vakantie alleenstaande ouder

De leukste vakanties voor alleenstaande ouders

Vakantie alleenstaande ouder.

Als alleenstaande ouder wil je natuurlijk ook een leuke vakantie boeken. Natuurlijk met je kid(s) . Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om één ouder vakantie te boeken, met speciale programma's voor voor jou en je kinderen, op de leukste locaties en zéér betaalbaar. Zie hier voor meer informatie over alle alleenstaande ouder vakanties. Ook voor een wintersport vakantie als alleenstaande papa of mama.
Op deze websites vind je een overzicht van de reisorganisaties welke gespecialiseerd zijn in de leukste vakanties voor alleenstaande ouders, zowel in Nederland, binnen Europa als ver weg. Kinderen tot 18 jaar zijn bij deze één ouder vakanties van harte welkom. Hieronder vind je per reisorganisatie, welke vakantie je als alleenstaande ouder kunt boeken. Bijvoorbeeld een één ouder strandvakantie, kampeervakantie, wintersportvakantie, actieve vakantie of gewoon een "relax"vakantie. Er zijn veel mogelijkheden om als alleenstaande ouder een super leuke vakantie te boeken. 

Cirkel Vakanties, als je een bijzondere vakantie als alleenstaande ouder wilt boeken


zomer 1 ouder gezinnen

Cirkel Vakanties,  als je een bijzonder leuke vakantie als alleenstaande ouder wilt boeken.

Een exclusieve vakantie als alleenstaande ouder boek je bij Cirkel Vakanties. Deze gespecialiseerde reisorganisatie in één ouder vakanties en singlereizen, heeft ook een groot en bijzonder aanbod vakantie voor alleenstaande ouders. Bij Cirkel Vakanties begrijpen ze waar een vakantie als alleenstaande ouder aan moet voldoen. Al vele honderden alleenstaande ouders boekten hier eerder hun vakantie met kinderen. De referenties zijn zéér goed. Voor de kids van 4 tot 13 jaar zijn er speciale recreatieprogramma's zodat jij voldoende tijd voor jezelf hebt maar ook voor de wat oudee kids ( tot 18 jaar ) is er voldoende vermaak. Bij Cirkel Vakanties wordt alles in het werk gesteld om jou, als alleenstaande ouder,  een 100 % fijne vakantie te geven. Je kunt bij Cirkel Vakanties kiezen voor een actieve vakantie met je kids, bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen of Frankrijk maar ook kiezen voor een strandvakantie in Italië of Spanje, een kampeervakantie in Duitsland of een wintersportvakantie in Oostenrijk of Italië. En je kunt bij Cirkel Vakanties ook in Nederland een vakantie als alleenstaande ouder boeken. Kortom, een bijzonder leuke alleenstaande ouder vakantie boek je bij Cirkel Vakanties. Omdat Cirkel Vakanties zoveel mogelijk alleenstaande ouders met kids wil laten genieten van een heerlijke vakantie, is er ook een aanbod zéér betaalbare vakanties en ( meestal ) een aanbod last minute vakanties met korting rond de 30 %.

Marislife, voor volledig verzorgde vakanties voor alleenstaande ouders
Maris Life
Volledig verzorgde vakantie alleenstaande ouder boeken?

Marislife staat garant voor volledig verzorgde één ouder vakanties. Voor alleenstaande vaders of moeders met kids tot 18 jaar. Met kidsclub en leuk acctiviteitenprogramma. Marislife is opgericht door alleenstaande ouders met kids en de oprichters weten uit ervaring wat er komt kijken bij een leuke vakantie voor een alleenstaande ouder. Je kunt bij Marislife een alleenstaande ouder vakantie boeken in Nederland ( kamperen in Friesland ), Ibiza, Corfu of de Costa del Sol ( strandvakantie ) maar ook een actieve vakantie als alleenstaande ouder boeken. En voor alleenstaande ouders met kleine kids, je kunt bij Marislife ook een extra goedkope één ouder vakantie boeken, buiten het drukke en dure hoogseizoen om. Dat scheelt veel geld en tegelijk, je leert single vaders en moeders kennen, die ook jonge kinderen hebben. Wat Marislife extra bijzonder maakt is dat je kennis kunt maken met je medereisgenoten vóór je vakantie begint. Je kunt je bij Marislife namelijk aanmelden voor een kennismakingsevent. Kortom, ook bij Marislife, kan je een super leuke en compleet verzorgde vakantie als alleenstaande ouder boeken. Kijk nu welke één ouder vakantie jij gaat boeken!

