Single vakantie boeken, alle leeftijden, mooiste bestemmingen

Single vakantie? Een single vakantie wordt ook wel een alleenstaande vakantie genoemd. Hier vind je het grootste aanbod single vakanties en voor alle leeftijden. Of je nu 20, 30, 40, 50, 55 of 60 plus bent, voor iedere leeftijdsgroep is er een passende single vakantie. Je hebt vele soorten single vakanties. Bijvoorbeeld een single strandvakantie, wintersportvakantie, surfvakantie, avontuurlijke vakantie of eenoudervakantie.

Jaarlijks gaan er duizenden singles alleen of met een groep op vakantie. Single vakanties zijn in. Op deze website vind je de leukste single vakanties. Ook een single vakantie voor groepen. Bijvoorbeeld single vakanties in Nederland, De Ardennen, Portugal, Griekenland, Spanje of Italië. Of single vakanties naar verre bestemmingen zoals India, Nepal, Sri Lanka, China, Costa Rica, Zuid-Afrika of Japan.

Welk type single vakantie je ook zoekt en naar welk vakantieland, je vindt de leukste single vakanties hier. Ook leuke vakanties voor jongvolwassenen, senioren en eenoudergezinnen, zowel alleenstaande papa’s als mama’s. Kijk nu welke single vakanties welke jou het leukst lijkt en boek een ontspannen en spannende vakantie met andere singles. Het is meestal ook mogelijk een last minute single vakantie te boeken. Overzicht single vakanties

Boek je single vakantie bij een single reis specialist

De grootste kans om een echt leuke single vakantie te boeken, is dit te doen bij een single vakanties specialist. Voor iedere leeftijdsgroep is er wel een single vakantie specialist, er zijn echter ook een aantal specialisten in vakanties voor singles welke voor alle leeftijdsgroepen een ‘passende’ singlevakantie aanbieden, dat zijn onder andere Kras Reizen, Estivant Reizen en Cirkel Vakanties. Je kun echter ook een specifieke single vakantie boeken voor jongvolwassenen, 50-, 55 en 60 plussers en als alleenstaande ouder. In de laatste categorie, single vakanties voor alleenstaande ouders, is het aanbod iets beperkter.< De single vakantie specialisten zijn:

  • Estivant, singlevakantie boeken in Europa, ook alleenstaande ouder vakanties + wintersport vakanties, voor singles van 20 tot en met 50 plus. Ook actieve vakanties voor singles.
  • Shoestring, verre en avontuurlijke single vakanties met een cultureel, avontuurlijk karakter. Voor bijvoorbeeld een fietsvakantie, wandelvakantie, stedentrip, strandvakantie of zeilvakantie.

Bij deze gerenommeerde reisorganisaties kan je ook verre reizen en single wintersportvakanties boeken. Kortom, als je een leuke single vakanties wil boeken, bekijk je de programma’s van bovenstaande reisorganisaties. Je slaagt hier gegarandeerd! Voor singles van alle leeftijden, van 18 tot 100 jaar.

Single wintersport vakantie boeken

Een single wintersport vakantie boeken die je nooit meer zult vergeten. Boek hier je single wintersport vakantie. Singles zoals Jan, Paula, Andre en Sofie zijn helemaal dol van een wintersport vakantie. Het is daarom goed om te weten dat er door reisorganisaties zoals Single Snow fantastische wintersport vakanties voor alleenstaanden georganiseerd worden.

Wat dacht je van Top Wintersport bestemmingen zoals Val Thorens, Belle Plagne en Les Menuires? En wat dacht je van een verblijf in een wintersport chalet met ruimte voor wel 18 a 20 personen?? ’s avonds bij de open haard, misschien een kamvuurtje en een wijntje. Doe net zoals de singles Jan, Paula, Andre en Sofie en boek een wintersport ski vakantie bij Single Snow. Je ontmoet er de leukste singles, kunt skiën in de mooiste skioorden en maakt veel nieuwe wintersportvrienden. P.S. Je kunt ook een single wintersport vakantie naar Canada of Japan meemaken. Voor de wintersporter die eens wat anders wil ervaren!

Mambo, single vakantie jongvolwassenen

Bijzondere single vakanties jongvolwassenen bij Mambo Reizen, wie als jongere of jongvolwassenen een single vakantie zoekt, vindt in Mambo Reizen een ideale vakantie partner. Met een aantrekkelijk programma verre reizen, wintersport groepsreizen en avontuurlijke single vakanties dicht bij huis, kan je als je een leuke vakantie wilt boeken, niet om Mambo heen.

Ook voor een zeilvakantie, surfvakantie of rondreis. Verleg je grenzen met Mambo en maak kennis met singles die ook van avontuur, actie en bijzondere reizen houden. Je kunt meedoen aan een van de jongvolwassenen reizen als je niet ouder bent dan 35 jaar!

Christelijke single vakanties

Als je single, 50 plus bent en Christen, is een Christelijke single vakantie van Goed Idee Reizen wellicht wat voor jou. Goed Idee Reizen is de specialist in Christelijke single vakanties en met name 50 plussers gaan graag met deze reisorganisatie op pad. Welk type single vakantie je ook wilt boeken, je kunt met Goed Idee Reizen alle vakanties op, van wandelvakanties tot cruises, van bijbelreizen tot avontuurlijke reizen. Kijk nu binnen het aanbod Christelijke single vakanties van Goed Idee Reizen welke vakantie jou het meeste aanspreekt. Een leuke vakantie met andere christenen is dichterbij dan je denkt.

Het geheim van leuke single vakanties

Wat is nu het geheim van een leuke single vakantie? Heel simpel, op de eerste plaats boek een single vakantie met reisgenoten van je eigen leeftijd. Ten tweede, kies een single reis die je echt leuk vindt en geef liever wat meer geld uit voor een echt leuke vakantie dan een ‘uitgeklede single reis’.

Belangrijker is misschien wel dat je niet al te hoge verwachtingen hebt ten aanzien van nieuwe vriendschappen en eventueel een relatie. Dan kan het alleen maar meevallen! En tenslotte, boek een single vakantie bij een single reis specialist, die weten hoe ze single vakanties leuk kunnen maken. Maar ook voor een 50+ en 60+ single vakantie Curaçao, Zuid-Afrika of Montenegro kan je bij one2gethertravel terecht. Op het reisforum en gastenboek van one2gethertravel vind je veel informatie van reizigers en kan je ook zien hoe een bepaalde single vakantie van one2gethertravel beoordeeld is.

Elektriciteit afsluiten tijdens je vakantie

Als je een single vakantie boekt en meer dan 2 weken weg blijft, kan het raadzaak zijn de elektriciteit in je huis af te sluiten of voor je elektrische apparaten de stekker er uit te halen. Je leest hier waarom. Een apparaat wat tijdens je vakantie stand-by blijft staan, kan toch nog stroom gebruiken en door de stekkers eruit te halen bespaar je dus geld. Daarnaast voorkom je door te stroom af te sluiten brandgevaar.