single weekend

Single weekend weg, grote keuze

Single weekend boeken?

Wie op zoek is naar een leuk single weekend, bijvoorbeeld een single wandel weekend in Nederland of België, vindt deze single weekenden op de website singlereizen online.nl. Onder andere een single wandelweekendje in Limburg. Hier vind je een groot aanbod single weekenden en voor alle leeftijden. Ook als je als jongere, jongvolwassene of 50, 55 of 60 plusser een single weekend weg wilt boeken. Naast het grote aanbod single weekenden in Nederland, is het ook mogelijk om als single een weekend te boeken in bijvoorbeeld Spanje, Italië of Griekenland. Maar ook een single weekend in Londen, Parijs of Praag behoort tot de mogelijkheden, Binnen Nederland zijn de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Limburg, Overijssel en Gelderland voor een single weekend populair.  

Voor singles die op zoek zijn naar een wintersport single weekend zijn er diverse mogelijkheden, met name in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Zie voor meer informatie deze pagina. Hier vind je ook informatie over wandel- zeil- fiets en yoga weekenden voor singles.
Een weekend weg met andere vrijgezellen is leuk, ontspannend en ook een beetje spannend.  Durf jij een single wandel weekend weg of andere uitstapje te boeken??

Kras Reizen, groot aanbod single weekenden

Of je nu een single weekend binnen of buiten Nederland wilt boeken, Kras Reizen heeft verreweg het grootste en gevarieerde aanbod georganiseerde single reizen en single weekenden. Bij Kras kan je kiezen uit bijvoorbeeld een single fietsweekend, een stedentrip, een wandelweekend, een zeilweekend of yoga weekend. En omdat Kras Reizen voor de single reizen bepaalde leeftijds categoriën hanteert, ben je tijdens zo een single weekend in gezelschap van leeftijdsgenoten. En dat is wel zo prettig. Daarnaast is het bij Kras Reizen ook mogelijk een single wintersport vakantie te boeken. Deze worden georganiseerd in de Dolomieten ( Italië ), Vorlaberg ( Oostenrijk ) en de Dolomieten ( Italië ).
Kijk nu welk single weekend van Kras Reizen jou het meeste aanspreekt.

Single zeil weekend


Zeilvakanties en zeilcursussen

Amorgos organiseer de leukste zeilweekenden voor singles. Voor een actief single weekend weg. Je kunt bijvoorbeeld een single zeilweekend of langere zeilvakantie boeken in Nederland, Griekenland, Kroatië, Turkije of de Carribean. Daarnaast is het ook mogelijk om zeilles te krijgen. Zeilen met andere singles is een ontspannende en verrassend andere manier om kennis te maken met je sportieve reisgenoten. En zeilen is onderweg genieten. Amorgos is ook een zeilschool, ideaal voor iedereen die ( beter ) wil leren zeilen. Als je een single zeil weekend boekt via Amorgos weet je één ding zeker. Er wordt onderweg veel gelachen en het is een ervaring die je niet meer zult vergeten. Wordt jouw single weekend een zeilweekend?  Oh ja, deze single zeilweekenden zijn er voor singles van alle leeftijden, je wordt zoveel mogelijk ingedeeld bij een groep van je eigen leeftijd. Kijk nu welk single zeilweekend nog open staat voor inschrijving!

Single wandel weekend

Zin in een wandel weekend met andere singles?  Bijvoorbeeld een single wandel weekend op de Veluwe, in Noord Brabant of aan de kust Zeeland?  Kras Reizen, zie boven, heeft een groot aanbod wandelreizen en wandelweekenden voor singles.

Meedoen aan een single wandelweekend in Belgie of op zoek naar een datingsite Belgie?
Kijk eens op deze site voor dating tips.

Yoga single weekend
Houd je van yoga en ben je op zoek naar een leuk single weekend?  Boek dan een yoga weekend bij Puur en Kuur. Deze welness- en gezondheids reisorganisatie uit Amsterdam organiseert het hele jaar door yoga weekenden voor singles. Inspirerende en gezellige weekenden. En, geschikt voor singles van alle leeftijden. Kijk nu binnen het programma van Puur en Kuur of er een single yoga weekend bij zit die jou kan verleiden om eraan deel te nemen. Ook voor wellness reizen.
Een single yoga weekend is geschikt voor singles van alle leeftijden, dus of je nu een alleenstaande of vrijgezel bent van 20 jaar, 35, 50 of 60, je kunt je inschrijven voor een single weekend met yoga bij de groep die bij jouw leeftijd past.

Single wintersport weekend

Op wintersport met andere singles?
Het is bij verschillende organisaties mogelijk een single wintersport weekend of single reis te boeken. Populaire landen zijn hierbij Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Je verblijft in goede hotels ( meestal 3 sterren ) en altijd in de buurt van de beste skigebieden. Skiles is veelal mogelijk.
Op onze pagina single reizen wintersport vind je een overzicht van aanbieders die single wintersport weekenden aanbieden. Voor beginnende en gevorderde singles.

Single weekend 50, 55, 60 plusEffeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!

Effeweg organiseert voor singles vanaf ongeveer 50 jaar single weekenden. Het betreft hier onder ondere stedentrips en kerstreizen | weekenden voor singles. Vervoer geschiedt per luxe touringcarbus en er wordt overnacht in goede hotels. Effeweg staat bekend om haar goed verzorgde en goedkope single reizen. Het is ook mogelijk als 50 of 55 plusser een single weekend binnen Nederland te boeken, bijvoorbeeld een weekendje Maastricht of Valkenburg.