Leuke wellness weekenden voor singles

Wie single is en aan een wellness weekend wil deelnemen, heeft bij ons een groot aantal mogelijkheden. Want er worden speciaal voor singles wellness weekend georganiseerd, leuke groepsreizen voor singles en voor alle leeftijden. Neem bijvoorbeeld deel aan een single wellness weekend in Zeeland en geniet van yoga, heerlijke maaltijden, een strandwandeling of workshop.

Puurenkuur Single Wellness Banner

Het meedoen aan een wellness weekend voor singles is leuk en misschien ook wel een beetje spannend. Je ontmoet er niet alleen gelijkgestemden maar ook nieuwe vrienden en vriendinnen. Het is veelal ook mogelijk een dergelijk wellness weekend te combineren met een kuur, bijvoorbeeld een afvalkuur of detox kuur. Feitelijk geniet je van een luxe verwen weekend voor singles met de mogelijkheid om bijvoorbeeld yoga lessen, afslankkkuur of workshop te volgen. Allemaal activiteiten die prima met een wellness weekend gecombineerd kunnen worden. Zoek in de zoekbox hieronder welke wellness weekenden voor singles jou aanspreken en geniet binnenkort van wellness en gelijkgestemd gezelschap.


wellness behandeling

Voor alle leeftijden

Wellness weekenden voor singles in bijvoorbeeld Nederland en België worden georganiseerd voor alleenstaanden van alle leeftijden. Of je een single van 20 of 60 bent, je bent van harte welkom. De ervaring en praktijk hebben inmiddels wel geleerd datwellness weekenden voor singlesveelal geboekt worden door singles in de leeftijdsgroep van 35 tot 55 jaar. Dat is ook de groep singles die een voorkeur heeft voor deelname aan georganiseerde groepsreizen voor singles. Net zoals bij de meeste single reizen is de verdeling mannen/vrouwen niet altijd in evenwicht.

Bij de meeste groepsreizen voor singles, dat geldt ook voor wellness weekenden, nemen en meer dames dan heren deel. Dat neemt niet weg dat, als je een wellness weekend voor singles boekt, er mannen en vrouwen aan deze weekenden zullen deelnemen. Als dit een belangrijk issue voor je is, kan je de organisatie van de betreffende wellness single reis vragen, hoe de verhouding mannen/vrouwen ten opzichte van elkaar is. Je neemt dan aan het wellness weekend voor singles welke het best aansluit bij jouw persoonlijke wensen en programma.


luxe vakantie yoga zonnegroet

Goedkoop sauna arrangement boeken

Wellicht ook een aantrekkelijk idee om als single een weekend in te vullen, is het boeken van een sauna. Waar je ook in Nederland of Belgie woont, er is altijd wel een aantrekkelijk sauna arrangement. Voor singles die op het laatste moment besluiten een dagje of weekend sauna te doen, er zijn bijna altijd last minute sauna arrangementen in de aanbieding, ook als je een sauna arrangement met overnachting zoekt.

Op de website last minute sauna vind je goedkope sauna arrangementen die last minyte geboekt kunnen worden.  Ook voor een last minute sauna weekend met andere singles.


Wellness vakantiehuisje huren

Een wellness vakantiehuisje is het hele jaar door genieten. Een huisje met jacuzzi of sauna huren, kan het hele jaar door. Stel je eens voor, je huurt een huisje aan het rand van het bos, heide of duinen en kunt genieten van je eigen sauna of eigen jacuzzi. Ook als je alleen een weekend je hebt gepland is zo een huisje ideaal. Veel wellness vakantiehuisjes met sauna of jacuzzi zijn geschikt voor minimaal 2 personen, je kunt dus ook een vriend of vriendin meenemen.

met vriendin in de jacuzzi

In het geval van een huisje met jacuzzi, kijk dan even goed of het een buiten jacuzzi betreft of niet. Een vakantiehuisje met jacuzzi in de tuin heeft zo zijn voordelen maar in het kader van de privacy kan een huisje met binnen sauna of jacuzzi wat prettiger zijn. Hier vind je luxe vakantiehuizen met jacuzzi