De leukste singlereizen voor 50 plussers.

Alleenstaande reizen 50 en 55 plus. Bent u 50 of 55 plus en op zoek naar de leukste singlereizen voor 50+ers? Divers reisorganisaties bieden leuke en betaalbare singlereizen voor alleenstaande 55 en 50 plussers aan. Vind hier alle alleenstaande groepsreizen per leeftijdsgroep .

Ook singlereizen 50 en 55 plus binnen Nederland alsmede verre single reizen voor alleenstaanden. In de categorie 50+ vallen ook leeftijdsgroepen 55 tot 60, 60 tot 65 en 60 tot 70 jaar onder. Ook unieke rondreizen in 2024 te boeken voor alleenstaanden of alleen reizenden.

single groepsreis excursie

Echte alleenstaande reizen 55 plus

Singleizen 50 en 55+ worden ook wel alleenstaande reizen of alleengaanden reizen genoemd. U reist in een leuke groep met leeftijdsgenoten en heeft daarnaast voldoende tijd en vrijheid om "uw eigen ding"te doen. Naast singlereizen voor 50 en 55 plussers is het ook mogelijk een weekendje weg te boeken, bijvoorbeeld een stedentrip naar Rome, Napels, Barcelona, Madrid of Berlijn. Hier vind je last minute reizen voor 50 en 60 plussers.

Bij alleenstaande reizen 55 plus staat gezelligheid voorop.

Bij de 50+ singlereizen staat gezelligheid voorop, vandaar dat er altijd voldoende tijd wordt ingeruimd voor een hapje en een drankje. Kijk nu welke 50 plus of 55 plus reizen u het meeste aanspreken. Aan de sfeer tijdens zo een alleenstaanden reis zal het niet liggen.

Estivant single groepsreizen 55 plus.

Estivant is dé specialist in alleenstaande groepsreizen en ook voor de leeftijdsgroep 50 tot 69 jaar. Of je nu deel wilt nemen aan een actieve single groepsreis, een wellness reisje, wintersport vakantie of culturele rondreis. Bij Estivant kunnen alle singles voor leuke groepsreizen terecht. En voor de 50 en 55 plussers. Ook bij Estivant is de verhouding man en vrouw bij alleenstaande groepsreizen ongeveer 50/50. In de praktijk komt het wel regelmatig voor dat er meer dames dan heren meedoen aan ze een alleenstaanden groepsreis.

ANWB alleenstaande groepsreizen

ANWB single reizen staat met name voor verre rondreizen en culturele groepsreizen singles. Of je nu 40, 50 of 6o bent, bij de ANWB single reizen zijn alleenstaanden in alle leeftijdscategorieën welkom. Dus ook alleenstaande reizen 55 plus.

TUI single groepsreizen

Ook bij TUI kan je deelnemen aan een alleenstaande groepsreis. Voorheen was Kras single reizen onderdeel van TUI. Neem bijvoorbeeld deel aan een wandelvakantie. TUI heeft ook een aantrekkelijk aanbod alleenstaande groepsreizen in Nederland. Wandelen of fietsen met gelijkgestemden.

One2gether singlereizen 50 +

One2gether heeft een uniek aanbod singlereizen voor 50 en 55+ers. Bijvoorbeeld naar Portugal, Oostenrijk, Montenegro en Kaapverdië. Behalve fantastische 50 plus singlereizen binnen Europa, zoals stedentrips en culturele reizen, heeft One2gethertravel ook avontuurlijke singlereizen buiten Europa, onder andere in Zuid-Afrika en Curaçao. Daarnaast biedt One2gether Travel ook een aantal actieve reizen voor 50 en 55plussers aan, bijvoorbeeld een zeilvakantie bij het Griekse eiland Kos. One2gether Travel is bij uitstek een reisorganisatie om een single of alleenstaanden reis te boeken. En zeker voor 50 plussers.

Al meer dan 15 jaar organiseert men deze unieke singlereizen, Nieuw in het aanbod zijn 50+ singlereizen stedentrips. Zo staat er bijvoorbeeld een stedentrip naar Wenen op het programma die een onvergetelijke indruk zal achterlaten. De 50 en 55 plus singles die hun vakantie bij One2gether singles hebben geboekt zijn unaniem lovend. Neemt u de proef op de som en boekt u ook zo een fantastische single vakantie bij One2gether? Kijk nu welke 50 plus single reis op uw lijf geschreven is.

Goed Idee Reizen, de christelijke reisspecialist in 50+ reizen

De christelijke 50 + reisorganisatie Goed Idee Reizen. Wie een 50 plus single reis zoekt en graag een vakantie bij een christelijke reisorganisatie wilt boeken, komt bij de christelijke 50 plus reisorganisatie Goed Idee Reizen uit. Goed Idee Reizen noemt haar singlereizen liever alleengaande reizen. Hiermee wordt bedoeld dat de deelnemers alleenstaand ( single ) zijn.

Overigens Goed Idee Reizen heeft ook 50+ groepsreizen voor niet singles. Ook aan deze groepsreizen doen veel singles mee. Goed Idee Reizen organiseert singlereizen voor 50 en 55 plusser naar Duitsland, Griekenland, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Slovenië, Spanje en Turkije. En er zijn specifieke bijbelreizen. Het is echter ook mogelijk om als 50 plus single een reis binnen Nederland te boeken met Goed Idee Reizen. Kijk nu binnen het aanbod 50+ reizen van Goed Idee welke reis u gaat boeken en verheug u op een heerlijke vakantie met gelijkgestemden.

Effeweg, de goedkope busreisorganisatie voor 50 plussers

Wie graag met de bus op vakantie gaat, 50 plusser of 55 plusser is en niet te veel voor zijn reis wilt betalen, kan het beste zijn 50 + singlereis boeken bij de reisorganisatie Effeweg.nl. Effeweg heeft speciale programma’s voor alleenstaande 50+ reizigers. Met single senioren busreizen naar onder andere Duitsland, Italie, Kroatie en Toscane, biedt Effeweg goedkope busreizen aan van hoge kwaliteit.

Beroemd zijn de kerstreizen van Effeweg, heerlijke reizen als u met de kerst niet alleen thuis wilt zitten. U kunt bij Effeweg en 5 daagse kerstreis naar Duitsland ( Bad Wimpfen ) boeken en heeft daar gezelschap van andere 50+ singles. Kijk nu welke 5 daagse 8 daagse of 10 daagse singlereizen voor 50 en 55+ ers u bij deze senioren reisorganisatie kunt boeken. Kijk ook naar het laatste aanbod last minute reizen en kerstreizen van Effeweg. Je vindt meer singles reizen op onze website singles-reizen.be. Met name single wandelweekend 50 en 60 plussers en single stedentrips. Vind hier meer last minute vakanties voor 60 plussers.