Groepsreizen voor actieve singles

Voor actieve singles zijn er actieve groepsreizen. Denk hierbij bijvoorbeeld een wandel- en fietsreizen, single wintersportvakanties, single yogareizen en zeilvakanties voor singles. Daarnaast zijn er ook singlereizen met een actief outdoor programma.

Op deze pagina geven we een overzicht van de actieve singlereizen. Ook voor een fietsvakantie Nederland, wandelweekend, sportief wintersport- of yoga weekend.


Crusj Single reizen

De single groepsreizen van Crusj zijn er net name voor actieve vrijgezellen die het fijn vinden om met ander singles leuke avonturen te beleven. Wat dacht je van een zeilvakantie Griekse Eilanden, duikvakantie Curacao, surfvakantie Frankrijk of fietsvakantie Franse Alpen?
Actief zijn en genieten van een onbezorgde en luxe single vakantie.

Singlereizen Nederland

Veel single reizen Nederland zijn wandel- en fietsreizen. Je kunt bij een aantal reisorganisaties een single fietsvakantie Nederland boeken. Met bagagevervoer, overnachtingen en activiteitenprogramma. Bekijk bijvoorbeeld de fietsvakanties van Eigenwijze Reizen. Ook voor een fietsvakantie Nederland.


Single en wandelreizen actieve singles.

Single fietsvakantie en wandelreizen zijn er voor singles van alle leeftijden. Een groot aantal reisorganisaties organiseert fietsvakanties en wandelreizen voor actieve singles, voor jonge singles in de leeftijd van 20 tot 30 jaar maar ook voor singles in de leeftijd van 30 tot 70. Ook bij senioren zijn singlereizen fiets- of wandelvakanties zeer in. Voor diegenen die een echt actieve fietsvakantie willen boeken, is Natuurlijk Reizen een goede optie. Zeker ook voor een single fietsvakantie Reisorganisaties waar je een singlereis fietsvakantie kunt boeken.


wandelvakantie voor singles

Singlereizen wintersport

Wintersportreizen zijn perfect voor de actieve single. Hier vind je een overzichtsingle wintersport. Diverse single reisorganisaties organiseren single reizen wintersport onder andere in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Een van de gespecialiseerde singlereis organisaties, Cirkel Reizen, heeft ook een aantrekkelijk aanbod singlereizen wintersport. Onder andere in Tirol en Salzburgerland, Oostenrijk. Deze wintersport singlereizen staan hoog aangeschreven. Ook de eerder genoemde reisorganisatie Estivant is organisator van aantrekkelijke en actieve single reizen wintersport. Via de link hieronder krijg je een overzicht van reisorganisaties welke gezellige single wintersportreizen organiseren. Boek nu je wintersportvakantie en maak plezier met andere singles. Organisaties waar je singlereizen wintersport kunt boeken.


Actieve single groepsreizen bij Shoestring

Als je zin hebt in avontuur en aangenaam gezelschap, moet je zeker een actieve single groepsreis bij Sawadee boeken. Spannende en ontspannende groepsreizen naar verre bestemmingen. Ook voor singles 50 plus heeft Shoestring een passend reisaanbod.

Shoestring - Singlereizen

Singlereizen Yoga en Welness

Voor singles zijn er speciale yogareizen. Hierbij is veel aandacht voor lichaam en geest, al dan niet in combinatie met wellness en ayurveda. Eén van de reisorganisaties die yoga singlereizen organiseren is Puur en Kuur. Hierbij kan een singlereis met yoga gecombineerd worden met bijvoorbeeld een wandelvakantie of strandvakantie. Bij Puur en Kuur is er veel aandacht voor wellness, gezonde voeding en ayurveda. Hier vind je reisorganisatis die singlereizen met yoga organiseren.

Fietsvakantie als groepsvakantie

Een fietsvakantie kan ook een groepsvakantie zijn. In tegenstelling tot individuele fietsvakanties is een groeps fietsvakantie een vakantie met een groep. Er is een uitgebreid programma fietsvakanties voor singles. Je kunt je bij een dergelijke fietsvakantie aansluiten bij de groep die qua leeftijd het beste bij je past.


single fietsvakantie

Outdoor single reizen boeken bij Estivant singlereizen

Estivant.nl De echt actieve single, boekt natuurlijk een outdoor vakantie. Bijvoorbeeld via Estivant is een 100 % op singles ingerichte reisorganisatie. Als je bij Estivant kiest voor een outdoor vakantie dan weet je zeker dat je een fantastische vakantie boekt. Niet alleen kan je meedoen met activiteiten zoals abseilen, mountainbiken, kanotochten of raften, je medereisgenoten zijn singles die ook van avontuur houden. Daarbij komt dat ook bij de outdoor single reizen van Estivant de deelnemers ongeveer van elkaars leeftijd zijn en er een ‘gezonde’ verhouding is tussen mannen en vrouwen. Boek nu een single outdoorreis bij Estivant en beleef een spannende tijd in bijvoorbeeld de Ardennen, Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Slovenië. Ook voor een single skivakantie! Overigens biedt Estivant ook wandel -en fietsreizen voor singles aan.


Vakantie met je hond

Ben je single en wil je met je hond op vakantie? In een groot aantal vakantiehuizen en bungalows zijn honden op vakantie toegestaan. Ook als je een huisje met hond op een bungalowpark met zwembad zoekt of een vakantiehuisje aan zee. Daarnaast zijn er veel honden campings waar honden welkom zijn, meestal 1 a 2 honden per bungalow. Kortom, ook als alleenstaande is het goed mogelijk een vakantie met hond te boeken.

zeilvakantie

Singles zeilreizen

Zeilvakanties en zeilcursussen
Ook zeilen is een actieve manier van vakantie vieren. Er zijn enkele reisorganisaties die zich hebben toegelegd op zeilvakanties voor singles. Een van deze reisorganisaties is Amorgos. Een andere is Crusj. Je kunt hier single zeilvakanties boeken. En wie nog niet kan zeilen maar wel wil meedoen aan een single zeilreis? Je kunt bij Amorgos ook zeillessen nemen. Alle singlereizen met zeilen.