Grootste aanbod singlereizen België

Wie op zoek is naar leuke singlereizen België hoeft niet verder te zoeken. Op deze pagina staan alle reisorganisaties die singlereizen in België organiseren en voor singles van alle leeftijden. Boek een singlereis België 30-45 jaar, 20+, 40-55, 45+,50+ of 60 plus, een senioren singlereizen België.

België is een land met vele vakantie mogelijkheden voor singles. Denk aan singlereizen aan de Belgische kust, aan zee, de Ardennen of in Wallonië. België leent zich voor actieve singlereizen, denk aan een wandel- fiets- of outdoor vakantie maar ook voor een ontspannende, rustige vakantie. Denk hierbij aan singlereizen België zoals een strandvakantie, stedentrip of culturele vakantie. Hieronder bieden we per reisorganisatie aan welke singlereizen zij organiseren. Je kunt het beste per reisorganisatie het aanbod beschikbare singlereizen België checken en je aansluiten bij een die past bij je eigen leeftijdsgroep. De ervaring heeft geleerd dat deze methode het beste werkt.

Kijk nu welke singlereizen België ( of Nederland? ) passen bij jouw interesses en leeftijdsgroep. In Nederland is er een veel groter aanbod singlereizen dan in België, vandaar deze suggestie.

Goed Idee Reizen, 2 singlereizen België

Goed Idee Reizen, de Christelijke reisorganisatie voor 50, 55 en 60 plussers heeft 2 singlereizen België in haar pakket reizen opgenomen. Een singlereis per boor ( cruise ) en een singlereis in de Belgische Ardennen.

  • Reis 1. Het betreft een unieke, 8 daagse reis per boot waarbij op de Maas gevaren wordt met het bekende schip Prinses Juliana. Deze cruise wordt door eerdere reizigers als zéér goed ervaren, Het cruiseschip Prinses Juliana is een ruim en sfeervol schip met salondek, sfeervol restaurant, bar en panoramasalon. Er is ook een zonnedek. Dit luxe cruiseschip kan 136 mensen vervoeren en is ideaal voor een singlereis van Nederland naar België en weer terug. In het restaurant word je verwend met de lekkerste gerechten, er kan ook me dieetwensen rekening worden gehouden. U boekt deze singlereis België voor 50, 55 en 60 plussers via Goed Idee Reizen. Kijk ook naar het overige aanbod singlereizen van Goed Idee Reizen voor senioren in onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland en Italië.
  • Reis 2. Het betreft een 5 daagse singlereis naar de Belgische Ardennen. Ook deze reis is inclusief een boottocht. Er wordt overnacht in een sfeervol 3 sterren hotel in het centrum van Han-sur-Lesse. De grotten van Han liggen recht tegenover dit hotel en u gaat deze grotten natuurlijk ook bezoeken. De hotelkamers beschikken over WIFI en een badkamer met douche. Helaas is deze singlereis in België niet geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, het hotel heeft geen aanpassingen voor mensen met een fysieke beperking. Indien u een mindervaliden hotel in België of ander land zoekt, verwijzen wij u naar de pagina rolstoelvriendelijk hotel van de website duurzaam toerisme. Daar vindt u ook goedkope citytrips.

Deze 2 singlereizen naar België zijn met name geschikt voor 50, 55 en 60 plussers. Het comfort niveau is hoog. Omdat deze reizen worden georganiseerd door een Christelijke reisorganisatie zult u onder gelijkgestemden zijn en zeker een prettige reis hebben. Goed Idee Reizen spreekt zelf over singlereizen België met een christelijke sfeer. Als dat voor u belangrijk is, is Goed Idee Reizen de aangewezen reisorganisatie voor singlereizen naar onder andere België, Nederland, Frankrijk en vele andere landen binnen en buiten Europa. Ook voor singlereizen met kerstmis.

Estivant avontuurlijke singlereizen België

Estivant, een singlereis specialist heeft voor de avontuurlijke en actieve single 4 daagse singlereizen België in de Ardennen gepland. Hierbij is ruimschoots tijd ingeruimd voor outdoor activiteiten. Denk hierbij aan fietsen, kanoën en klimmen. Er wordt geslapen op een 4 sterren camping aan de rivier de Ourthe. En de eigen kok van Estivant maakt op deze kampeer singlereis in de Ardennen de lekkerste maaltijden klaar, bereid met verse ingrediënten ( zoveel mogelijk biologisch ) uit de regio.

Kortom, als je op zoek bent naar actieve singlereizen in de Ardennen dan is deze kampeerreis zeker wat voor jou. Deze actieve singlereis is bedoeld voor sportieve singles, bijvoorbeeld in de leeftijdsgroep 30 – 45 jaar of 40 tot 60 jaar. Jongeren zijn echter ook van harte welkom. Estivant organiseert in diverse landen van Europa leuke singlereizen, met name de singlereizen van Estivant in Frankrijk, Italie, Griekenland, Turkije, Oostenrijk, Marokko en Kroatie zijn zeer gewild. Estivant heeft regelmatig aanbiedingen wat betreft de singlereizen België en andere steden. Kijk ook eens bij het aanbod last minute singlereizen van Estivant. Ga je met de eigen auto binnen België een vakantie boeken?? Kijk dan naar deze tips voor een autovakantie België. Zo weet je welke routes in België het drukste zijn en kan je daarop anticiperen.

Vakantiehuis met jacuzzi in België boeken?

Geen zin in een georganiseerde single reis?

Als je alleenstaand bent en een vakantie wilt boeken maar geen behoefte hebt aan een groeps single vakantie, kan je natuurlijk ook zelf een vakantiehuis boeken. Bijvoorbeeld een vakantiehuis met jacuzzi in België.

Ik weet niet of je ooit in een jacuzzi of bubbelbad tijdens je vakantie hebt gezeten?? Een vakantiehuis met sauna of jacuzzi is iets heel bijzonders. Dat geldt ook voor een vakantiehuis met hottub. Als je niet in eigen land wilt blijven maar wel een vakantiehuis met jacuzzi wilt boeken, je kunt bijvoorbeeld ook een vakantiehuis met hottub of jacuzzi boeken in Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk of Kroatië. Hier vind je alle vakantiehuizen met jacuzzi in Europa.