Reizen voor actieve singles

Groepsreizen voor actieve singles
Voor actieve singles zijn er actieve groepsreizen.

Denk hierbij bijvoorbeeld een wandel- en fietsreizen, single wintersportvakanties, single yogareizen en zeilvakanties voor singles. Daarnaast zijn er ook singlereizen met een actief outdoorprogramma.
Op deze pagina geven we een overzicht van de actieve singlereizen. Ook voor een sportief wintersport- of yoga weekend.

Outdoor single reizen boeken bij Estivant singlereizenEstivant.nl De echt actieve single, boekt natuurlijk een outdoor vakantie.
Bijvoorbeeld via Estivant is een 100 % op singles ingerichte reisorganisatie. Als je bij Estivant kiest voor een outdoor vakantie dan weet je zeker dat je een fantastische vakantie boekt. Niet alleen kan je meedoen met activiteiten zoals abseilen, mountainbiken, kanotochten of raften, je medereisgenoten zijn singles die ook van avontuur houden. Daarbij komt dat ook bij de outdoor single reizen van Estivant de deelnemers ongeveer van elkaars leeftijd zijn en er een "gezonde" verhouding is tussen mannen en vrouwen. Boek nu een single outdoorreis bij Estivant en beleef een spannende tijd in bijvoorbeeld de Ardennen, Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Slovenië. Ook voor een single skivakantie! Overigens biedt Estivant ook wandel -en fietsreizen voor singles aan.

Singlereizen wintersport


Single wintersport Cirkel Vakanties - 468x60

Wintersportreizen zijn perfect voor de actieve single. Diverse single reisorganisaties organiseren single reizen wintersport onder andere in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Eén van de gespecialiseerde singlereis organisaties, Cirkel Reizen, heeft ook een aantrekkelijk aanbod singlereizen wintersport. Onder andere in Tirol en Salzburgerland, Oostenrijk. Deze wintersport singlereizen staan hoog aangeschreven. Ook de eerder genoemde reisorganisatie Estivant is organisator van aantrekkelijke en actieve single reizen wintersport. Via de link hieronder krijg je een overzicht van reisorganisaties welke gezellige single wintersportreizen organiseren. Boek nu je wintersportvakantie en maak plezier met andere singles.

Organisaties waar je singlereizen wintersport kunt boeken.

Singlereizen fiets- en wandelvakanties

Single fietsvakantie en wandelreizen zijn er voor singles van alle leeftijden. Een groot aantal reisorganisaties organiseert fietsvakanties en wandelreizen voor actieve singles, voor jonge singles in de leeftijd van 20 tot 30 jaar maar ook voor singles in de leefttijd van 30 tot 70. Ook bij senioren zijn singlereizen fiets- of wandelvakanties zéér in. Voor diegenen die een echt actieve fietsvakantie willen boeken, is Aktivatours een goede optie. Aktivatours organiseerst singlereizen zoals fietsvakanties voor beginnende en recreatieve fietsers maar ook voor fietsers die over een flinke fietsconditie beschikken. Een actieve fietsvakantue is bijvoorbeeld zeer in bij een vriendenweekend. Aktivatours organiseer wandel- en fiets singlereizen in onder andere Sauerland, Bulgarije, Italië en Frankrijk. Naast Aktivatours zijn er meer single reisorganisaties waar je een fietsvakantie kunt boeken. Dit geldt ook voor single wandelreizen, die zijn voor alle leeftijden en kan je bij verschillende reisorganisaties online boeken.

Reisorganisaties waar je een singlereis wandelvakantie kunt boeken.

Reisorganisaties waar je een singlereis fietsvakantie kunt boeken.


Singlereizen Yoga en Welness
Voor singles zijn er speciale yogareizen. Hierbij is veel aandacht voor lichaam en geest, al dan niet in combinatie met wellness en ayurveda. Eén van de reisorganisaties die yoga singlereizen organiseren is Puur en Kuur. Hierbij kan een singlereis met yoga gecombineerd worden met bijvoorbeeld een wandelvakantie of strandvakantie. Bij Puur en Kuur is er veel aandacht voor wellness, gezonde voeding en ayurveda.

Hier vind je reisorganisatis die singlereizen met yoga organiseren.

Fietsvakantie als groepsvakantie

Een fietsvakantie kan ook een groepsvakantie zijn. In tegenstelling tot individuele fietsvakanties is een groeps fietsvakantie een vakantie met een groep.  Er is een uitgebreid programma fietsvakanties voor singles.  Je kunt je bij een dergelijke fietsvakantie aansluiten bij de groep die qua leeftijd het beste bij je past.

Vakantie met je hond

Ben je single en wil je met je hond op vakantie?
In een groot aantal vakantiehuizen en bungalows zijn honden op vakantie toegestaan.  Ook als je een vakantiehuis met hond op een bungalowpark met zwembad zoekt of een vakantiehuisje aan zee.  Daarnaast zijn er veel honden campings waar honden welkom zijn, meestal 1 a 2 honden perr bungalow.  Kortom, ook als alleenstaande is het goed mogelijk een vakantie met hond te boeken.  

Singles zeilreizen


Zeilvakanties en zeilcursussen

Ook zeilen is een actieve manier van vakantie vieren. Er zijn enkele reisorganisaties die zich hebben toegelegd op zeilvakanties voor singles. Eén van deze reisorganisaties is Amorgos. Je kunt hier single zeilvakanties boeken. En wie nog niet kan zeilen maar wel wil meedoen aan een single zeilreis?  Je kunt bij Amorgos ook zeillessen nemen.

Alle singlereizen met zeilen.