Single vakantie

Single vakantie boeken, alle leeftijden, mooiste bestemmingen
Single vakantie?

Een single vakantie wordt ook wel een alleenstaande vakantie genoemd. Hier vind je het grootste aanbod single vakanties en voor alle leeftijden. Of je nu 20, 30, 40, 50, 55 of 60 plus bent, voor iedere leeftijdsgroep is er een passende single vakantie.  Je hebt vele soorten single vakanties. Bijvoorbeeld een single strandvakantie, wintersportvakantie, surfvakantie, avontuurlijke vakantie of eenoudervakantie.

Jaarlijks gaan er duizenden singles alleen of met een groep op vakantie. Single vakanties zijn in. Op deze website vind je de leukste single vakanties. Ook een single vakantie voor groepen. Bijvoorbeeld single vakanties in Nederland, De Ardennen, Portugal, Griekenland, Spanje of Italië. Of single vakanties naar verre bestemmingen zoals India, Nepal, Sri Lanka, China, Costa Rica, Zuid-Afrika of Japan. 

Welk type single vakantie je ook zoekt en naar welk vakantieland, je vindt de leukste single vakanties hier. Ook leuke vakanties voor jongvolwassenen, senioren en eenoudergezinnen, zowel alleenstaande papa's als mama's. Kijk nu welke single vakanties welke jou het leukst lijkt en boek een onspannen en spannende vakantie met andere singles.  Het is meestal ook mogelijk een last minute single vakantie te boeken.

Overzicht single vakanties

Boek je single vakantie bij een single reis specialist


Singlevakanties

De grootste kans om een echt leuke single vakantie te boeken, is dit te doen bij een single vakanties specialist. Voor iedere leeftijdsgroep is er wel een single vakantie specialist, er zijn echter ook een aantal specialisten in vakanties voor singles welke voor alle leeftijdsgroepen een "passende" singlevakantie aanbieden, dat zijn onder andere Kras Reizen, Estivant Reizen en Cirkel Vakanties. Je kun echter ook een specifieke single vakantie boeken voor jongvolwassenen, 50-, 55 en 60 plussers en als alleenstaande ouder. In de laatste categorie, single vakanties voor alleenstaande ouders, is het aanbod iets beperkter.

De single vakantie specialisten zijn: Estivant,  singlevakantie boeken in Europa, ook alleenstaande ouder vakanties + wintersport vakanties, voor singles van 20 tot en met 50 plus. Ook actieve vakanties voor singles.

Cirkel Vakanties, single vakanties voor alle leeftijden ook jongvolwassenen en 50+ ers.

Fox Reizen van de ANWB , verre single vakanties, o.a. naar Costa Rica, Zuid-Afrika en vele andere reizen

Shoestring, verre en avontuurlijke single vakanties met een cultureel, avontuurlijk karakter

en Kras Reizen.
Voor bijvoorbeeld een fietsvakantie, wandelvakantie, stedentrip, strandvakantie of zeilvakantie.
Bij deze gerenommeerde reisorganisaties kan je ook verre reizen en single wintersportvakanties boeken.

Kortom, als je een leuke single vakanties wil boeken, bekijk je de programma's van bovenstaande reisorganisaties. Je slaagt hier gegarandeerd! Voor singles van alle leeftijden, van 18 tot 100 jaar.

Single vakantie bij Kras boekenWie een korte single vakantie wilt boeken of voor een single weekend gaat, heeft aan Kras Single Vakanties een reisorganisatie met een zéér interessant aanbod.

Kras Reizen heeft een zéér breed aanbod reizen, van luxe cruisereizen tot wandelvakanties. Bij ieder soort vakantie is er bij Kras Reizen aandacht voor alleenstaanden.
Met single vakanties 40, 45, 50, 55 en 60 plus heeft Kras een zéér sterke positie als het om korte single vakanties en weekenden voor 40, 50 en 60 plussers gaat.
Ook voor bijvoorbeeld een wandelweekend of ander actieve reis.

Kortom, actieve single vakanties voor nog jonge senioren, Kras Reizens is een specialist. Of je nu Ans, Klaas, Jan, Argan, Dominique, Paul, Paula of Julius heet, als je alleenstaand bent en op reis wilt, is een groepsvakantie van Kras Reizen een goede keuzen. 

Single wintersport vakantie bij Single Snow boeken
Een single wintersport vakantie boeken die je nooit meer zult vergeten.

