Single reizen 50 plus

De leukste single reizen voor 50 plussers
50 plus single reis?

Bent u 50 plusser en op zoek naar een leuke single reizen 50, 55 plus?
Er is tegenwoordig een groot en gevarieerd aanbod single reizen voor 50 jaar en 60 plussers. Boek bijvoorbeeld een 50 plus busreis bij Effeweg, een stedentrip bij Kras Reizen of een culinaire 50 plus single reis bij Fox Reizen van de ANWB. Maar ook voor sportief aangelegde 50 plussers zijn er volop mogelijkheden, van een wandel- of fietsvakantie voor alleenstaande 50 plussers tot een wintersportvakantie zoals een ski vakantie. Hieronder vindt u informatie over 50 plus dating.


VijftigPlusDating.nl

Voor chistelijke singles is er daarnaast nog Goed Idee Reizen welke onder andere busreizen, bijbelreizen, stedentrips en verre reizen voor christelijke 50 plussers organiseren. Volop keuze dus, ook voor wat betreft kerstreizen, het hemelvaartweekend of een ander lang weekend. Kijk nu bij de singlereizen voor 50 en 60 plussers aanbieders hieronder vermeld welke mogelijkheden er als senior single allemaal zijn om met andere singles | alleenstaanden op reis te gaan. U zoekt en boekt uw single reis voor 50 plussers online.

Single reizen 50, 55 + binnen en buiten Europa. 

Kras, groot aanbod singlereizen 50, 60 plus


Kras Reizen, van de ANWB, heeft een groot aanbod singlereizen voor singles van 50 jaar en ouder in haar mooie reispakket. Flink wat van de reizen van Kras zijn geschikt voor singles van 50, 60 en ouder. Bij Kras worden de singlereizen ingedeeld per leeftijdsgroep. Er is bijvoorbeeld een single reisgroep van gemiddeld 40 tot 55 jaar en een groep voor senioren.

Door het grote aantal singles welke een vakantie of korte reis bij Kras Reizen boeken, is er altijd wel een singlereis welke geschikt is voor senioren en 50 plussers. Zo zijn er bijvoorbeeld stedentrips naar Rome of Valencia, is er een kerstreis in Boedapest georganiseerd of een single zeilreis in Griekenland. Maar ook diegenen die op single wintersportreis willen, zich in willen schrijven voor een cruise of een verre reis willen maken, bijvoorbeeld naar India, Vietnam of Jordanië kunnen bij Kras Reizen prima terecht. Kras is er voor alle singles ( of alleenstaanden ). De vele single groepsreizen bij Kras welke geschikt zijn voor reizigers in de leeftijd van 40 tot 70 jaar, bieden ook veel perspectieven voor 50 plussers single reizen. U kunt bij Kras altijd de samenstelling van de groep opvragen, dan weet u zeker dat u zich aansluit bij de gewenste leeftijdsgroep 50 plus.  Ook voor een single stedentrip voor singles van 50 jaar en ouder.

Estivant, single reizen 20, 30, 45, 50+ tot 65 jaar
Ook Estivant biedt mooie single reizen voor 50 plussers.

Estivant.nl,  is 100 % gespecialiseerd in single reizen en vakanties voor eenoudergezinnen. Met een groot aanbod singlereizen 50+. Omdat Estivant met verschillende leeftijdsgroepen ten aanzien van haar single reizen werkt en ook een leeftijdsgroep heeft van gemiddeld 20 tot 40 tot 65 jaar, is er bij Estivant altijd wel een single groep welke geschikt is voor 50 plussers. Estivant organiseert 50 plus single reizen in bijvoorbeeld de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, hemelvaart en andere speciale feestdagen. Daarnaast is het bij Estivant ook mogelijk om deel te nemen aan een wintersport vakantie voor singles, ook voor actieve 50 plussers. Maar ook genieten van een luxe single vakantie, bijvoorbeeld in een hotel met privé zwembad is bij Estivant mogelijk. Kijk nu welke single reizen Estivant allemaal aanbiedt en schrijf u in bij die single groep die het best past bij 50 of 60 plussers. Ook voor singles 20, 30, 35 40 + heeft Estivant een aantrekkelijk aanbod single reizen. 

