Wellness reizen voor singles

Hier vind je de meest aantrekkelijke wellness reizen voor singles.

Puurenkuur Single Wellness Banner

Wellness aanbiedingen van Voordeeluitjes.nl

Wellness reizen voor singles met korting. Met speciale voordeel aanbiedingen voor singles en alleenreizenden. Of je nu een wellness uitje met overnachting zoekt, een weekend wellness wil boeken of een wellness vakantie wil boeken, hier vind je grandioze wellness aanbiedingen. Ook als je bijvoorbeeld een huisje met privé sauna huren wilt of een huisje met hottub.


met vriendin in de jacuzzi

Hotel of Spa met wellness arrangement

Ook voor een hotel of spa met wellness arrangement in België, Nederland, Duitsland of Luxemburg. Of een hotel met bubbelbad op de hotelkamer. Kijk nu welke wellness reizen of hotels voor jou als single aantrekkelijk zijn.


Wellness reizen, ideaal voor singles

Mooiste wellness reizen, ook met yoga en voor alleenreizenden en singles. Op deze pagina vind je een overzicht van de mooiste wellness reizen. Zowel wellness reizen binnen Europa als in Sri Lanka, Marokko, Jordanië, India, Nepal, Thailand en tal van andere landen. Wellness reizen zijn geen specifieke single reizen maar uit de praktijk blijkt dat de meeste deelnemers aan wellness reizen alleenstaand ( single ) of alleengaand is.


yoga meditatie op het strand

Ayurveda, yoga, detox

Wellness reizen zijn prima te combineren met ayurveda, yoga en detox vakanties. En als je er een weekendje tussen uit wilt, je kunt ook een wellness weekend boeken, bijvoorbeeld in en spa wellness resort in Duitsland, Spanje, Italië, Portugal of Griekenland. Kijk nu binnen het aanbod wellness reizen welk wellness resort jouw hart kan stelen. Geniet van ontspanning op zijn ontspannenst. Ook voor een wellness reis met spa, yoga en ayurveda. Kijk nu welke wellness reizen en voor singles in de aanbieding zijn en boek een heerlijke relax reis.


Wellness en yoga voor singles

Wellness en yoga zijn prima met elkaar te combineren. Boek bijvoorbeeld een wellness | yoga weekend of vakantie bij Puur en Kuur, de wellness en yoga specialist, met een speciaal programma voor singles. Via de zoekbox hieronder vind je het complete aanbod wellness en yoga reizen voor singles. Je kunt hier ook een verblijf in een wellness resort boeken.


Single friendly reizen

Dit zijn geen 100 % single reizen maar ‘single friendly reizen’. In de praktijk betekent dat, dat de meeste deelnemers aan deze single wellness | yoga reizen of single of alleenstaand zijn. Deze wellness | yoga reizen zijn ook zeer geschikt voor alleenstaande ouders die er eens zonder kinderen een weekendje tussen uit willen. Veel van de spa | wellness locaties liggen aan zee. Dit geldt ook voor veel andere type single reizen.


wellness behandeling

Wellness vakantiehuis

Een wellness vakantiehuis is een accommodatie met een sauna, hottub of jacuzzi. Er zijn ook luxe wellness vakantiehuizen die beschikken over een privé sauna, jacuzzi en zwembad. Dat zijn echter voor veel mensen onbetaalbare accommodaties

Single wellness groepsreis

Een 2 persoons wellness vakantiehuis met verwarmd zwembad, sauna en jacuzzi huren, kost al snel een 1.000 euro per weel of een 300 euro per weekend. Als je single bent en je wilt toch eens van zo een luxe wellness vakantiehuis genieten, ga dan op een single groepsreis waarbij je verblijft in een wellness groepsverblijf of villa. Bij een single friendly reis van Puur en Kuur verblijf je meestal in een fantastische wellness accommodatie. Bij Kuur en Kuur verblijf je soms ook in een luxe villa of bungalow met jacuzzi. Voor een luxe wellness vakantie.


ontspannen in een bubbelbad

Sauna aanbiedingen in Nederland

Of je nu alleenstaande bent of een partner hebt, het kan heerlijk zijn om een sauna te bezoeken. En al helemaal als er naast een sauna ook een spa, wellness centrum en zwembad is. Bij Spa Online, de grootste aanbieder van wellness weekenden in Nederland, vind je het hele jaar door sauna en wellness aanbiedingen. Omdat de meeste sauna bezoekers singles en alleengaanden zijn, is een sauna bezoek of sauna arrangement, zeker een ook iets voor singles en alleen gaanden die op zoek zijn naar nieuwe vrienden en contacten. Kijk nu naar de aanbiedingen van Spa Online.


Meer alleenstaande reizen met wellness

Er zijn veel meer mogelijkheden een alleenstaande reis met wellness te boeken. Denk ook aan een cruise of verblijf in een ayurveda retreat.