wandelvakantie singles

De leukste wandelvakanties voor singles vind je hier
Wie op zoek is naar een leuke wandelvakantie voor singles vindt op deze pagina zeker een leuke wandel vakantie. Wandelvakanties zijn ideaal voor singles die op een leuke en sportieve manier gezamelijk willen optrekken en willen genieten van de mooie natuur, gezellige sfeer en de gezamelijke activiteiten. Op deze pagina vind je informatie over het boeken van een wandelvakantie voor singles in onder andere Nederland, Frankrijk, België of Italië maar ook reisorganisaties zoals Sawadee en Shoestring waar je een wandelvakantie in een avontuurlijke en ver land kunt boeken, ( binnen en buiten Europa ) bijvoorbeeld in China, India, Nepal of Japan. Als je een wandelvakantie voor singles boekt, boek je een groepsreis met de nodige individuele vrijheid. Daarnaast ontmoet je leuke, gelijksgestemde singles. Veel mag, niets moet. Dat maakt wandelvakanties voor singles zo leuk.

Hier vind je een overzicht van de leukste wandelvakanties voor singles.

Wandelvakanties singles voor alle leeftijden
Het leuke van wandelvakanties is dat ze in principe geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden.
Dat geldt ook voor wandelvakanties voor singles. In principe staan deze wandelreizen open voor iedereen. Bij de meeste wandelreizen staat de gezelligheid voorop en wordt er in een rustig tempo gewandeld met voldoende pauzes en rustmomenten. Het gaat bij een wandelvakantie voor singles niet alleen om het wandelen en genieten van de natuur en omgeving maar vooral ook om de gezelligheid en het contact maken met andere singles. Bij de meeste singles wandelvakanties wordt er per dag ook niet meer dan 7 a 10 kilometer afgelegd. Alleen bij Aktivatours, zie hieronder kunnen er per dag grotere wandelafstanden worden afgelegd. Aktivatours is dan ook een reisorganisatie welke zich toelegt op actieve wandel- en fietsvakanties in Europa waarbij er in een hoger tempo gewandeld wordt dan bij de ander single wandel reisorganisaties en waarbij er iets meer van de conditie van de deelnemers gevraagd wordt.

Lees hier alles over het wandel single programma van Aktivatours. ( voor actieve wandelaars )

Wandelvakantie in Nederland boekenAls je single bent en je aan wilt sluiten bij een leuke wandelgroep in Nederland, zijn de single wandelreizen van Kras Reizen zeker een goed idee. Kras Reizen is een belangrijke speler als het om single vakanties in Nederland en heel Europa gaat. Je kunt bij Kras Reizen een wandelvakantie voor singles in bijvoorbeeld Zuid Limburg, de Loonse of Drunense Duinen of Vlieland boeken. Je kunt echter bij Kras Reizen ook een wandelvakantie voor singles boeken in bijvoorbeeld Kroatië, Italië of Frankrijk. Maar je kunt bij Kras Reizen ook deelnemen aan een fietsvakantie voor singles, een zeilvakantie, wintersportreis, yogaweekend, stedentrip of andere activiteit voor singles. En bij Kras Reizen zijn alle singles welkom. Of je nu een 30-er bent of 55 plus, er is altijd wel een single wandelvakantie, fietsvakantie, culturele vakantie of stedentrip welke bij jouw leeftijd, belangstelling, conditie en portemonnee past. De single vakanties van Kras Reizen zijn betaalbaar, zeker als het om een single wandelweekend in Nederland of elders in Europa gaat.

Kijk nu welke single vakanties van Kras nog open staan voor inschrijving

Een wandelvakantie buiten Europa makenVoor diegenen die op zoek zijn naar leuke single wandelvakanties buiten Europa zijn er ook volop mogelijkheden. Met name Shoestring en Sawadee organiseren prachtige wandelvakanties voor singles buiten Europa. Boek bijvoorbeeld een single wandelvakantie in India, Indonesië, Sri Lanka, Nepal, Zuid-Afrika of Nieuw Zeeland. Ondek nieuwe culturen, kijk je ogen uit en ontmoet andere interessante singles.
De wandelvakanties voor singles van Sawadee en Shoestring zijn geschikt voor alleenstaanden van alle leeftijden. De meeste singles die zich voor deze avontuurlijke wandelreizen inschrijven hebben een leeftijd welke ligt tussen de 35 en 55 jaar. Maar er nemen ook singles deel aan deze wandel- en culturele reizen die bijvoorbeeld 30 jaar, 55 plus of 60 jaar of ouder zijn. Als je overweegt deel te nemen aan een dergelijke wandelvakantie voor singles is het belangrijk dat je aansluiting vindt bij gelijkgestemden en leeftijdsgenoten. Dat geldt ook als je je voor een ander type singlevakantie wilt inschrijven, bijvoorbeeld een fietsvakantie, culturele vakantie, wintersportvakantie of strandvakantie. Wij adviseren je dan ook om altijd voor je een single vakantie boekt te informeren naar de samenstelling van de groep. In de regel worden de verre reizen van Shoestring en Sawadee geboekt door singles die maatschappij bewust in het leven staan en hoger opgeleid zijn dan gemiddeld. Zowel mannen als vrouwen nemen deel aan deze singlereizen. Als jij je in deze groep herkent, zit je zeker goed.
Kijk nu naar de mooie single reis wandel programma's van Sawadee en Shoestring en boek een onvergetelijke wandelvakantie voor singles of andere singlereis.


Shoestring - Singlereizen

Alle single reizen van Sawadee inclusief wandel vakanties.

Alle single vakanties van Shoestring inclusief wandel reizen.

Wandelvakantie combineren met een afval vakantie

Door tijdens je vakantie veel te wandelen, verbrand je vetten en koolhydraten en val je af.
Door een wandel vakantie te combineren met een sapkuur of detox kuur, versnel je het proces van afvallen. Je wandel vakantie wordt dan een afslank of afvalvakantie.
Ook tijdens een singlereis is het mogelijk een wandel vakantie te combineren met een afval vakantie of detox vakantie.  Kijk maar eens bij het aanbod gezondheidsreizen van singles van Puur en Kuur.

Goedkope wandelschoenen dames en heren

Als je een single wandelvakantie hebt geboekt, ga je natuurlijk wel goed voorbereid op wandelvakantie.  Bijvoorbeeld door goede en lekker zittende wandelkleding en wandelschoenen te kopen.  Bij wandelexpert.nl kan je goedkope wandelschoenen voor heren en goede en goedkope wandelschoenen dames bestellen.  Je koopt deze goedkope wandelschoenen online, dat betekent al snel een voordeel van 20 a 30 %. Daarnaast kan je bij wandelexpert.nl prachtige en goedkope wandekleding kopen alsmede accessoires.

Alleen op vakantie of op groepsreis gaan?

Een wandelvakantie is uitermate geschikt om met een groep te doen. Tijdens zo een groeps wandel vakantie ontstaan de leukste contacten en wandelen in groepsverband gaat makkelijker dan als je alleen wandelt. Alleen op vakantie gaan heeft zeker zijn voordelen maar tijdens een wandelvakantie met andere singles maak je leuke contacten en staat behalve de sportieve prestatie gezelligheid centraal. Alleen op vakantie gaan of toch maar met een leuke groep?? Wandel single reizen geven vriendschappen die er toe doen.