Singlereizen Nederland

Het grootste aanbod singlereizen van Nederland

Op zoek naar een singlereis binnen Nederland?

Wie op zoek is naar leuke singlereizen binnen Nederland, vindt deze reizen voor singles in Nederland zeker op deze website singlereizen-online.nl. Ook voor single kerstreizen in Nederland. Dit is de meest informatieve website over singlereizen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en tal van andere landen binnen en buiten Europa. In Nederland kan je kiezen uit ongeveer 20 tot 30 singlereizen.. Het aanbod singlereizen buiten Nederland is veel groter. Je vindt hier een overzicht van reisorganisaties met een aantrekkelijk aanbod singlereizen binnen en buiten Nederland. In principe zijn deze singlereizen in Nederland bedoeld voor mannen en vrouwen en alle leeftijdsgroepen, dus ook voor 20+ers, 30+ers, 40+ en 50 plussers. De meeste reisorganisaties die singlereizen in Nederland of elders in Europa organiseren, houden bepaalde leeftijdscategoriën aan per reis. Bijvoorbeeld reizen voor singles van 20 tot 35 jaar, 30 tot 45 jaar of 40 tot 55 jaar. Deze leeftijdsindelingen zijn echter niet "vast". Kijk hieronder naar de reisorganisaties die de leukste singlereizen in Nederland organiseren.

Kras Reizen, 15 singlereizen in NederlandKras Reizen heeft ongetwijfeld het grootste aanbod singlereizen van Nederland. Of je nu een singlereis wilt maken in Zeeland ( zeilreis ), een kerst single reis in Noord-Brabant, een wandelweekend op Vlieland of een yoga en wandel singleweekend op de Loonse- en Drunense Duinen, bij Kras Reizen is er voor singles die een leuke vakantie of weekendje weg willen boeken, veel mogelijk. En voor die singles die van fietsen houden, bij Kras Reizen kan je ook een fietsvakantie voor singles in Nederland boeken, bijvoorbeeld op de Veluwe of in Groningen, Limburg of Drenthe.  De singlereizen van Kras Reizen, ook buiten Nederland,zijn voor singles van alle leeftijden, ook voor 40, 50 en 55 plussers.


Puur en Kuur, wellness en yoga single reizen in Nederland
Yoga en wellness singlereizen Nederland van Puur en Kuur.

Wie een singlereis in Nederland zoekt en van wellness en yoga houdt, komt bij Puur en Kuur uit. Bij Puur en Kuur noemen ze deze welness singlereizen "Singlefriendly" er doen veel singles aan deze welness, yoaga en ayurveda reizen mee, maar de deelnemers zijn niet per defintie "single". 
Wat de singlefriendly reizen van Puur en Kuur in Nederland betreft, er zijn met name een aantal yogaweekend die zeer geschikt zijn voor singles. Deze single yogaweekenden van Puur en Kuur worden gehouden in onder andere Limburg, Zeeland en Utrecht. Deze yogaweekenden kunnen in combinatie met bijvoorbeeld een yogaworkshop, detoxweekend of workshop gedaan worden. Er is bij Puur en Kuur ook veel aandacht voor gezonde voeding, ook met "vegan delight".  Single Friendly yoga en wellness weekenden en vakanties van Puur en Kuur, zeer aanbevolen voor singles die gelijkgestemden willen ontmoeten. Overigens organiseert Puur en Kuur ook vele wellness en yoga reizen voor singles buiten Nederland.  Voor singles van alle leeftijden.

Goed Idee Reizen, Christelijke reizen voor 50 plussers
Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die zicht met name richt op single ( alleenstaande ) 50 en 60 plussers. Goed Idee Reizen heeft ook een uniek aanbod singlereizen ( noemt met alleengaande reizen ) , ook in Nederland. Zo kunt u als 50 plus single in Nederland meedoen aan een wandelvakantie voor singles. Het betreft een single wandelreis Nederland in de omgeving van het prachtige Putten. Naast deze singlereis in Nederland kunt u zich bij Goed Idee Reizen inschrijven voor diverse singlereizen, meestal busreizen en stedentrips buiten Nederland. Hieronder ook reizen met een speciaal thema zoals bijbelreizen en stedentrips. Goed Idee Reizen, een goed idee voor christelijke singlereizen binnen en buiten Nederland. Voor alleenstaanden met een Christelijk geloof.

Vakantiehuis huren in Zeeland

Geen zin in een georganiseerde singlereis??? Huur een vakantiehuis in Zeeland.

Als je single bent en een leuke vakantie wil boeken, kan je natuurlijk ook een leuk vakantiehuis huren. Ga bijvoorbeeld met je vrienden of vriendinnen op vakantie naar Zeeland en huur er een vakantiehuis aan de kust. Zeeland is een provincie met vele vakantie mogelijkheden. Van een strandvakantie tot culturele vakantie van een wandelvakantie tot fietsvakantie tot zeilvakantie. Je kunt ook goedkope vakantiehuizen in Zeeland huren.
Populaire plaatsen in Zeeland zijn Kamperland en Domburg.  Kijk maar eens naar het aanbod luxe vakantiehuizen bij de website vakantiehuis-Zeeland.be

Hier vind je vakantiehuizen in Kamperland.

Hier vind je vakantiehuizen in Domburg.