Single vakantie, als je single bent en niet alleen op reis wilt gaan

Single vakanties, voor wie als single niet alleen op vakantie wil. Wie single is en niet alleen op reis wilt gaan, boekt een single vakantie.

Een single vakantie, ook wel singlereis genoemd, is een groepsreis voor singles met veel individuele vrijheid. Er zijn vele types single vakanties. Je reist niet alleen maar met een groep singles, vaak leeftijdsgenoten. Hierbij volg je wel hetzelfde single vakantie programma maar is er voldoende tijd over voor een eigen invulling van je vakantie. Niet alleen maar gezellig samen, dat is het motto van veel reisorganisaties die single vakanties organiseren. In feite worden de voordelen van alleen op vakantie gaan gecombineerd met de voordelen van een groepsreis. Op deze website vind je alle informatie over single vakanties en eenoudervakanties.&

Als je niet alleen op vakantie wilt gaan en een single reis wilt boeken, vind je hier zeker een leuke en betaalbare single vakantie! Website voor het zoeken en boeken van een single vakantie.

De leukste single vakantie is met leeftijdsgenoten

Of jouw single vakantie zal slagen, is afhankelijk van vele factoren. Natuurlijk moet je zelf goed in je vel zitten en de juiste single vakantie bestemming uitkiezen maar minstens zo belangrijk is dat je op reis gaan met leeftijdsgenoten. Als je een single vakantie boekt met mannen/vrouwen in ongeveer dezelfde leeftijdscategorie bevordert dat een betere communicatie, goede sfeer en leuke vakantie.

Daarom hanteren de meeste single reisorganisaties ook single vakanties voor mensen uit dezelfde leeftijdsgroep. Je hebt bijvoorbeeld single vakanties voor jongeren en jong volwassenen ( ongeveer 20 tot 30 jaar), singlereizen voor 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 50plus single vakanties. En je kunt ook een single vakantie boeken als last minute citytrip. En voor de senioren ( dames en heren ) boven de 60 zijn er tegenwoordig gezellige single vakanties voor senioren. Vaak compleet verzorgde busreizen met hotels erbij, stedentrip, enzovoort. Zo ga je, ook als senior, niet alleen op reis en maak je kennis met veel alleenstaanden van je eigen leeftijd. Je vindt de single vakanties, naar leeftijd, overzichtelijk op deze pagina single vakanties naar leeftijd.

Single vakantie boeken als alleenstaande ouder

Ben je een alleenstaande ouder en zou je een single vakantie willen boeken met andere alleenstaande ouders? Een aantal reisorganisaties hebben zich gespecialiseerd in leuke single vakanties voor alleenstaande ouders met kinderen. Hierbij kan je een leuke single eenoudervakantie in Nederland boeken, maar ook bijvoorbeeld een eenouder vakantie in Frankrijk, Spanje of Italië boeken. Leuke groepsreizen met andere alleenstaande ouders met kids, ook goedkope kampeervakanties, wintersport- en strandvakanties. Zo ga je als alleenstaande ouder niet alleen op reis maar met andere single ouders en hebben de kids direct voldoende vriendjes en vriendinnetjes.

Je kunt een alleenstaande ouder vakantie onder andere boeken bij Estivant, Cirkel Vakanties en One2gethertravel.nl  Deze 3 reisorganisaties zijn voor 100 % gespecialiseerd in single vakanties en eenouder reizen met kids. Kijk nu binnen het eenouder reisprogramma van Estivant, Cirkel Vakanties of One2gethertravel.nl welke single vakantie met kids jou het leukste lijkt en boek jouw verrassend leuke vakantie!

Welke type single vakantie zoek je?

Als je niet alleen op reis wilt gaan en je bij een single groep wil aansluiten, is het wel belangrijk dat je de juiste type groepsreis uitkiest. Ben je een sportieve single, boek dan bijvoorbeeld een wandel- of fiets vakantie voor singles. Houd je van luxe, massages en goede hotels, boek dan bijvoorbeeld een wellness single vakantie, bijvoorbeeld bij Puur en Kuur waar je ook een yoga single vakantie kunt boeken.

Houd je van verre reizen en zou je wel eens India, Nepal of Zuid-Afrika willen bezoeken maar heb je dat nog niet gedaan omdat je niet zover alleen op reis durfde gaan, boek dan een verre single groepsreis met bijvoorbeeld Sawadee en Shoestring.

Zij zijn single reis specialist met betrekking tot verre groepsvakanties voor singles en niet singles. En er bestaan ook single vakanties voor bijvoorbeeld zeilers, wintersporters, natuurliefhebbers, outdoor liefhebbers en veel meer. Als single kan je dus bijna ieder type single vakantie boeken en hoef je dus zeker niet alleen op reis te gaan.

Yoga vakantie voor singles


Een yoga vakantie is uitermate geschikt voor singles die op zoek zijn naar gelijkgezinde singles op het gebied van Yoga, meditatie en zingeving. De deelnemers aan yoga vakanties zijn vaak singles die zingeving belangrijk vinden en een gezonde levensstijl prefereren boven een ongezonde levensstijl. Tijdens een yoga vakantie ontmoet je gegarandeerd singles die ook op een bepaalde manier bewust leven en een gezond lichaam en geest belangrijk vinden. Kijk daarom eens op de website yoga vakantie of je een vakantie kunt vinden die jou aanspreekt en waarbij je denkt dat je er echt kunt ontspannen!

Als je wat langer op vakantie wilt is een yoga retreat misschien iets voor jou. Ook yoga retreats worden veel bezocht door singles. Je kunt onder andere een yoga retreat boeken naar India, Sri Lanka of Thailand maar ook dichter bij huis een yoga vakantie retreat boeken, bijvoorbeeld in Spanje of Italië.