singlereizen jongeren

Grootste aanbod single reizen jongeren en jongvolwassenen

Groot aanbod single reizen jongeren

Jongere en op zoek naar een singlereis?
Single reizen voor jongeren worden ook wel singlereizen voor jongvolwassenen genoemd. Er worden alleen al in Nederland en België jaarlijks honderden single reizen voor jongeren | jongvolwassenen georganiseerd. Op deze website vind je het grootste en leukste aanbod single reizen voor jongereren. Met jongeren en jongvolwassenen reizen wordt bij de single reizen bedoeld, jongeren in de leeftijd van 18 tot 30 jaar, een paar reisorganisatie die zijn gespecialiseerd in singlereizen voor jongvolwassenen, bedoelen er mee jongeren in de leeftijd van 16 tot 39 jaar.  Een hele grote groep dus. Wij geven op deze pagina een overzicht van die reisorganisaties die de leukste jongeren single reizen organiseren, of je nu 18, 24 of 35 bent, er zit vast wel een ontzettend leuke singlereis jongeren voor je bij. Ook als je als jongeren een single wintersport, zeilvakantie of outdoor vakantie wilt boeken, zijn er volop mogelijkheden!  Veel plezier met het zoeken en boeken van jouw leuke jongeren single vakantie.

Mambo reizen, avontuurlijke singlereizen jongeren


Singlereizen
Mambo Reizen organiseert leuke single reizen voor jongeren. Denk aan een actieve singlereis in Zweden, een surfvakantie in Frankrijk, een strandvakantie in Spanje of een zeilvakantie in Griekenland. De jongeren singlereizen van Mambo zijn bedoeld voor jongvolwassenem tot ongeveer 38 jaar.  Of je nu gaat voor een natuurbeleving in Zweden, eeen strandvakantie in Italië of een actieve vakantie in Kroatië, Mambo biedt een breed scala aan singlereizen voor jongeren en jongvolwassenen in heel Europa. Daarnaast organiseert Mambo ook groepsreizen naar verre bestemmingen zoals Zimbabwe, Zuid-Arika, de Verenigde Staten, Thailand, Sri Lanka en andere verre landen die ook open staan voor singles van alle leeftijden. Op de groepsreizen van Mambo nemen zo ie zo veel singles deel waaronder ook veel jongeren en jongvolwassenen.
Als jongere boek je een fantastische single reis bij Mambo.

Dynamic HollandDynamic Holland is één van de weinige reisorganisaties met een groot aanbod single reizen voor jongeren. Met fantastische bestemmingen en betaalbare reizen, Daarnaast heeft deze sympthieke reisorganisatie ook aantrekkelijke groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen. Met fantastische wintersportreizen.
Kijk nu welke jongerenreizen jou het meeste aanspreken.

Simi Reizen, één van de bekendste in singlereizen jongerenJeugdvakantie kamp en zomerkampen
Als je op google als zoekopdracht ingeeft  jongerenreizen of "singlereizen jongeren"is de kans groot dat je Simi reizen bovenaan als zoekresultaat vindt. Simireizen is dan ook een relatief grote reisorganisatie als het om jongerenreizen en single reizen voor jongvolwassenen en jongeren gaat. Simi Reizen heeft de jongerenreizen ingedeeld in 3 leeftijdsgroepen, 16-18 jaar, 19 tot 23 jaar en 23-35 jaar. Wat de jongeren single reizen betreft, gaat het met name om de singlereizen in de leeftijdsgroep tot 35 jaar. Simireizen heeft onder andere single groepsreizen voor jongeren gepland voor de landen Kroatië, Sloevenië,  Frankrijk, Noorwegen  Zweden en de Verenigde Staten. Simi Reizen heeft diverse awards ontvangen voor de leukste en best georganiseerde single reizen voor jongeren en jongerenreizen. Overigens is meer dan 50 % van alle deelnemers aan alle reize van Simi single. En voor die jongeren of jongvolwassenen ie een actieve singlereis prefereren, veel reizen van Simi zijn avontuurlijk van karakter. Wat dacht je van een canyoningvakantie in Frankrijl of rotsklimmen, bergwandelen, of raften in een ander land??  Je komt met Simi Reizen op de mooiste plaatsen en ontdek wat er allemaal mogelijk is tijdens jouw leukste jongerenreis ooit. Kijk nu welke single reizen voor jongeren en jongvolwassenen bij Simi Reizen nog openstaan voor inschrijving.

Hier vind je alle informatie over de jongeren singlereizen van Simi Reizen

Cirkel Vakanties, single reizen jongeren leeftijd 20 tot 35 jaarSingle vakanties

Als je single bent en een echt leuke single reis zoekt, zit je bij Cirkel Vakanties goed.
Cirkel Vakanties is gespecialiseerd in single reizen voor jongeren in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. De groepen zijn tussen de 10 en 25 personen, de bestemmingen en soort reizen zeer divers. Van strandvakanties voor groepen jongvolwassenen tot wintersportvakanties en outdoorvakanties. Cirkel Vakanties werkt nauw samen met Mambo Reizen, zie later. Mambo Reizen organiseert verre groepsreizen en single reizen voor jongvolwassenen. Waarom kiezen als jongere voor een singlereis van Cirkel Vakanties?  Cirkel Vakanties heeft meer dan 15 jaar ervaring in het samenstellen van de leukste single groepsreizen voor jongvolwassenen. Je kunt bij Cirkel Reizen kiezen voor een avontuurlijke vakantie, strandvakantie, outdoorvakantie, surfvakantie of zeilvakantie. En voor diegenen die in december, januari of februari een een wintersport vakantie willen boeken, Cirkel Reizen heeft een fantastisch programma wintersport single reizen voor jongeren en jongvolwassenen. Zie hier alles over single reizen wintersport.

Voor wat de single reizen jongeren Cirkel Reizen, Hierbij zijn er 3 leeftijdsgroepen,  20-35, 25-45 en 35 jaar en ouder. Wat betreft de singlereizen jongvolwassenen vallen de meeste reizen onder de leeftijdsgroep 20 tot 35 jaar. Je kunt bij Cirkel Vakanties kiezen uit bestemmingen binnen Europa, onder andere Spanje, Italië, Kroatië en Oostenrijk, maar ook kiezen voor bijvoorbeeld een verre en avontuurlijke reis met andere singles, bijvoorbeeld naar Marokko, Cuba, Costa Rica, Thailand of Sri Lanka. Percte reizen om een avontuur te beleven en leuke, andere singles te ontmoeten. Kijk nu binnen het aantrekkelijke programma single reizen voor jongeren en jongvolwassenen van Cirkel Vakanties, welke singlereis jij dit jaar gaat boeken.

wintersport singles

Amorgos, zeilreizen voor singles


Zeilvakanties en zeilcursussen

Zeilen tijdens je single reis met jongeren?

Amorgos staat voor spannende groeps zeilvakanties. Deze zeilreizen zijn ideeal voor singles, ook jongeren en jongvolwassenen. Ga met Amorgos zeilen in Griekenland, Kroatië, Italië of de Caribean. Of ga met andere singles zeilen in Nederland, zeilles is mogelijk. Zeilen is een actieve manier van vakantie vieren. En tijdens een zeil single groepsreis voor jongeren mag je helpen met zeilen maar niets moet, alles mag.

Een zeilvakantie voor singles is lekker ontspannen en tegelijktertijd actief. Kijk nu binnen het aanbod zeilvakanties van Amorgos voor jongeren welke geschikt zijn voor singles van jouw leeftijdsgroep.