Single reizen met kind, groot aanbod

Vind hier single reizen met kind. Ben je single, heb je een of meer kinderen en ben je op zoek naar leuke single reizen met kind?

estivant eenoudervakanties

Single reizen met kind worden ook wel alleenstaande ouder reizen of 1 ouder vakanties genoemd. Er zijn in Nederland een aantal reisorganisaties die zich hebben toegelegd op single reizen met kind. Ook wintersport single reizen met kind. Voor de meeste reisorganisaties geldt hierbij voor de kinderen een leeftijdsgrens tot en met 18 jaar, voor One2gethertravel.nl, geldt voor de single reizen met kind een maximale leeftijd voor meegaande kinderen van 21 jaar.


Er zijn veel mogelijkheden om een singlereis te boeken waarbij kinderen welkom zijn. Je kunt voor de zomervakantie bijvoorbeeld een strandvakantie, kampeervakantie of actieve vakantie boeken of in de winter een skivakantie. Single reizen met kind zijn in de regel goed betaalbaar, als single ouder is het leven tenslotte al duur genoeg. Hieronder vind je een overzicht van de bekendste reisorganisaties die single reizen met kind organiseren, Estivant, One2gethertravel, Marislife en Cirkel Reizen. Er zijn ook single reizen met kind voor de voorjaarsvakantie, meivakantie of herfstvakantie. >Hier kun je een last minute voor de herfstvakantie boeken.

selfie eenouder vakantie


Single reizen met kind van Marislife

Ook Marislife is specialist in goedkope single reizen met kind. Met een speciaal programma voor single ouders met kleine kinderen tot 4 jaar. En bij Marislife is het ook mogelijk een single vakantie met kind in Nederland te boeken, ook buiten het hoogseizoen. Bij Marislife kan je zeker ook goedkope single reizen met kind boeken, bijvoorbeeld een strandvakantie of actieve vakantie in Nederland of Frankrijk. Hieronder een globaal overzicht van de single reizen met kind van Marislife.

 • Single reizen met kind Nederland,
 • 8 dagen kamperen in Friesland ( zeer geschikt voor single ouders met kleine kinderen)
 • Corfu, 8 dagen strandvakantie met kind
 • Marmaris, Turkije. 8 dagen vakantie vieren in een vakantiedorp ( kinderen hebben hier de vakantie van hun leven)
 • Macedonië, strandvakantie single ouders met kinderen, 8 dagen in luxe hotel direct aan strand
 • Luxe single reis met kind Kos, Griekenland, 8 daagse vakantie in aquapark met spa.
 • Costa del Sol, Spanje, 8 daagse strandvakantie.
 • Single reizen Ibiza, Spanje, 8 daagse vakantie aan strand in prachtig hotel.


Cirkel Reizen, unieke single reizen waarbij kinderen welkom zijn

Ook Cirkel Reizen heeft een uniek aanbod single reizen. Met name goedkope en actieve kindvriendelijke single reizen. Voor de single reizen met kind van Cirkel Reizen zijn kinderen tot 18 jaar welkom. Cirkel Reizen heeft een zeer breed aanbod single reizen met kinderen. Met name de kampeervakanties staan hoog aangeschreven maar ook de wintersport vakanties voor ouders met kids zijn zeer gewild.

eenouder wintersport

Een overzicht van de single reizen met kind van Cirkel Reizen

 • Single reizen Nederland, met kinderen: strand- kampeervakantie Zeeland of vakantiepark in Noord-Brabant
 • België, kampeervakantie in de Ardennen met spannende outdoor activiteiten
 • Spanje, zon/strandvakantie boeken aan een van de stranden aan de Costa Brava of Playo daro
 • Frankrijk, diverse mogelijkheden single reizen met kind, onder andere surfen, Disneyland.
 • Italië, onder andere watersportvakantie Gardameer, Toscane, Idromeer en wintersport vakantie singles Dolomieten ( laatste voor wintersportvakantie met kinderen)
 • Kroatië, onder andere strandvakantie Istrie single parents met kids
 • Oostenrijk, diverse skivakanties single parents met kinderen, Tirol, Salzburgerland.


met elkaar op het strand

One2gethertravel, bijzondere single reizen met kind

One2gethertravel biedt onder de naam eenoudervakanties fantastische reizen aan voor singles met kind. Single reizen met kind voor de zomer-, herfst, voorjaar en winter vakantie. Ook wintersport eenoudervakanties. De single reizen met kind van One2gethertravel.nl zijn groepsreizen voor alleenstaande ouders met kinderen. Dat betekent dat jij en je kinderen deel kunnen nemen aan de groepsactiviteiten maar dat je tegelijkertijd een grote mate van individuele vrijheid hebt. Een vakantie met kinderen, is er, ook voor single ouders, voor je plezier en rust.

Bij One2gethertravel hebben ze de single reizen met kind ingedeeld in leeftijdsgroepen, bijvoorbeeld eenoudervakanties met kinderen tot 14 jaar of tot 21 jaar. Zo gaan je kinderen met leeftijdsgenoten op vakantie en ontmoet jij andere single ouders die kinderen in ongeveer dezelfde leeftijdsgroep hebben. Kijk nu naar het fantastische programma single reizen met kinderen in o.a. Zweden, Italië, de Ardennen, Tsjechië, Spanje en Zwitserland en geniet met je kind(eren) van een fantastische vakantie.