Singles zoals Jan, Paula, André en Sofie zijn helemaal dol van een wintersport vakantie.
Het is daarom goed om te weten dat er door reisorganisaties zoals Single Snow fantastische wintersport vakanties voor alleenstaanden georganiseerd worden.

Wat dacht je van Top Wintersport bestemmingen zoals Val Thorens, Belle Plagne en Les Menuires? En wat dacht je van een verblijf in een wintersport chalet met ruimte voor wel 18 a 20 personen?? 's avonds bij de open haard, misschien een kamvuurtje en een wijntje.

Doet net zoals de singles Jan, Paula, André en Sofie en boek een wintersport ski vakantie bij Single Snow. Je ontmoet er de leukste singles, kunt skieën in de mooiste skioorden en maakt veel nieuwe wintersportvrienden.

P.S. Je kunt ook een single wintersport vakantie naar Canada of Japan meemaken. Voor de wintersporter die eens wat anders wil ervaren!

Mambo, single vakantie jongvolwassenen


Mambo

Bijzondere single vakanties jongvolwassenen bij Mambo Reizen,

Wie als jongere of jongvolwassenen een single vakantie zoekt, vindt in Mambo Reizen een ideale vakantie partner.  Met een aantrekkelijk programma verre reizen, wintersport groepsreizen en avontuurlijke single vakanties dicht bij huis, kan je als je een leuke vakantie wilt boeken, niet om Mambo heen.

Ook voor een zeilvakantie, surfvakantie of rondreis. Verleg je grenzen met Mambo en maak kennis met singles die ook van avontuur, actie en bijzondere reizen houden.
Je kunt meedoen aan één van de jongvolwassenen reizen als je niet ouder bent dan 35 jaar!

Single vakantie 50 en 60+


 
One2gethertravel.nl


One2gethertravel, ook single vakanties voor 50 en 60 plussers.

Er zijn een aantal reisorganisaties welke zich hebben gespecialiseerd in een single vakantie voor 50 en 60 plussers. Bij single vakanties voor 50 en 60 plussers dienk je misschien alleen aan verzorgde busreizen + hotel + excursies maar niets is minder waar. Je hebt voor de actieve 50, 55 en 60 plussers van tegenwoordig fantastische single vakantie, bijvoorbeeld een zeilvakantie, fietsvakantie of wintersportvakantie.

Eén van de singlereis organisaties waar je als 50 en 60 +er een fantastische single vakantie kunt boeken, is One2gethertravel.nl  Zij blinken echt uit in actieve single vakanties voor senioren + verre en avontuurlijk vakanties. Daarnaast kun je als nieuwsgierige en levenslustige senior ook een culturele single vakantie boeken bij one2gethertravel.

Christelijke single vakanties

Als je single, 50 plus bent en Christen, is een Christelijke single vakantie van Goed Idee Reizen wellicht wat voor jou. Goed Idee Reizen is dé specialist in Christelijke single vakanties en met name 50 plussers gaan graag met deze reisorganisatie op pad. Welk type single vakantie je ook wilt boeken, je kunt met Goed Idee Reizen alle vakanties op, van wandelvakanties tot cruises, van bijbelreizen tot avontuurlijke reizen.

Kijk nu binnen het aanbod Christelijke single vakanties van Goed Idee Reizen welke vakantie jou het meeste aanspreekt. Een leuke vakantie met andere christenen is dichterbij dan je denkt.

Het geheim van leuke single vakanties

Wat is nu het geheim van een leuke single vakantie?  Heel simpel, op de eerste plaats boek een single vakantie met reisgenoten van je eigen leeftijd. Ten tweede, kies een single reis die je echt leuk vindt en geef liever wat meer geld uit voor een echt leuke vakantie dan een "uitgeklede single reis".

Belangrijker is misschien wel dat je niet al te hoge verwachtingen hebt ten aanzien van nieuwe vriendschappen en eventueel een relatie. Dan kan het alleen maar meevallen! En tenslotte, boek een single vakantie bij een single reis specialist, die weten hoe ze single vakanties leuk kunnen maken. Maar ook voor een 50+ en 60+ single vakantie Curacao, Zuid-Afrika of Montenegro kan je bij one2gethertravel terecht.

Op het reisforum en gastenboek van one2gethertravel vind je veel informatie van reizigers en kan je ook zien hoe een bepaalde single vakantie van one2gethertravel beoordeeld is.