Grootste aanbod single reizen jongeren en jongvolwassenen

Singlereizen jongeren zijn moeilijk te vinden. Er is dan ook geen groot aanbod single reizen voor jongeren en jongvolwassenen.

Jongere en op zoek naar een singlereis? Single reizen voor jongeren worden ook wel singlereizen voor jongvolwassenen genoemd. Er worden alleen al in Nederland en België jaarlijks honderden single reizen voor jongeren | jongvolwassenen georganiseerd. Op deze website vind je het grootste en leukste aanbod single reizen voor jongeren.

travel around rondreizen banner

Met jongeren en jongvolwassenen reizen wordt bij de single reizen bedoeld, jongeren in de leeftijd van 18 tot 30 jaar, een paar reisorganisatie die zijn gespecialiseerd in singlereizen voor jongvolwassenen, bedoelen er mee jongeren in de leeftijd van 16 tot 39 jaar. Bij jongvolwassenen groepsreizen wordt er meestal de leeftijdsgroep 20 tot 35 jaar bedoeld. Kortom, het begrip jongvolwassene is een rekbaar begrip.


Een hele grote groep dus. Wij geven op deze pagina een overzicht van die reisorganisaties die de leukste jongeren single reizen organiseren, of je nu 18, 24 of 35 bent, er zit vast wel een ontzettend leuke singlereis jongeren voor je bij. Ook als je als jongeren een single wintersport, zeilvakantie of outdoor vakantie wilt boeken, zijn er volop mogelijkheden!  Veel plezier met het zoeken en boeken van jouw leuke jongeren single vakantie.

Singlereizen jongeren Shoestring

Aan de jongeren reizen van Shoestring kan worden deelgenomen vanaf 18 jaar. Shoestring heeft ook een groep jongeren, jong volwassenen reizen van 25 tot en met 35 jaar. Veel van de deelnemers aan deze groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen zijn single. Zie het aanbod van deze single vriendelijke reizen jongeren en jongvolwassenen van Shoestring.


alleenstaande reizen

Simi Reizen, één van de bekendste in singlereizen jongeren

Als je op google als zoekopdracht ingeeft  jongerenreizen of “singlereizen jongeren” is de kans groot dat je Simi reizen bovenaan als zoekresultaat vindt. Simireizen is dan ook een relatief grote reisorganisatie als het om jongerenreizen en single reizen voor jongvolwassenen en jongeren gaat.


Simi Reizen heeft de jongerenreizen ingedeeld in 3 leeftijdsgroepen, 16-18 jaar, 19 tot 23 jaar en 23-35 jaar. Wat de jongeren single reizen betreft, gaat het met name om de singlereizen in de leeftijdsgroep tot 35 jaar. Simireizen heeft onder andere single groepsreizen voor jongeren gepland voor de landen Kroatië, Slovenië,  Frankrijk, Noorwegen  Zweden en de Verenigde Staten.

travel around rondreizen banner

Simi Reizen heeft diverse awards ontvangen voor de leukste en best georganiseerde single reizen voor jongeren en jongerenreizen. Overigens is meer dan 50 % van alle deelnemers aan alle reizen van Simi single. En voor die jongeren of jongvolwassenen ie een actieve singlereis prefereren, veel reizen van Simi zijn avontuurlijk van karakter. Wat dacht je van een canyoningvakantie in Frankrijk of rotsklimmen, bergwandelen, of raften in een ander land??  Je komt met Simi Reizen op de mooiste plaatsen en ontdek wat er allemaal mogelijk is tijdens jouw leukste jongerenreis ooit. Kijk nu welke single reizen voor jongeren en jongvolwassenen bij Simi Reizen nog openstaan voor inschrijving.


Mambo reizen, avontuurlijke singlereizen jongeren

Mambo Reizen organiseert leuke single reizen voor jongeren. Denk aan een actieve singlereis in Zweden, een surfvakantie in Frankrijk, een strandvakantie in Spanje of een zeilvakantie in Griekenland. De jongeren singlereizen van Mambo zijn bedoeld voor jongvolwassenem tot ongeveer 38 jaar.  Of je nu gaat voor een natuurbeleving in Zweden, eeen strandvakantie in Italië of een actieve vakantie in Kroatië, Mambo biedt een breed scala aan singlereizen voor jongeren en jongvolwassenen in heel Europa.


single fietsvakantie

Daarnaast organiseert Mambo ook groepsreizen naar verre bestemmingen zoals Zimbabwe, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Thailand, Sri Lanka en andere verre landen die ook open staan voor singles van alle leeftijden. Op de groepsreizen van Mambo nemen zo ie zo veel singles deel waaronder ook veel jongeren en jongvolwassenen.
Als jongere boek je een fantastische single reis bij Mambo.


 

Amorgos, zeilreizen voor singles

Zeilen tijdens je single reis met jongeren?

Amorgos staat voor spannende groeps zeilvakanties. Deze zeilreizen zijn ideaal voor singles, ook jongeren en jongvolwassenen. Ga met Amorgos zeilen in Griekenland, Kroatië, Italië of de Caribean. Of ga met andere singles zeilen in Nederland, zeilles is mogelijk. Zeilen is een actieve manier van vakantie vieren. En tijdens een zeil single groepsreis voor jongeren mag je helpen met zeilen maar niets moet, alles mag.

Een zeilvakantie voor singles is lekker ontspannen en tegelijkertijd actief. Kijk nu binnen het aanbod zeilvakanties van Amorgos voor jongeren welke geschikt zijn voor singles van jouw leeftijdsgroep.