single reizen amerika

Single reizen Amerika, grootste aanbod

Alles over single reizen in Amerika vind je hier. 
Wij hebben een overzicht gemaakt van de reisorganisaties die georganiseerde single reizen Amerika aanbieden, onder andere Fox Reizen, Shoestring en Baobab. Deze reisorganisaties zijn gespecialiseerd in single reizen naar Amerika, te weten de Verenigde Staten ( Fox Reizen ) en Zuid- en Midden Amerika ( Shoestring en Baobab ). Deze bijzonder aantrekkelijke single reizen naar de Verenigde Staten en Zuid- en Midden Amerika zijn geschikt voor singles en alleenreizenden van alle leeftijden. Bijvoorbeeld singles in de leeftijdsgroep 30 tot 40, 40 tot 55, 55+ en 50 tot 60 jaar. Uiteraard zijn singles en alleenreizenden van 60 en 65 + ( plus ) ook van harte welkom. We beginnen dit overzicht single reizen Amerika met een overzicht van het reisprogramma Fox Reizen, via deze single reisorganisarie kan je ook een single citytrip naar de Verenigde Staten boeken, te weten een single reis ( citytrip ) naar New York en San Francisco. Je kunt overigens iedere single reis naar de Verenigde Staten online via de betreffende reisorganisatie boeken, ook als het om last minute single reizen naar de Verenigde Staten, groepsreizen of aanbiedingen gaat.

Fox Reizen, single reizen naar Amerika, Verenigde Staten


Single maar niet alleen
Fox Reizen is al jaren specialist in georganiseerde single groeps reizen naar Amerika.
Hierbij is de bestemming de Verenigde Staten. Bij Fox Reizen ( onderdeel ANWB Reizen )  heb je altijd een Nederlands sprekende reisleidimg en verblijf je in centraal gelegen 3 sterren hotels. Je kunt een kamer boeken voor alleengebruik. Ook een tweepersoons kamer voor jou alleen is mogelijk. De meeste single reizen naar Amerika ( en ook naar Azië, Afrika, Europa enzovoort ) zijn met gegarandeerd vertrek. De single reizen naar Amerika van Fox Reizen zijn geschikt voor singles van alle leeftijden, met name de groep singles en alleenreizenden van 40, 45, 50, 55 en 60 + is bij Fox goed vertegenwoordigd.

Als je een single reis naar Amerika wilt boeken, heb je bij Fox Reizen de keuze uit single reizen de Verenigde Staten met een duur van 9, 12 of 18 dagen.
De 9 daagse single reis Amerika is een combinatie van het bezoeken van indrukwekkende steden aan de Oostkust van de Verenigde Staten ( o.a. New York, Philadelphia, Washington ) en een bezoek aan de Niagara Watervallen. De 12 daagse single reis Amerika is een combinatie van een bezoek aan steden zoals San Francisco en Las Vegas en een bezoek aan de Grand Canyon en andere natuurwonderen. Met aandacht voor cultuur en natuur.

De 18 daagse single reis Amerika is een fantastische rondreis aan het Westen van de Verenigde Staten. Niet alleen worden de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles bezocht. Tijdens deze single groepsreis bezoek je ook de Grand Canyon, Arches National Park, Bryce Canyon en Monument Valley, een indrukwekkende reis. 
Lees alles over deze indrukwekkende single reizen Amerika van Fox Reizen op de website en laat je informeren over de eventuele beschikbare last minute single reizen Amerika en de aanbiedingen.

Hier vind je alle single reizen van Fox Amerika ( Verenigde Staten )

Shoestring, single reizen Zuid- en Midden Amerika


Shoestring - Singlereizen

Shoestring verzorgt fantastische single reizen naar Midden- en Zuid Amerika. Deze single reizen Amerika zijn er voor singles en alleenreizenden van alle leeftijden en met name singles in de leeftijdsgroepen 30 tot 65 nemen graag deel aan deze Amerika single reizen. Er worden vaak single reizen Amerika voor singles 40 tot 55 door Shoestring samengesteld maar ook bijvoorbeeld singles 25 tot 40. Bestemmingen binnen de single reizen Midden Amerika en Zuid Amerika zijn onder andere Costa Rica, Cuba, Mexico, Peru, Argentinië, Brazilië en Panama. Deze single reizen Amerika hebben gemiddeld een duur va 15 a 16 dagen. Er zijn echter ook single reizen Zuid- en Midden Amerika die een duur van 21 of 22 dagen hebben. Met name de single reizen naar Costa Rica, Peru, Bolivia en Ecuador zijn fantastische reizen voor alleenreizenden en singles die van natuur en cultuur houden. Shoestring is groot in georganiseerde single reizen, ook binnen Europa. Veel van deze reizen voor alleengaanden hebben een gegarandeerd vertrek. Kijk nu welke single reizen Amerika Shoestring nog open staan voor inschrijving en beleeft een onvergetelijke groepsreis met andere singles die ook van avontuur, cultuur en natuur houden.

Hier vind je alle single reizen van Shoestring

Single reizen Amerika van BaobabOok Baobab heeft een aantrekkelijk programma single reizen naar Zuid en Midden Amerika. Hierbij staan reizen naar onder andere Brazilie, Bolivia, Chili, Patagonië, Colombia en Costa Rica op het programma.  De single reizen naar Amerika zijn net zoals bij Shoestring en Fox Reizen groepsreizen. Dit betekent dat je met andere singles of alleenstaanden op vakantie gaat en gezamelijk deel neemt aan activiteiten en eventuele excursies maar wel de vrijheid hebt om binnen de mogelijkheden  "je eigen progamma te volgen".  Baobab is een reisorganisatie voor avontuurlijke reizigers. Veel van de deelnemers aan de groepsreizen van Baobab zijn singles of alleenreizenden.

Kijk nu welke groepsreizen van Baobab jou het meeste aanspreken.