Cirkel Vakanties, single reizen 45 tot 69 jaar


Single vakanties
Indien je een interessante en leuke singlereis 50 plus zoekt, vind je die zeker bij Cirkel Vakanties.  Deze single reis en één ouder specialist biedt onder andere een single reis 50 plussers aan in Elba in Italië en 2 wintersportreizen.  Cirkel vakanties werkt met verschillende leeftijdsgroepen, onder andere 45 tot 69 jaar.

Goed Idee Reizen, reizen voor christelijke singles

50 plussers en single reis boeken met christelijke reisorganisatie?

Goed Idee Reizen is één van de belangrijkste reisorganisaties op het gebied van vakanties en reizen voor christenen. Met name voor singles van 50 plus en ouder heeft Goed Idee Reizen een zeer aantrekklijk aanbod reizen en vakanties. Bij Goed Idee Reizen spreekt met van reizen voor alleengaanden. Goed Idee organiseert onder andere compleet verzorgde busreizen ( inclusief hotel en maaltijden ), vliegreizen, stedentrips en zonvakanties naar vele bestemmingen. Ook zijn er voor 50 plus singles reizen naar Toscane, Bodrum ( Turkije ), Kroatië en vele andere bestemmingen. Maar ook Corfu en Tirol staan op het programma. En wie geen behoefte heeft aan verre bestemmingen, ook in Nederland worden 50 plus single reizen door Goed Idee Reize georganiseerd. Zoals een alleengaanden reis van 5 dagen in Zuid-Limburg. Kijk nu binnen het aanbod van Goed Idee Reizen, de christelijke reisorganisatie voor single 50 plussers, welke aantrekkelijk alleenstaande reizen nog openstaan voor inschrijving.

Effeweg, goedkope uitstapjes per bus voor singles 50 plus

Effeweg, de leukste single reizen voor 50 en 60 plussers.Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!


Indien u 50 plusser bent en er af en toe een weekendje tussen uit zou willen met andere singles, is de reisorganisatie Effeweg.nl wellicht ook voor u een uitkomst.

Effeweg, 50+ single specialist,  biedt georganiseerde busreizen, stedentrips, cruises en kerstreizen aan naar populaire bestemmingen. Deze georganiseerde groepsreizen zijn zeer geschikt voor singles in de leeftijdscategorie 50 jaar en ouder. Ook singles van 60 jaar en ouder reizen graag met Effeweg. Kenmerken van de Effeweg reizen zijn, goedkoop, goed verzorgd en compleet. De single groepsreizen voor 50 plussers duren bij Effeweg.nl 5 tot 10 dagen, het is ook mogelijk om er bij Effeweg een lang weekend op uit te gaan. Kijk nu binnen het aanbod van deze ANVR en SGR reisorganisatie welke singlereizen voor senioren nog open staan voor inschrijving.

Single reizen 50 plus op Duurzaam Toerisme

Op de website van Duurzaam Toerisme.com wordt ook veel aandacht geschonken aan
single groepsreizen 50 plus.  Met name de luxe busreizen van Effeweg.nl zijn ideaal voor 50 en 50 plussers die een alle in busreis inclusief overnachting en vervoer willen boeken en in het gezelschap willen zijn van gelijkgestemden.

Er zijn ook single kerstreizen met de bus bij Effeweg te boeken.  Kerst is bij uitstek een geschike periode om er met andere alleenstaanden gezellig op uit te gaan.

Datingsites voor 50 plussers

De beste datingsites voor 50 plussers op een rij.

Als u een alleenstaande 50 plusser bent en op zoek naar een partner die bij u past, kunt u zich het beste inschrijven bij een datingsite 50 Plus.
Daar vindt u singles van uw eigen leeftijd en kunt u via een geavanceerd systeem zoeken op singles die niet alleen in dezelfde leeftijds categorie vallen maar ook gemeenschappelijke interesses en levensstijl hebben.

Maar welke datingsite voor 50 en 55 plussers is voor u nu de beste?

Op de website datingtips vindt u veel informatie over daten, datingsites voor senioren en wat handvaten om de meest geschikte datingsite te vinden. Ook vindt u er een overzicht datingsites voor 50 plussers.

Een partner zoeken is een serieuze zaak. Vandaar ook dat bij de serieuze 50 plus dating sites profielen handmatig gecontroleerd worden en er voor bepaalde diensten betaald moet worden. Daarnaast wordt uw privacy gegarandeerd en kunt u er van uit gaan dat er zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan.