De leukste single reizen voor 50 plussers

50 plus single reis? Bent u 50 plusser en op zoek naar een leuke single reizen 50, 55 plus?


Groot aanbod single reizen 50 plus

Er is tegenwoordig een groot en gevarieerd aanbod single reizen voor 50 jaar en 60 plussers. Zo heeft Crusj diverse reizen voor 50 en 60 plussers en hebben TUI en Estivant ook een aantrekkelijk aanbod. Ook Natuurlijk Reizen heeft een gevarieerd aanbod wandel- en fietsreizen voor 50 plussers. En, voor verre en avontuurlijke reizen, zie vooral het aanbod van ANWB single reizen.


single reis zonvakantie

Wandelen of fietsen

Maar ook voor sportief aangelegde 50 plussers zijn er volop mogelijkheden, van een wandel- of fietsvakantie voor alleenstaande 50 plussers tot een wintersportvakantie zoals een ski vakantie. Een wandelvakantie alleenstaanden boek je bijvoorbeeld bij Tui, een fietsvakantie bij Natuurlijk Reizen of andere single reis organisatie 50 plus. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld op individuele basis een 4, 5 of 6 daagse fietsvakantie Nederland te boeken.


Estivant, single reizen 20, 30, 45, 50+ tot 65 jaar

Ook Estivant biedt mooie single reizen voor 50 plussers. Estivant is 100 % gespecialiseerd in single reizen en vakanties voor eenoudergezinnen. Met een groot aanbod singlereizen 50+. Omdat Estivant met verschillende leeftijdsgroepen ten aanzien van haar single reizen werkt en ook een leeftijdsgroep heeft van gemiddeld 20 tot 40 tot 65 jaar, is er bij Estivant altijd wel een single groep welke geschikt is voor 50 plussers.


Hele jaar door 50 plus single reizen bij Estivant

Estivant organiseert 50 plus single reizen in bijvoorbeeld de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, hemelvaart en andere speciale feestdagen. Daarnaast is het bij Estivant ook mogelijk om deel te nemen aan een wintersport vakantie voor singles, ook voor actieve 50 plussers. Maar ook genieten van een luxe single vakantie, bijvoorbeeld in een hotel met prive zwembad is bij Estivant mogelijk. Kijk nu welke single reizen Estivant allemaal aanbiedt en schrijf u in bij die single groep die het best past bij 50 of 60 plussers. Ook voor singles 20, 30, 35 40, 50 plus + heeft Estivant een aantrekkelijk aanbod single reizen.


stedentrip Portugal

Goed Idee Reizen

Voor christelijke singles is er daarnaast nog Goed Idee Reizen welke onder andere busreizen, bijbelreizen, stedentrips en verre reizen voor christelijke 50 plussers organiseren. Volop keuze dus, ook voor wat betreft kerstreizen, het hemelvaartweekend of een ander lang weekend. Kijk nu bij de singlereizen voor 50 en 60 plussers aanbieders hieronder vermeld welke mogelijkheden er als senior single allemaal zijn om met andere singles | alleenstaanden op reis te gaan. U zoekt en boekt uw single reis voor 50 plussers online. Single reizen 50, 55 + binnen en buiten Europa.

goed idee reizen banner

Aktivatours, lekker wandelen of fietsen

Aktivatours organiseert de leukste wandel- en fietsvakanties. Je komt op de mooiste plekjes op aarde. Ook ideaal voor 50 plussers. Veel van de deelnemers aan de reizen van Aktivatours zijn alleenstaand.


single groepsreis excursie

Busreizen voor 50 plussers

Onder andere Goed Idee Reizen en Effeweg organiseren onder andere compleet verzorgde busreizen ( inclusief hotel en maaltijden ), vliegreizen, stedentrips en zonvakanties naar vele bestemmingen. Ook zijn er voor 50 plus singles reizen naar Toscane, Bodrum ( Turkije ), Kroatië en vele andere bestemmingen. Maar ook Corfu en Tirol staan op het programma. En wie geen behoefte heeft aan verre bestemmingen, ook in Nederland worden 50 plus single reizen door Goed Idee Reizen georganiseerd. Zoals een alleengaanden reis van 5 dagen in Zuid-Limburg.


Single reizen 50 plus op Duurzaam Toerisme

Op de website van Duurzaam Toerisme.com wordt ook veel aandacht geschonken aan single groepsreizen 50 plus. Met name de luxe busreizen van Effeweg.nl zijn ideaal voor 50 en 50 plussers die een alle in busreis inclusief overnachting en vervoer willen boeken en in het gezelschap willen zijn van gelijkgestemden. Er zijn ook single kerstreizen met de bus bij Effeweg te boeken. Kerst is bij uitstek een geschikte periode om er met andere alleenstaanden gezellig op uit te gaan.