Groot aanbod single reizen hoger opgeleiden

Single reizen voor hoger opgeleidenzijn om veel redenen aantrekkelijk. Niet alleen gaat het hier vaak om verre rondreizen met een flinke portie natuur, avontuur en cultuur, je ben met hbo+ single reizen in goed gezelschap. Veel alleenstaanden die zich inschrijven voor een single reis voor hoger opgeleiden ( hbo + ),  vinden het prettig om met anderehoger opgeleidenop reis te gaan, ervaringen te delen en samen te genieten. En als je je inschrijft voor één van de single reizen voor hoger opgeleiden, ben je in de regel met gelijkgestemden. Singles die nadenken over het leven, een bepaald bewustzijn hebben en idealen hebben.

Singles met een hbo opleiding, hogere beroepsopleiding, hogeschool of universiteit, reizen veel. Denk aan backpacken, groepsreizen, wereldreizen. En vooral culturele en avontuurlijke reizen zijn bij hoger opgeleiden in trek. Op deze pagina geven we je een overzicht van single reizen die geschikt zijn voor hoger opgeleiden. Als je aan een dergelijke single groepsreis wilt deelnemen, kan je je inschrijven voor een singlereis met medereizigers van je eigen leeftijdsgroep. Er zijn ook single reizen hoger opgeleiden voor 30, 40, 45, 50 en 55 plussers.  Er is een specifiek aanbod single wintersport reizen voor hoger opgeleiden.

Shoestring, culturele en avontuurlijke reizen

Shoestring organiseert verre, culturele en avontuurlijke single reizen waaraan veel hoger opgeleiden aan deel nemen. Van single reizen hoger opgeleiden Marokko tot India, Nepal, Thailand en vele andere landen. De single reizen van Shoestring zijn niet per definitie alleen voor hoger opgeleiden maar de ervaring leert dat de meeste deelnemers hoger opgeleid zijn. Je kunt bij Shoestring een singlereis boeken voor bijvoorbeeld 8 dagen maar ook 20 of 23 dagen met andere hoger opgeleiden een single reis boeken.

Je kunt bij Shoestring en bij vele andere single reisorganisaties altijd navragen hoe de samenstelling van een bepaalde single groepseis is, ook qua leeftijden en samenstelling man/vrouw. Zo kun je je inschrijven op die Shoestring single reis voor hoger opgeleiden die het beste aansluit bij jouw wensen en voorkeur. Kijk nu binnen het unieke aanbod single reizen van Shoestring welke groepsreis jou het meeste aanspreekt.

Single reizen hoger opgeleiden Crusj

Crusj richt zich voor wat betreft haar single reizen helemaal op hoger opgeleiden. Ze bedoelen hiermee single reizem voor hbo+. Het gaat hier met name om actieve en culturele single reizen. Voorbeelden van single reizen voor hoger opgeleiden binnen het Crusj reisprogramma zijn reizen naar Sri Lanka, Curaçao, Bali, Gambia en Spanje. Maar je kunt als hoog opgeleide single ook een ski vakantie via Crusj boeken. De wintersportreizen voor hoger opgeleiden van Crusj hebben als bestemmingen Oostenrijk en Frankrijk. Het motto van Crusj single reizen is ‘meeting friends’.

Het maken van nieuwe vrienden staat voor de single reizen van Crusj centraal. Omdat het prettig is om op vakantie te gaan met gelijkgestemden, kun je je bij Crusj inschrijven op een singlereis met leeftijdsgenoten. Je kunt je inschrijven op een single reis voor hbo+ in de leeftijdsgroepen 25 tot 45 jaar, 35 tot 50 jaar of 45 tot 65 jaar. Via instagram kan je prachtige foto’s van de Crusj single reizen voor hoger opgeleiden zien, ook van de wintersport vakanties. Daarnaast kan je Crusj via facebook volgen.

Villavibes single reizen voor hoger opgeleiden

Ook villavibes is gespecialiseerd in single reizen voor hoger opgeleiden. Hierbij is het als hoger opgeleide ook mogelijk om een single weekend in Nederland voor hoger opgeleiden te boeken en dat is in de wereld van de hbo+, wo single reizen best uniek. Bij Villavibes krijg je de garantie dat je, als je je inschrijft op een single reis voor hoger opgeleiden je met een groep reist die past bij je eigen leeftijd. De indelingen van de groepen zijn gebaseerd op de leeftijden 25-39 jaar, 30 tot 45 jaar, 35 tot 49 jaar en 40 tot 55 jaar. Omdat het er bij single reizen met name om gaat om leuke contacten te hebben met ‘leeftijdsgenoten’ is deze garantie van Villavibes best een sterk punt.

Bij Villavibes wordt er verder naar gestreefd om altijd een gelijke verdeling te hebben wat betreft vrouwen en mannen betreft. Men streeft naar 50 % mannen en 50 % vrouwen. De bandbreedte 60/40 % wordt altijd gehandhaafd. Dat maakt de single reizen voor hoger opgeleiden van villavibes extra aantrekkelijk. Villavibes organiseert met name bijzondere single reizen naar Curaçao en Lapland. De single wintersport reizen voor hoger opgeleiden hebben als bestemming Oostenrijk. Ook bij de single wintersport reizen voor hoger opgeleiden word je ingedeeld in een groep die bij je leeftijd past.

Meer singlereizen voor hoger opgeleiden

Naast de specifieke singlereizen voor hoger opgeleiden, heb je tal van andere reizen die goed toegankelijk zijn voor singles met een hogere opleiding zoals een hbo opleiding of universitaire opleiding. Je vindt deze onder andere op groepsreizen voor singles.