Singlereizen 30-45

Leukste singlereizen voor singles 30 tot 40-45 jaar
Ben je een single van 30 tot 40, 45 jaar en op zoek naar leuke singlereizen?

Op deze website vind je de leukste singlereizen 30-45 jaar. Ook 18 tot 30 jaar, 45-50, 55+, 6- tot 70 en meer. Of je nu een singlereis met leeftijdsgenoten binnen Europa wilt boeken, bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Griekenland, Nederland of België of singlereizen leeftijdsgroep 30 tot 45 jaar zoekt met verre bestemmingen, bijvoorbeeld Azië of Zuid-Amerika, je vindt deze hier. Ook als je een actieve singlereis zoekt, bijvoorbeeld een wandel- fiets- zeil- of skivakantie per 30 en 45 jarigen zit je hier goed. Hieronder geven we je per single reisorganisatie een overzicht van gespecialiseerde organisaties die singlereizen voor 30 tot 45 jarigen organiseren. Speciale aandacht gevraagd voor de avontuurlijke single zeilvakanties voor groepen van 30 tot 45 jaar. Deze zijn fantastisch.

Ook als je jonger of ouder bent dan 30 of 45, zijn er leuke singlereizen voor je, er worden voor alle leeftijdscategoriën singlereizen georganiseerd voor 18 jarigen tot 75 jarigen. Veel plezier met het vinden van jouw ideale singlereis met je eigen leeftijdsgroep.

P.S. het overzicht hieronder is in willekeurige volgorde. Welke singlereis 30-40 tot 45 het beste bij jou past is puur persoonlijk en ook afhankelijk van de samenstelling van de groep.

Kras Reizen, gespecialiseerd in singlereizen 30 tot 45 jaarKras Reizen is gespecialiseerd in singlereizen voor singles van 30 tot 45 jaar. Met meer dan 110 singlereizen in onder andere Nederland, België, Denemarken, Groot-Brittannië en Frankrijk, biedt Kras Reizen unieke reizen voor singles binnen en buiten Europa aan. Buiten Europa organiseert Kras reizen onder andere singlereizen 30-45 jaar naar Guatamala, Cuba, Curacao, Gambia, Belize, Indonesië en Italië. Bij Kras Reizen werken ze met thema's, je kunt er bijvoorbeeld een wandel- of fietsvakantie boeken, een wintersportvakantie, een stedentrip, een wellnessweekend, een zeilreis of culinaire singelreis boeken. Kras biedt goedkope singlereizen aan voor alle leeftijdsgroepen, dus niet alleen voor singles in de leeftijd van 30-45 maar ook bijvoorbeeld 50-65, jongerenreizen en meer.  Door het grote aanbod singlereizen, ook groepsreizen voor singles, heeft Kras altijd wel een aanbieding, last minute of ander voordeel in de categorie alleengaande reizen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de singlewandelreizen in Toscane, een bezoek aan de koningssteden van Marokko of een fietsvakantie in de Moezel ( Duitsland). Fijne vakantie met Kras.

Cirkel Reizen, de leukste singlereizen 30-45


Single vakanties
Cirkel Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in singlreizen voor alle leeftijdsgroepen, ook voor singles van 30-45. Daarnaast is Cirkel Reizen gespecialiseerd in eenoudervakanties. Dat zijn singlereizen voor alleenstaande ouders met kinderen.

Je kunt bij Cirkel vakanties singlereizen boeken naar vele bestemmingen binnen Europa. Bijvoorbeeld singlereizen binnen Europa, naar Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië. Men men heeft ook een uitgebreid programma singlereizen wintersport 30 tot 45 jaar. De wintersportlanden Oostenrijk en Italië zijn hierbij uitgekozen voor de wintersportreizen. Voor wat betreft de singlereizen 30-45 van Cirkel Reizen, er is een breed en gevarieerd aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een zon, zee en strandvakantie, avontuurlijke reis of actieve singlereis. Cirkel biedt verder singlereizen aan voor alle leeftijdsgroepen, dus niet alleen voor singles van 30-45 maar ook singlereizen voor jongvolwassnen  en 20+, 25+, 50+, 55+ , 60+ en 65 plus. Ga nu naar het fantastische programma van Cirkel Reizen en kijk welke 30- tot 45 jaar singlereizen nog openstaan voor deelname.

Nog meer singlereizen 30-45 jaar
Op onze pagina singlereizen per leeftijdsgroep vind je een compleet aanbod singlereizen 30-45. Je vindt hier onder andere singlereizen van Estivant, Mambo Reizen, Sawadee, Shoestring, Fox Reizen en One2gethertravel. Niet alleen singlereizen 30 tot 45 jaar binnen Nederland en Europa maar ook avontuurlijke reizen naar verre bestemmingen. Wat dacht je van een singlereis met leeftijdsgenoten naar India, Nepal, Australië, Indonesië, Nieuw Zeeland, Sri Lanka. Mexico of Costa Rica?  In principe is alles mogelijk. Je kunt per reisorganisatie navragen welke single groepen bestaan uit mensen in de leeftijd van 30-45 jaar en je inschrijven voor die singlereis welke jou het meeste aanspreekt. Er worden het hele jaar door singlereizen georganiseerd voor singles van 30 tot 45 jaar, ook met kerstmis, oud en nieuw, in de meivakantie, herftsvakantie en met pasen en pinksteren. Er zijn ook singlereizen voor alleenstaande ouders 30-45 met kids. Zie hieronder nog de zeilvakanties voor singles.


Zeilen met andere singles


 
Adamvoyages.nl
 
 
 
 
 
 
 

Eén van de leukste singlereizen is een zeilvakantie. Als je als single een zeilvakantie wilt boeken met andere singles en je bent in de leeftijd tussen de 30 en 45 jaar, zijn er verschillende mogelijkheden. Zoals een zeilvakantie boeken in Turkije met Adam Voyages. De gemiddelde leeftijd ligt bij de singlereizen van Adan Voyages ligt tussen de 20 en 45 jaar maar als je tussen de 30 en 45 jaar bent, zit je midden in de leeftijdsdoelgroep. Je hoeft geen zeilervating te hebben om mee te doen aan een single zeilreis.  De bemanning van de zeiljachten zorgt voor de inkopen, het koken, de afwas, ze houden het schip en de hutten schoon. Met het zeilen mag je helpen, maar niets is verplicht.  Zon, zee, zeilen, genieten van het eten, de zilte lucht. De ultieme singlereis op het water. De vluchten zijn geregeld, dus de vakantie begint op Schiphol.
Je kunt ook een singlezeilvakantie boeken bij Amorgos. Hier kan je met leeftijdsgenoten, waaronder veel singles van 30-45 jaar, zeiltochten maken in Griekenland, Italië, Kroatië en de Caribean. Bij Amorgos is het ook mogelijk een zeilvakantie met andere singles te boeken in Nederland.
Kijk nu of een singlezeilvakantie met leeftijdsgenoten je wat lijkt en boek een onvergetelijke vakantie op het water. Zeilvakanties en zeilcursussen