Alle singlereizen Europa

Wie op zoek is naar singlereizen Europa vindt deze hier. Hier vind je de leukste singlereizen Europa en voor alle leeftijdsgroepen. Of je nu een single van 20, 25, 30, 40, 50 of 60 bent, er zijn voor singles van alle leeftijdsgroepen leuke singlereizen binnen Europa te boeken. Je kunt onder andere kiezen uit singlereizen in Italië, Ibiza, Spanje, Frankrijk, Nederland of België maar ook bijvoorbeeld met andere singles landen als Denemarken, Kroatië, Macedonië of Zwitserland bezoeken. Overigens is Ibiza als vakantieland favoriet voor singlereizen binnen Europa. En je kunt ook een fantastische yoga retreat in Ibiza boeken.

Bijvoorbeeld een yoga retreat of vakantie aan het strand. Deze yoga retreats zijn ook geschikt voor singles in de leeftijdsgroepen van 20 tot 30, 40 tot 55 en 50 tot 65 jaar. Welke singlereis in welke land van Europa voor jou geschikt is, hangt af van je interesses, je leeftijd en natuurlijk ook je budget. Gelukkig kan je hier ook goedkope singlereizen binnen Europa boeken. Hieronder een overzicht van de singlereizen Europa reisspecialisten met, per organisatie, een overzicht van de landen waar ze binnen Europa singlereizen en reizen voor alleenstaande ouders organiseren. Voor een vakantiehuis met jacuzzi binnen Europa kijk hier. Veel plezier met het selecteren van jouw leuke singlereis!

One2gether, groot aanbod singlereizen binnen Europa

De tweede reisorganisatie die zich heeft toegelegd op groepsreizen voor singles en een groot aanbod binnen Europa heeft, is One2gethertravel. Naast het reguliere aanbod singlereizen binnen Europa heeft One2gethertravel een speciaal en uitgebreid reisprogramma voor singles in de leeftijdscategorie 50+, 55 + en 60 plus. Het gaat hierbij met name om actieve singlereizen.

Landen binnen Europa waar je een singlereis bij One2gethertravel kunt boeken zijn onder andere, Griekenland, Spanje, Zweden, Macedonië, Portugal, Italië, Oostenrijk, Ibiza ( vooral voor jongere singles 18+ – 30 + een topper in het programma ), Kroatië, Montenegro. Daarnaast is het mogelijk om als single een stedentrip binnen Europa te boeken, bijvoorbeeld een stedentrip naar Lissabon, Londen of Praag. En, als je een stedentrip Londen wilt maken, je kunt ook de trein naar Londen nemen. De reistijd vanuit Nederland bedraagt 4 tot 4,5 uur.

Voor sportieve singles die van wintersportvakanties houden, One2gethertravel heeft een aantal fantastische wintersportreizen voor singles georganiseerd in Zwitserland en Oostenrijk. Dit zijn compleet verzorgde wintersportreizen voor singles inclusief hotels, vervoer en skipas. De singlereizen van One2gethertravel.nl staan hoog aangeschreven. En er zijn regelmatig aanbiedingen en last minutes. Kijk nu binnen het aanbod unieke singlereizen van One2gethertravel welke reis jij met je nieuwe vrienden en vriendinnen gaat boeken.

Cirkel Reizen, singlereizen Europa alle leeftijden

Cirkel Reizen is een echte singlereis specialist. Deze gespecialiseerde reisorganisatie heeft een minder groot aanbod singlereizen binnen Europa dan de hierboven genoemde reisorganisaties Kras Reizen of One2gethertravel, de reisorganisatie is voor 100 % singlereis en eenoudervakantie specialist. Vooral prettig voor mensen die zich goed thuis voelen bij een kleinere reisorganisatie waarbij persoonlijk contact en betrokkenheid voorop staat.

Cirkel Reizen heeft behalve singlereizen voor jongeren binnen Europa ( leeftijdsgroep 20 tot 35 jaar ) ook leuke singlereizen op het programma voor de leeftijdsgroepen 25-45 jaar, 35 tot 55 jaar en 45 plus. Onder de 45 plus groep vallen ook 55 en 60 plussers. Landen binnen Europa waar Cirkel Reizen single groepsreizen organiseert zijn Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk. Deze bestemmingen zijn ook beschikbaar voor eenoudervakanties. Cirkel Reizen heeft misschien een beperkter programma singlereizen binnen Europa, de reizen zijn wel super en de singles die eerder met Cirkel Reizen hebben gereisd zijn super enthousiast. Ook voor een super single wintersportvakantie binnen Europa!!

Singlereizen binnen Europa voor jongeren

Ook voor jongeren zijn er zeer veel mogelijkheden een singlereis binnen Europa te boeken. Jongeren singlereizen zijn vaak strandvakanties in combinaties met festivals, feesten en muziek maar er worden ook jongeren singlereizen binnen Europa waar actie en avontuur voorop staat. Denk hierbij ook aan outdoor activiteiten, wintersport en bergsport. Op onze pagina jongeren groepsreizen vind je een zeer uitgebreid overzicht van de singlereizen Europa voor jongeren en jongvolwassenen. Hiermee wordt bedoeld jongeren van 16 tot 30 jaar.