single reis

Single reis zoeken en boeken, groot aanbod
Wie als single op zoek is naar een leuke single reis, vindt die zeker op deze website singlereizen-online.nl. Of je nu 20, 30, 40, 45, 50, 55, 60 of ouder bent, er is voor iedere single een geschikte single reis. Wij hebben voor je uitgezocht waar je het beste een leuke single reis kunt boeken, natuurlijk met singles van je eigen leeftijdsgroep. Met bijna 2.000.000 singles, alleen al in Nederland, zijn single reizen razend populair en de gemiddelde single gaat per jaar toch wel 2 a 3 keer op reis, vaak in het voorjaar, de zomer en de hersft of winter. Je kunt dan ook in alle seizoenen een leuke single reis boeken, bijvoorbeeld in de zomer een single strandvakantie of citytrip, in de herfst een leuke single wandel reis op de Veluwe en in de winter een actieve single wintersport reis. Daarnaast, kan je als single natuurlijk ook een verre single reis maken, bijvoorbeeld naar India, Nepal, China, Sri Lanka of Australië. En... als je een single vakantie in Nederland wilt boeken, is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. Het voordeel van een single reis in Nederland is dat je deze makkelijker als last minute kunt boeken, ook voor een weekendje, single reizen in Nederland relatief goedkoop zijn en je er  Nederlandse vrienden aan over houdt. Welke single reis ga jij boeken??

Voor het zoeken en boeken van een leuke single reis, begin hier.

Single reis, overzicht mogelijkheden per leeftijdsgroep
Het succes van een single reis is afhankelijk van veel factoren, de belangrijkste is wellicht dat het klikt met je reisgenoten. Uit ervaring weten we inmiddels dat de kans dat je een single reis echt leuk vind en met volle teugen geniet, is als je op reis gaat met leeftijdsgenoten. Om die reden hebben alle single reis organisaties voor hun single reizen leeftijdscategoriën ingesteld. Je kunt bijvoorbeeld een single reis boeken waar de deelnemers 20-35 zijn, 30 tot 40, 30 tot 45, 40 tot 55 en 60 +. Het is per reisorganisatie verschillende welke leeftijdsgroep ze hanteren. Daarnaast wordt er bij een single reis naar gestreeft een redelijke verhouding te krijgen tussen single mannen en vrouwen. De praktijk heeft echter geleerd dat de verhouding vrouwen/mannen meesta, rond de 60/40 of 55/45 ligt. Er gaan meestal iets meer vrouwen mee met single reizen mee dan mannen.
Via de link hieronder krijg je een overzicht van de single reizen per reisorganisatie per leeftijdsgroep.

Single reis per leeftijdsgroep zoeken

Verliefd worden tijdens je single reis?

Er zijn vele manieren en momenten om verliefd te worden. Bijvoorbeeld op de reisleider tijdens een single reis, op een reisgenoot of op iemand die je tijdens een single reis in een ver land ontmoet. En met vlinders in je buik is natuurlijk niets mis. Het gebeurt dan ook regelmatig dat iemand tijdens een single reis de liefde van het leven vindt. Je gaat tenslotte met andere singles op reis en hebt veel tijd om anderen te leren kennen. Daarnaast, als je verliefd wordt tijdens een single reis, je betaalt er geen toeslag voor ( maar krijgt ook geen korting :). Wel adviseren wij je om tijdens een single reis naar een hele verre bestemming, bijvoorbeeld China, Sri Lanka, Thailand, niet verliefd te worden op iemand van de plaatselijke bevolking :), alhoewel, tegenwoordig boek je voor weinig geld een ticket voor je vliegtuig.

Verre single reis boeken?


Shoestring - Singlereizen
Je kunt natuurlijk een single reis boeken in Nederland, België, Frankrijk, Italië of Kroatië en een onvergetelijke tijd hebben. Maar als je genoeg tijd en geld hebt, kan het ook heerlijk zijn om met een groep andere singles een verre single reis te boeken. Bijvoorbeeld via de single reis specialisten, Mambo Reizen, Shoestring of Sawadee. Zij zijn wel de single reis specialisten als het om avontuurlijke én verre reizen voor singles gaat. Hierbij de opmerking dat Mambo Reizen gespecialiseerd is in single reizen voor jongeren en jongvolwassenen van 20 tot 39 jaar. Boek, met mensen van je eigen leeftijdsgroep, eens een verre single reis naar bijvoorbeeld Sri Lanka, de Verenigde Staten, Costa Rica, India, Zuid-Afrika, Nepal of een andere fantastisch vakantieland. Ontdek nieuwe culturen, bezoek een tempel, natuurwonder of cultureel erfgoed. Je komt vol energie, ontroering en extra levenservaring weer terug. En, de kans is groot dat je tijdens zo een verre single reis vrienden voor het leven opdoet.


Als jongere een single reis boeken
mambo 1

Ben je een jongere tussen de 18 en 38 jaar, single en op zoek naar een leuke single reis? Voor jongeren tussen de 18 en 38 jaar is er een groot aanbod single reizen op de markt. Met name Mambo Reizen,  Cirkel Vakanties  en Simi Reizen zijn gespecialiseerd in single reizen voor jongeren. Je kunt als jongere een actieve single reis boeken, een skivakantie, vaarvakantie, zeilvakantie of outdoor vakantie maar natuurlijk ook gewoon een strand single reis boeken en heerlijk luieren en ontspannen. Of je nu een actieve jongeren single reis wilt boeken of een "passieve" strandvakantie, in alle gevallen ontmoet je andere jongeren van je eigen leeftijd die ook single zijn en dezelfde belangstelling hebben. Overigens, aan de meeste groepsreizen voor jongeren gaan veel singles mee. Kijk nu of jij als jongere, een leuke single reis ziet die je aanspreekt en boek jouw onvergetelijke single reis nu!

Zoek een jongeren single reis via dit overzicht.

Vrijwilligerswerken single reis combineren

Bij een aantal reisorganisaties kan je jouw fantastische single reis met vrijwilligerswerk combineren. Zo kan je je passie en je hart volgen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het reisprogramma van Shoestring en Koning Aap. Fantastische reisorganisaties om een single reis te boeken met meerwaarde.

Als 50 of 60 plusser een single reis boeken


 
One2gethertravel.nl

Ook als je 50, 60 of ouder bent, heb je recht op een leuke vakantie. Voor de huidige generatie singles 50, 55 en 60 plus zijn er ontzettend leuke single reizen te boeken. Boek bijvoorbeeld een zeilvakantie in Kroatië, een wandelvakantie voor singles 50 + in Tiscane of een wintersportvakantie in Oostenrijk. Een voorbeeld van een reisorganisatie waar je als 50, 55 0f 60 plusser een leukste single reis kunt boeken is one2gethertravel.nl

Klik op de banner van One2gethertravel voor de leukste single reizen voor actieve 50, 55 en 60 plussers.

Last minute single reis boeken

Net zoals bij "gewone" reizen is het bij "single reizen"meestal ook mogelijk een last minute single reis te boeken. Last minute betekent in dit geval dat je tot een paar dagen voor vertrek nog een single reis kunt nemen. Met name One2gethertravel, Sawadee, Mambo, Estivant Reizen, Cirkel Vakanties en Kras Reizen hebben regelmatig last minute single reizen in het aanbod. Als je echter zeker wilt zijn van een single reis met leeftijdsgenoten, is het beter een "reguliere" single reis te boeken. Dan weet je voor 100 % zeker dat je kunt kiezen uit reizen met leeftijdsgenoten.