single stedentrip

De leukste single stedentrips vind je hier
Als single meedoen aan een stedentrip?

Een single stedentrip vind je hier. Bijvoorbeeld naar Rome, Barcelona, Madrid, Sevilla, Londen, Praag, Boedapest of andere leuke stad in Europa. Ook voor een stedentrip met andere singles binnen Nederland, bijvoorbeeld Maastricht of 's Hertogenbosch. Of je nu als single interesse hebt in een culturele stedentrip, een actieve stedentrip of culinaire citytrip, jouw gezellig uitstapje naar een leuke stad vind je hier.

Behalve dat je hier als single een stedentrip kunt boeken, kun je ook een actieve single vakantie, wellnes reis of weekend, yoga retreat of spirituele vakantie boeken. Er zijn vele mogelijkheden om als single een georganiseerd weekend, uitstapje of vakantie te boeken. Een single stedentrip kan een weekend duren maar ook bijvoorbeeld 4, 5 of 6 dagen.  De meeste van deze stedentrips zijn uitsluitend bedoeld voor alleenstaande singles, je kunt echter ook een stedentrip boeken die bedoeld is voor alleengaanden.

Qua leeftijd zijn er mogelijkheden voor alle singles, of je nu alleenstaand bent en 30, 40, 50 of 60 jaar bent, er is voor iedereen een passende single stedentrip. Ook als je als 50 + single de voorkeur geeft aan een verzorgde busreis naar bijvoorbeeld Berlijn, Praag, Antwerpen of Kopenhagen.
Via de zoekbox hierboven kan je een single stedentrip via Kras Reizen boeken, hieronder vind je meer suggesties voor wat betreft single stedentrips. Ook als je als single een stedentrip met kerstmis wilt boeken of een last minute citytrip.

Voorbeelden van leuke stedentrips single Kras Reizen
Kras single reizen,  is dé specialist in stedentrips, met een apart aanbod voor singles. Hierbij organiseren ze single stedenstrips voor alleenstaanden van alle leeftijden en aparte citytrips voor singles van 30 tot 45 jaar en 40 tot 55 jaar.  Je kunt bij Kras Reizen ook last minute citytrips boeken.

Of je nu als single een stedentrip naar Engeland, Rusland, Spanje, Portugal, Zweden of Noorwegen wilt boeken, bij Kras Reizen kan je kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod stedentrips voor singles.
In het aanbod single stedentrips 2017 en 2018 zit onder andere een single stedentrip naar Berlijn, Moskou, Rome, Kopenhagen, Stockholm, Lissabon, Valencia en Birmingham.
Als je je via Kras Reizen inschrijft voor een stedentrip voor alleenstaanden, word je automatisch ingedeeld bij die groep die het beste bij je leeftijd past.  De trips zijn volledig verzorgd.


Effeweg, single stedentrips 50, 55 en 60 plussers
Eén van de organisaties die is gespecialiseerd in single stedentrips 50 en 55+ waarbij je vervoerd wordt per luxe touringcar ( busreis singles ) is Effeweg. Effeweg organiseert goedkope busreizen voor singles vanaf 50 jaar. Het betreft hier bijna altijd stedentrips. Als je 50, 55 of 60 plus bent en je wilt met andere alleengaanden een stedentrip boeken naar bijvoorbeeld Berlijn, Antwerpen, Maastricht of Praag dan is Effeweg jouw single reisorganisatie. Je krijgt bij Effeweg meestal een éénpersoonskamer zonder bijbetaling en gezelligheid is gegarandeerd. Effeweg staat ook bekend om haar single kerstreizen, met name de compleet verzorgde single stedentrips met kerstmis. Kijk nu binnen het aanbod van deze reisorganisatie welke single 50 + stedentrip Effeweg als aanbieding heeft en boek een fijn weekendje weg met andere singles en alleenreizenden.

Stedentrips Chistelijke singles
Zin in een stedentrip maar dan wel met christelijke singles?
Als je als christen een stedentrip wil maken, kunnen wij ons voorstellen dat je het prettig vindt om een stedentrip te boeken georganiseerd door een Christelijke reisorganisatie.

Goed Idee Reizen is gespecialiseerd in stedentrips voor singles van 50+, 55+ en 60+ ers. Bekend zijn de bijbelreizen en kersteizen van Goed Idee.  Maar als je als christelijke single een stedentrip wilt boeken bij een christelijke reisorganisatie zit je hier ook goed.
Kortom, als je Christelijke single 50 + bent en een single stedentrip wilt boeken bijvoorbeeld rond kerstmis, pasen of pinksteren, en je vindt het prettig om met andere christelijke alleenstaanden op stap te gaan is een ccompleet verzorgde stedentrip van Goed Idee Reizen zeker aan te bevelen.

Weekend weg met singles
Als je zin hebt in  een weekend weg en het leuk vindt om met andere singles erop uit te gaan,zijn er vele andere mogelijkheden.  Van een yoga weekend met singles tot een strand vakantie.

Hier vind je alle singlereis mogelijkheden.