Verre single reizen

Verre singlereis?? Hier vind je de leukste single reizen. Single reizen buiten Europa noemen we verre single reizen. Op deze pagina vind je informatie over de leukste singlereizen naar verre en avontuurlijke bestemmingen. Hieronder ook single reizen voor alleenstaande ouders met kids. Denk hierbij bijvoorbeeld aan singlereizen van Koning Aap, Sawadee en Fox Reizen naar Nepal, India, Thailand, China, Vietnam, Costa Rica, Mexico of Nieuw Zeeland.

Sawadee Single Groepsreizen

Verre single reizen zijn bedoeld voor singles die voldoende tijd hebben om rond te reizen en het leuken vinden om in groepsverband avonturen te beleven en te genieten van elkaars gezelschap.


De meeste van deze avontuurlijke singlereizen duren 14 of 15 dagen maar je kunt ook een singlereis naar een verre bestemming kiezen, bijvoorbeeld naar Indonesië, Australië, Canada of Brazilië die 3 weken of langer duurt. Verre single reizen worden georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen, of je nu single bent en 20, 30 of 40 jaar bent of 50 of 60 plusser, er is voor iedere leeftijdsgroep een passende singlereis.

alleenstaande reizen

Hieronder een overzicht van reisorganisaties die singlereizen naar verre bestemmingen organiseren. Als je overigens een singlereis binnen Europa wilt boeken, hebben deze gespecialiseerde reisorganisaties ook een fantastisch aanbod singlereizen. Kijk nu in het overzicht hieronder welke reisorganisaties de leukste verre reizen voor singles in hun reisprogramma hebben opgenomen.


Sawadee, meer dan 135 onvergetelijke single reizen

Sawadee, voor onvergetelijke singlereizen.

Een onvergetelijke singlereis maken naar een verre bestemming?

Sawadee Single Groepsreizen

Sawadee is een echte singleis specialist.  Sawadee heeft voor alle leeftijdsgroepen singler eizen maar in de praktijk reizen vooral singles in de leeftijdsgroep 30 tot 70 jaar met Sawadee.  Sawadee heeft onder andere fantastische single groepsreizen naar landen als Nepal, Indonesië, Thailand, Peru, Sri Lanka of Nieuw-Zeeland maar voor singles die wat dichter bij huis willen vieren, je kunt ook een singlereis naar bijvoorbeeld Spanje, Zweden of Portugal via Sawadee boeken.


Shoestring, avontuurlijke single reizen met gelijkgestemde reisgenoten

Ook Shoestring heeft een uniek aanbod singlereizen in haar reisprogramma opgenomen. In principe zijn deze single reizen voor singles van alle leeftijden. Hieronder ook budgetreizen, safari’s, expedities en wandelreizen. Bij Shoestring besteedt men veel aandacht aan de samenstelling van de groep.

shoestring single reizen banner

Reizen met gelijkgestemden en leeftijdsgenoten, kan je singlereis nog aantrekkelijk maken. Bij Shoestring hebben ze fantastische single reizen zoals naar Indonesië, Thailand, India, Nepal of Ethiopïe maar er zijn ook veel mogelijkheden voor een singlereis dichter bij huis, bijvoorbeeld naar Marokko of Turkije. En bij Shoestring kan je ook goedkope singlereizen boeken. Je boekt hier een singlereis naar bijvoorbeeld Marokko voor 800 euro. 


Single Parent Reizen met Koning Aap

Koning Aap, De leukste parent singlereizen met kids. Leuke en onbezorgde singlere reizen voor alleenstaande ouders met kids. Dat is waar Koning Aap, specialist in groepsreizen, single reizen en single parents reizen voor staat.

Koningaap - Familiereizen

De single parent reizen van Koning Aap zijn vakantiebestemmingen buiten Europa. Avontuurlijke, opwindende reizen voor alleenstaande parents met kids naar bijvoorbeeld Maleisië, Thailand, Kenia of Tanzania.  Single reizen waar het plezier van ouders en kinderen voorop staat. En omdat er ook andere single ouders met kinderen op deze compleet verzorgde groepsreizen mee gaan, is de sfeer ontspannen en genieten ouders en kinderen volop. Of je nu een single parent safarireis of familiereis naar Thailand boekt, de single parent reizen van Koning Aap zijn altijd een groot succes.


nieuwe vrienden single groepsreizen

Rondreizen

Wie alleenstaand is, een rondreis wil maken maar niet per definitie op zoek is naar een singlereis, kan een groepsrondreis wat zijn. Bijvoorbeeld een last minute en all inclusive rondreis. Groepsrondreizen of rondreizen voor groepen, zijn groepsreizen waarbij iedereen welkom is om in te schrijven.  Er zijn wel specifieke rondreizen, bijvoorbeeld jongerenreizen, senioren reizen of rondreizen voor wandelaars of fietsers.  Deze reizen zijn bedoeld voor iedereen die het fijn vindt een rondreis te maken met de aanwezigheid van reisgenoten.


Het kunnen rondreizen binnen Europa zijn, verre rondreizen, wandelreizen, vogelsport reizen of andere specifieke rondreizen.  Je vindt het meest uitgebreide overzicht rondreizen voor groepen en individuen op de startpagina rondreizen.  Met speciale aandacht voor safarireizen, avontuurlijke reizen en actieve reizen.