Single weekend weg, grote keuze

Single weekend boeken? Bijvoorbeeld een single wandelweekend Veluwe, singles wandelweekend Overijssel of single fiets weekend Nederland? Wij hebben op deze pagina een overzicht gemaakt van nagenoeg alle single weekend mogelijkheden. Of je nu met andere singles wilt wandelen, fietsen, skiën of zeilen. Je vindt de leukste single weekendjes Nederland, Belgie en elders in Europa hier.

Voor iedere leeftijd en met single keurmerk ‘ongedwongen en met veel plezier’.

Tip voor singles die meer willen: Single reis Spanje, 15 daagse single reis Andalusië, Spanje of single weekend Nederland, zoals Loonse en Drunense Duinen.

Single weekendjes voor Hoger Opgeleiden

Villa Vibes, single weekenden voor hoger opgeleiden, groot aanbod. Als alleenstaand bent en hoog opgeleid bent, heb je de mogelijkheid op reis te gaan met andere singles die hoog opgeleid zijn. De reisorganisatie die al geen ander thuis is in reizen voor hoog opgeleide singles is Villa Vibes. Je kunt bij deze gespecialiseerde single reisorganisatie een single weekend Nederland boeken maar en zijn ook mogelijkheden in de Ardennen. Boek bijvoorbeeld een single wandelweekend via Villa Vibes.

Ongedwongen, heerlijk bewegen en prettig gezelschap. Zo ziet jouw wandelweekend in de Ardennen of Nederland er uit. Wees er snel bij. De single reizen van Villa Vibes zijn in de regel snel volgeboekt.

Single weekendjes voor alle leeftijden en alle interesses

Wie op zoek is naar een leuk single weekend, bijvoorbeeld een single wandel weekend in Nederland of België, vindt deze single weekenden op de website singlereizen online.nl. Onder andere een single wandelweekendje in Limburg. Hier vind je een groot aanbod single weekenden en voor alle leeftijden. Ook als je als jongere, jongvolwassene of 50, 55 of 60 plusser een single weekend weg wilt boeken. Naast het grote aanbod single weekenden in Nederland, is het ook mogelijk om als single een weekend te boeken in bijvoorbeeld Spanje, Italië of Griekenland. Maar ook een single weekend in Londen, Parijs of Praag behoort tot de mogelijkheden, Binnen Nederland zijn de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Limburg, Overijssel en Gelderland voor een single weekend populair

Je kunt ook een8 daagse single reis naar Marokkoboeken. Je vindt hier single weekendjes weg in Nederland. Voor singles die op zoek zijn naar een wintersport single weekend zijn er diverse mogelijkheden, met name in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Zie voor meer informatie deze pagina. Hier vind je ook informatie over wandel- zeil- fiets en yoga weekenden voor singles. Een weekend weg met andere vrijgezellen is leuk, ontspannend en ook een beetje spannend. Durf jij een single wandel weekend weg of andere uitstapje te boeken??

Single wandel weekend

Zin in een wandel weekend met andere singles? Bijvoorbeeld een single wandel weekend op de Veluwe, in Noord Brabant of aan de kust Zeeland?TUI single reizen en heeft een groot aanbod wandelreizen en wandel weekenden voor singles. Deze zijn in de plaats gekomen voor de single reizen van Kras.

Single Fiets Weekend

Met ander singles een weekendje erop uit met de fiets? Tui heeft diverse single weekendjes op de fiets. Boek bijvoorbeeld deze5 daagse single fietsvakantie op de Veluwe. Het is wel meer dan een single fietsweekend maar in die 5 dagen, ga jij je geen moment vervelen! Samen fietsen en genieten van het bewegen, de natuur en elkaars gezelschap. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en zandvlaktes biedt het ideale decor.

Single zeil weekend

Zeilweekend met andere singles?


Amorgosorganiseer de leukste zeilweekenden voor singles. Voor een actief single weekend weg. Je kunt bijvoorbeeld een single zeilweekend of langere zeilvakantie boeken in Nederland, Griekenland, Kroatië, Turkije of de Carribean. Daarnaast is het ook mogelijk om zeilles te krijgen. Zeilen met andere singles is een ontspannende en verrassend andere manier om kennis te maken met je sportieve reisgenoten. En zeilen is onderweg genieten. Amorgos is ook een zeilschool, ideaal voor iedereen die ( beter ) wil leren zeilen.

Als je een single zeil weekend boekt via Amorgos weet je een ding zeker. Er wordt onderweg veel gelachen en het is een ervaring die je niet meer zult vergeten. Wordt jouw single weekend een zeilweekend? Oh ja, deze single zeil weekenden zijn er voor singles van alle leeftijden, je wordt zoveel mogelijk ingedeeld bij een groep van je eigen leeftijd. Kijk nu welk single zeilweekend nog open staat voor inschrijving!

Yoga single weekend

Houd je van yoga en ben je op zoek naar een leuk single weekend? Boek dan een yoga weekend bij Puur en Kuur. Deze welness- en gezondheids reisorganisatie uit Amsterdam organiseert het hele jaar door yoga weekenden voor singles. Inspirerende en gezellige weekenden. En, geschikt voor singles van alle leeftijden. Kijk nu binnen het programma vanPuur en Kuurof er een single yoga weekend bij zit die jou kan verleiden om eraan deel te nemen. Ook voor wellness reizen.

Een single yoga weekend is geschikt voor singles van alle leeftijden, dus of je nu een alleenstaande of vrijgezel bent van 20 jaar, 35, 50 of 60, je kunt je inschrijven voor een single weekend met yoga bij de groep die bij jouw leeftijd past.

Single wintersport weekend

Op wintersport met andere singles? Het is bij verschillende organisaties mogelijk een single wintersport weekend of single reis te boeken. Populaire landen zijn hierbij Italie, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Je verblijft in goede hotels ( meestal 3 sterren ) en altijd in de buurt van de beste skigebieden. Skiles is veelal mogelijk.

Op onze paginasingle reizen wintersportvind je een overzicht van aanbieders die single wintersport weekenden aanbieden. Voor beginnende en gevorderde singles.

Huisje aan het water huren

Als je het leuk vindt om te zeilen maar geen behoefte hebt aan een groepsreis singles, kan je natuurlijk ook zelf eenhuisje aan het waterhuren Huur dan bij voorkeur een huisje aan het water met eigen aanlegsteiger. Dat maakt een vakantie met de zeilboot een stuk makkelijker en aangenamer. Boek hier een huisje aan het water met aanlegsteiger.

Single weekend 50, 55, 60 plus

Effeweg organiseert voor singles vanaf ongeveer 50 jaar single weekenden. Het betreft hier onder andere stedentrips en kerstreizen | weekenden voor singles. Vervoer geschiedt per luxe touringcar bus en er wordt overnacht in goede hotels. Effeweg staat bekend om haar goed verzorgde en goedkope single reizen. Het is ook mogelijk als 50 of 55 plusser een single weekend binnen Nederland te boeken, bijvoorbeeld een weekendje Maastricht of Valkenburg.