Single reizen voor singles 35-55 jaar.

Leuke single reizen voor alleenstaanden van 35 tot 55 jaar. Voor de kerstvakantie, 4 daags single weekend, zomervakantie en wintersport. Doelgroep: Alleenstaanden die hoger opgeleid zijn en het leuk vinden om met een groep gelijkgestemden op reis te gaan. Ook voor een avontuurlijke single wandel groepsreis.

Tui, single reizen voor 30 tot 65 plussers

Op zoek naar een single reis 35, 40, 50, 55 of 60 plus? Kras single reizen bestaat niet meer maar er zijn nog mogelijkheden genoeg een leuke single groepsreis te boeken 40, 50, 55 of 60 Plus. Zoals bij TUI, Estivant, ANWB single reizen of Natuurlijk Reizen. Ook aantrekkelijk in kader alleenstaande senioren vakantie. Zoals voor senioren 60 plus.


Single reizen TUI.

Kras single reizen was dochter van TUI. Vandaar dat je veel aanbod van Kras single reizen tegenkomt wat op dat van de voormalige single reizen Kras lijkt. De single reizen van TUI zijn net zoals die van Kras Reizen vroeger laagdrempelig, betaalbaar en met bestemmingen in eigen land.

tui single groepsreizen banner

Single reizen TUI, voor iedere leeftijdsgroep

De single reizen van Tui zijn geschikt voor iedere leeftijdsgroep. En je kunt bij TUI ook een single weekend 40, 50, 55 of 60 plus boeken. Wel kan bijvoorbeeld een single wandelweekend Veluwe te zwaar zijn voor iemand die het niet gewend is om dagelijks te wandelen. Je kunt bij Tui een wandelweekend Nederland boeken maar ook gaan voor een single vakantie Griekenland of Spanje. Er is dus voor iedere wat wils. Ook single reizen Nederland voor 40, 45. 50, 55 en 60 plussers.


wandelweekend wandelvakantie

Estivant, single reizen 25 tot 70 jaar

Estivant, de nummer 1 in single reizen 25 tot 70 jaar. De single reis specialist bij uitstek is Estivant Vakanties. Deze reisorganisatie organiseert unieke single reizen voor alleenstaande reizigers van 25 tot 69 jaar. Je kun bij Estivant dus ook een single reis boeken als je 40, 45, 50, 55 of 60 jaar bent.

De single reizen van Estivant vind je via de website single-reis.com Ze werken met de volgende leeftijdsgroepen:

  • Single reizen 25 tot en met 39 jaar ( waaronder single reizen jong volwassenen )
  • Single reizen 30 tot en met 49 jaar ( dit is de grootste groep )
  • Single reizen 35 tot en met 55 jaar
  • Singlereizen 40 tot en met 69 jaar ( waaronder single reizen 50 en 55 plussers )


Natuurlijk Reizen, singlereizen

Avontuurlijke en actieve singles, kiezen voor een single reis Natuurlijk Reizen. Voor singles van 40 tot 80 jaar die van de natuur, wandelen, fietsen, vogelreizen, culinaire reizen en andere bijzondere alleenstaande reizen houden. Single reizen Natuurlijk Reizen boek je onder andere in Portugal, Zweden, Duitsland, Spanje en vele andere landen. Ook voor een single reis 40, 50, 60 plus in Nederland of single groepsreis België.


single reis zonvakantie

ANWB single reizen

De ANWB single reizen zijn groepsreizen met veelal verre bestemmingen. Ze zijn zeker geschikt voor 40, 50 en 60 plus singles.


Overzicht single reizen 40, 45, 50 tot 55 jaar

Single reizen 40, 45, 50+ en 55 plus. De leeftijdsgroep singles 40, 45, 50 tot 55 jaar kiest vaak voor single wandelvakanties, fietsvakanties, culturele reizen en vooral verre single groepsreizen. Deze boek je bijvoorbeeld bij Crusj of Sawadee single reizen. Single groepsrondreizen naar bijvoorbeeld IJsland, China, Costa Rica, Mexico, Peru en Sri Lanka. Vaak wordt er deelgenomen aan single groepsreizen. Hierbij wordt meestal gereisd in groepen van 10 tot 20 personen. De deelnemers aan deze verre en avontuurlijke single reizen zijn meestal hoger opgeleid en kiezen bewust voor langere single reizen.

alleenstaande reizen

Single reizen 40 tot 55 jaar

De reisorganisaties voor de groep singles 25 tot 40 jaar, stellen ook singlegroepen samen in de leeftijdsgroep 40 tot 55 jaar. Als je binnen deze leeftijdsgroep valt, kun je dus een single groepsreis boeken bij Sawadee, Shoestring. Andere interessante organisaties die zeer aantrekkelijke single reizen voor 40+ers en 50-ers organiseren zijn: Estivant en Tui. Op de pagina single reizen van Duurzaam Toerisme vind je meer informatie over single reizen 50 en 55 plus.