Maris Life

Estivant, specialist in vakanties voor alleenstaande oudersLeuke vakantie als alleenstaande ouder boeken? Estivant.nl
Estivant is één van de specialisten op het gebied van vakanties voor alleenstaande ouders en singlereizen. Als je een één ouder vakantie wilt boeken bij Estivant kan je kiezen uit meer dan 30 vakanties voor alleenstaande ouders. En of je nu kids hebt van 2, 3 of 4 jaar of tienerkinderen hebt van 14, 15 of 16 jaar, Estivant heeft voor iedere single ouder een leuke en betaalbare alleenstaande ouder vakantie. Met speciale recreatieteams, leuke vakantie activiteiten voor alleenstaande ouders en een unieke en zéér gevarieerd reisprogramma vind je bij Estivant zeker de vakantie die je als alleenstaande ouder voor jou en je kinderen zoekt. Vakantie bestemmingn voor de één ouder vakanties zijn onder andere Frankrijk, Spanje, Griekenland, Kroatië en Duitsland maar je kunt bij Estivant ook een vakantie als alleenstaande ouder in Nederland of België boeken. Ga nu naar het unieke aanbod een ouder vakanties van Estivant en ontmoet tijdens je vakantie veel leuke andere alleenstaande ouders. Je boekt al een een ouder vakantie bij Estivant vanaf ruim 400 euro. En in het geval van een last minute 1 ouder vakantie, kan jouw alleenstaande ouder vakantie nog goedkoper worden. Je kunt voor de zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie of kerstvakantie een vakantie als alleenstaande ouder boeken. Gewoon doen!

Koning Aap, als je een vakantie als alleenstaande ouder wilt boeken met verre bestemming


Koningaap - Familiereizen

Koning Aap biedt onder de naam "single parent reizen, vakanties aan voor alleenstaande ouders naar verre bestemmingen. Het gaat hier om compleet verzorgde één ouder vakanties voor alleenstaande ouders met kinderen tot 19 jaar. Bestemmingen zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid, Amerika of Afrika. Ten tijde van het schrijven van de tekst voor deze "vakantie alleenstaande ouder pagina, 1 juli 2016"was er één bestemming waarvoor nog kon worden ingeschreven,  Maleisië. Kijk nu binnen het aanbod single parents reizen van Koning Aap, welke vakantie je als alleenstaande ouder met je kinderen naar een verre bestemming kunt boeken. Je kunt ook kijken bij het "gewone reisprogramma "van Koning Aap, daar gaan ook veel single ouders met kids mee.

Goedkope eenoudervakantie boeken?

Als je als alleenstaande ouder een goedkope 1 ouder vakantie wilt boeken, is het zaak om bij de meest populaire aanbieders Estivant, Maris Life, Cirkel Vakanties of One 2 Gethertravel te kijken naar speciale aanbiedingen of last minutes.  Als je daar tijd voor vrij kunt maken, kan je dat zeker 10 tot 30 % besparen.

One2gethertravel, een ouder vakanties Ardennen, Gardameer en meer

Ook One2gethertravel.nl is een specialist in een ouder vakanties.
Bij deze betrokken reisorganiaties is het mogelijk een ouder vakantie te boeken naar onder meer de Ardennen, Gardameer en Griekenland. Ook voor een leuke kampeervakantie met kids. Er worden altijd leuke activiteiten voor de kids en ouders georganiseerd. Tijdens de alleenstaanden ouder reizen ook outdoor activiteiten en zeilen mogelijk. One2gether Travel biedt ook 50+ singlereizen aan. 
Voor compleetverzorgde een ouder vakanties, singlereizen, camping vakanties en meer.


Datingsites voor alleenstaande papa's of mama'sBehalve vakantie sites voor alleenstaande ouders zijn er ook zéér interessante datingsites voor alleenstaande papa's en mama's.
Hier kan je als alleenstaande moeder of papa eenvoudig in contact komen met andere alleenstaande ouder singles en zo je vriendenkring uitbreiden. Veel alleenstaande papa's en mama's zijn op zoek naar een nieuwe partrner en omdat je als alleenstaande ouder elkaar beter begrijpt, bieden deze datingsites ook hierin zeker perspectief. Kortom, deze alleenstaande papa's en mama's datingsites zijn zeker de moeite waard. Hieronder vind je de gegevens.Datingsite voor alleenstaande mama's.

Datingsite voor alleenstaande papa's.