Een yoga vakantie of yoga retreat, leuk voor singles

Wie single is en op zoek is naar een rustgevende en tegelijkertijd actieve vakantie, zou eens aan een yoga vakantie met andere singles kunnen denken. Veel yoga vakanties en yoga retreats worden bezocht door singles en het is dan ook de perfecte manier om gelijkgestemde, andere singles te ontmoeten.

Je kunt een korte yoga vakantie boeken, bijvoorbeeld een yoga weekend maar ook voor een langere vakantie gaan, bijvoorbeeld een yoga retreat. En je kunt een yoga reis ook prima combineren met fitness en wellness. Hieronder geven we je meer informatie over yoga retreats en yoga weekenden voor singles.

Yoga weekend als single boeken

Als je voor de eerste keer een yoga vakantie gaat boeken, is het wellicht verstandig eenyoga weekendte nemen. Een yoga weekend duurt 2 a 3 dagen en is de perfecte manier om kennis te maken met yoga. Je kunt ook in Nederland een yoga weekend boeken, bijvoorbeeld een yoga singleweekend in Domburg aan Zee en georganiseerd door Puur en Kuur, de specialist in single friendly yoga reizen. Op de website yoga weekend vind je alles over yoga weekenden voor singles.

Als single meedoen aan een yoga retreat

Als je eenalleenstaande reiswilt boeken en je hebt al wat ervaring met yoga is een yoga retreat wellicht wat voor jou. Een yoga retreat duurt meestal 5, 6, 7 a 8 dagen en is een combinatie van yoga lessen, wellness, ontspannen, lekker eten, soms ayurveda en alles wat de locatie waar je verblijft en de omgeving je biedt. Yoga retreats worden vaak op de mooiste plekken van de aarde gehouden.

Denk aan een ayurveda | spa retreat, een spa, wellness hotel, een hotel aan het strand, enzovoort. Je kunt bijvoorbeeld een yoga retreat in Ibiza boeken, een eiland voor kunstenaars en spirituele mensen, Als je wat meer budget hebt, zou je een yoga retreat in Thailand kunnen boeken, tegelijkertijd een fantastische spirituele reis. Een yoga retreat is perfect als groepsreis en als single reis. Je vindt er diepgang, eerlijke contacten en komt er tot rust.

Je vindt hier alle mogelijkheden om een yoga retreat Thailand te boeken. Misschien ook wel jou idee van een perfecte single reis??

Informatie yoga single reizen

Op de yoga agenda van yoga weekend.com vind je de yoga agenda met yoga activiteiten in Nederland. Indien er een speciaal single programma is, wordt dat bij de diverse activiteiten vermeld.