Single reizen per leeftijdsgroep

Single reizen 20+, 30+, 40+, 50+,55+60+, 65+70+ Als je een singlereis wilt boeken, bijvoorbeeld single reizen 50, 55+, is het belangrijk dat je kunt zoeken binnen de single reizen met deelnemers van je eigen leeftijdsgroep. Ook voor een single wintersport reis of vakantie 40, 45, 50, 55 plus. Maar welke single reis of vakantie past bij jou? Je vindt hier een overzicht van single reizen naar leeftijdsgroep.

single groepsreizen jeugd

Welke single reis past bij jou?

Als je bijvoorbeeld een single van 30 of 40 jaar bent en een single reis zoekt, kan een leeftijdsgroep van 30 tot 45 ideaal zijn of een groep van 40 tot 50. Hetzelfde geldt als je bijvoorbeeld 20 jaar bent, je kan je dan het beste aansluiten bij singlereizen voor 18 tot 30 jarigen of 18 tot 25 jarigen. Dit noemen we single reizen jongvolwassenen. Ook voor senioren ( bijvoorbeeld 50, 55, 60 tot 70, 75 jaar ) en alleenstaande ouders singles zijn er single reizen met mannen/vrouwen van je eigen leeftijdsgroep.


Op leeftijd je single reis zoeken

Kortom, bij het zoeken binnen het aanbod singlereizen, bijvoorbeeld 50 plus,  kan je niet alleen zoeken op thema, bijvoorbeeld wintersport, wandelen, fietsen, natuur, yoga of stedentrip maar ook op leeftijd.

Hieronder vind je per singlereisorganisatie op welke leeftijdsgroepen ze zich richten en welk soort reizen ze organiseren. De meeste reisorganisaties voor single reizen organiseren ook single wintersport groepsreizen.


Hoeveel mannen en vrouwen nemen deel aan die single reis?

Bij de meeste single reisorganisaties kan je daarnaast opvragen hoe een groep ingeschreven deelnemers er uit ziet qua leeftijd en verdeling man/vrouw. Zo kan je bijvoorbeeld een single reis 50 of 55 plus (+) boeken. Singlereizen voor 25, 30, 35 en 40 plus alleenstaanden. Een tweede leeftijdscategorie die door een aantal single reisorganisaties gehanteerd wordt is die van 25 tot 40 jaar. Andere organisaties hanteren de leeftijdsgroep 30 tot 40 jaar.

single fietsvakantie

Verre reizen, cultuur, natuur wintersport

Ben je een vrijgezel 25, 40+ of 50+ die van cultuur, natuur en/ of wintersport houdt? Deze groep singles heeft met name veel belangstelling voor verre reizen, culturele reizen, wintersportvakanties en actieve reizen. De groep singles in de leeftijd van 25 of 30 tot 40 jaar kiest vaak voor exotische en verre bestemmingen en is ook vaak serieus op zoek naar een partner of uitbreiding vriendenkring. Er is binnen deze groep minder belangstelling voor strandvakanties en dergelijke. Bijna alle single reisorganisaties bieden single reizen aan in de leeftijdscategorie 25 tot 60 jaar of ouder. De singlereis specialisten met het leukste en grootste aanbod staan hieronder.


Single reizen Hoger Opgeleiden Villa Vibes

De single reizen van Villa Vibes zijn met name geschikt voor alleenstaanden die hoger opgeleid zijn en in de leeftijdsgroep van 25 tot 60 jaar. Je kunt bij Villa Vibes ook een single weekend boeken.


Met singles wandelen, fietsen, zeilen of surfen

Met de single reizen van Villa Vibes kan je alle kanten op. Wandelen, fietsen, zeilen, surfen en veel meer. Met bestemmingen als Nederland, de Ardennen, Frankrijk, Oostenrijk, Kroatië, Portugal en Italië heb je een uitgebreide keuze aan single vakantie bestemmingen. Vooral bedoeld voor Hoger Opgeleide Singles.

Lees hier meer over single reizen hoger opgeleiden en Villa Vibes.

wandelvakantie selfie

Sawadee Single Reizen

Sawadee single reizen biedt alleenstaanden reizen binnen en buiten Europa aan. Voor de actieve single die van avontuur, cultuur en verre reizen houdt.

Shoestring, singlereizen naar verre bestemmingen zoals India, Nepal, Ethopië. Ook singlereizen binnen Europa, onder andere naar Baltische Staten, Georgië, Armenië, Turkije. Singles 25 tot 40 welkom.


Hieronder een selectie van de leukste jongerenreizen voor singles. Bij jonge singles zijn vooral strandvakanties en actieve singlereizen populair, denk hierbij ook aan een surfvakantie, outdoor vakantie of zeilvakantie. Qua leeftijd vallen jongeren reizen in de categorie 18 tot 25 of 18 tot ongeveer 29 á 30 jaar.

Ook aantrekkelijk is het om met een leuke groep jongeren op skivakantie of snowcamp te gaan. Gezelligheid en wintersportplezier in één. Deze singlereizen van Mambo zijn ook ideaal voor jongvolwassenen. Hier vind je een ook groot aanbod goedkope single reizen.

single reis vriendschap

Simi Reizen, Jongeren reizen vanaf 19 jaar. Op deze jongeren reizen naar onder andere Kroatië, Frankrijk, en Zweden gaan voornamelijk singles mee. Veel outdooractiviteien, gezellige en betaalbare reizen.


Jongeren reizen als single

Jongeren reizen voor jongeren vanaf 24, 25 jaar. Onder andere single reizen, strandvakanties en zeilvakanties Turkije, raften en hydrospeed in Frankrijk. Ook wintersport jongeren singles. Veel jongvolwassenen boeken single reizen bij Simi.


Actieve single reizen 50 en 60 plussers

50 of 60 plusser en op zoek naar de leukstesingle reizen? One2gethertravel is gespecialiseerd in actieve single reizen voor 50 en 60 plussers. Denk hierbij aan skivakantie in Zwitserland, Oostenrijk of Italië, een zeilvakantie in Griekenland of een wandelvakantie in Frankrijk. Kijk nu welke actieve single reizen er zijn voor 50 en 60 plussers.


Als je als alleenstaande ouder op vakantie wilt. Bij de singlereizen voor alleenstaande ouders ( met of zonder kids ) is de gemiddelde leeftijd zo ongeveer 30 jaar. Bij de singlereizen voor single ouders zijn er echter ook deelnemers van bijvoorbeeld 22, 23 of 24 als van 34, 35, 40 0f 45, 50 jaar. Bij dit type alleenstaande ouder reizen is de leeftijd iets minder belangrijk dan bij de andere singlereizen. Hieronder de top 4 van reisorganisaties die singlereizen voor alleenstaande ouders organiseren.

Cirkel Vakanties, grootste aanbod single reizen alleenstaande ouders met kids. Koning Aap, single reizen voor alleenstaande ouders met kinderen, o.a. reizen naar Thailand, India en Maleisië.

yoga meditatie op het strand

Single reizen 50, 55 en 60+

Er komen steeds meer single reizen voor senioren. Of u nu 55+, 60+ of 70 bent, er is altijd wel een geschikte alleenstaandeneis voor u te vinden. En een aantal reisorganisaties zijn gespecialiseerd in reizen en single reizen voor senioren, bijvoorbeeld verzorgde busreizen, stedentrips en cruises. Hieronder een aantal voorbeelden.

Effeweg, organiseert onder andere compleet verzorgde busreizen en stedentrips. Verblijf in goede hotels. Zeer geschikt voor senioren zoals 55+, 60+ en 65+ers die goedkoop een uitstapje willen maken of luxe reis. Zeer geschikt voor alleenstaande senioren. Ook voor senioren groepsreizen.


One2together, singlereis specialist ook voor senioren zoals 60 plussers heeft One2together de mooiste single groepsreizen samengesteld. Goed Idee Reizen, de Christelijke reisorganisatie die compleet verzorgde reizen voor 50 en 60 plussers verzorgt, ook verre reizen en bijbelreizen, bijvoorbeeld naar Israël. Zeer geschikt voor alleenstaande senioren die een groepsreis met andere chistelijke singles willen maken.

nieuwe vrienden single groepsreizen

Alleenstaande reizen voor alle leeftijden

Ben je op zoek naaralleenstaande reizenin groepsverband ( groepsreizen ) of juist individuele reizen voor alleenstaanden?  Op de website alleenstaande reizen vind je ook wellness reizen, cruises, busreizen en citytrips welke geschiikt zijn voor singles van alle leeftijden. Ook als je een 50 of 60 plusser bent, vind je hier ruime mogelijkheden om alleen of in groepsverband op reis of op vakantie te gaan. Deze alleenstaande reizen zijn voor alleenstaanden ( singles ) en niet alleenstaanden. Want ook als je een partner en/of gezin hebt, kan het fijn zijn om eens alleen op vakantie te gaan.