Vind hier luxe single reizen

Luxe single reizen vergelijken en boeken doe je hier. Voor alle leeftijden, binnen en buiten Europa. Zie bijvoorbeeld de avontuurlijke en luxe single reizen ANWB.

ANWB single reizen banner

Luxe single reis boeken?

Kijk eens naar de mogelijkheden bij TUI, Crusj, Shoestring single reizen of Villavibes. Ook ANWB reizen heeft een groot aanbod luxe single reizen.


alleenstaande reizen

Luxe single reizen per reisorganisatie

Op zoek naar een luxe single reis?
Hier vind je een overzicht van reisorganisaties die luxe single reizen aanbieden. Ook voor een luxe ski vakanties of wintersport reis voor singles. Hieronder geven we per reisorganisatie een overzicht van luxe single reizen. Of je nu een luxe single reis zoekt in Nederland, Spanje, Italië of Griekenland of op zoek bent naar luxe single reizen buiten Europa, bijvoorbeeld in India, Sri Lanka, Thailand of Mexico, je vindt hier alle luxe single reizen, ook voor 50, 55 en 60 plussers.
Kijk nu per reisorganisatie welke luxe single reizen zij aanbieden. Vaak hebben deze reisorganisaties ook goedkope single reizen


Luxe single reizen ANWB.

Wie single reizen zoekt met een verre bestemming en van avontuur en luxe houdt, zit bij ANWB single reizen goed. ANWB Reizen organiseert het hele jaar door luxe en actieve single groepsrondreizen. Voor alleenstaanden vanaf zo ongeveer 25 tot 75 jaar. Met bestemmingen binnen bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Mexico, IJsland, Costa Rica, Maleisië en West-Canada. Reizen met veelal gegarandeerd vertrek en geheel verzorgd. Avontuur en gezelligheid gaan hier hand in hand.


Tui, luxe single reizen 50, 55 en 60 plussers

Tui single reizen ( voorheen Kras Reizen ) is met name specialist in luxe single reizen voor singles in de leeftijdscategorie 40, 50, 55 en 60 plus. Denk hierbij aan  cultuur vakanties, wandelreizen,  wintersportreizen, stedentrips en strandvakanties. Tui heeft echter ook een groot aanbod luxe single reizen voor singles in de leeftijdsgroepen 25- 35 jaar, 30 tot 40 jaar en 40 tot 50 jaar. 
Kijk nu welke luxe single groepsreis van TUI bij jouw budget en interesses past. Ook voor een luxe wandelvakantie in Nederland.

wandelweekend wandelvakantie

Luxe single reizen voor 50, 55 en 60 plussers

Als we het aanbod luxe single reizen voor 50, 55 en 60 plussers bekijken, dan valt voor al het grote aanbod luxe wintersport reizen op en luxe single reizen naar verre bestemmingen.
De wintersport bestemmingen zijn onder meer Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Voor wat betreft de luxe single reizen naar verre bestemmingen vallen de luxe reizen naar onder meer Zuid Afrika, Curacao en Kaapverdië op. Er zijn diverse specialisten als het om luxe single reizen binnen en buiten Europa gaat.


tui single groepsreizen

Luxe single reizen voor hoger opgeleiden

Als je een luxe single reis zoekt voor hoger opgeleiden, kan je het beste naar het aanbod vanCrusj en VillaVibeskijken. Deze single reis specialisten voor vrijgezellen met een HBO + opleiding, organiseren verre en luxe single groepsreizen met bestemmingen binnen en buiten Europa.
Wat dacht je van een luxe single reis Griekenland, Portugal, IJsland of elders in Scandinavië?  Of wat dacht je van een bestemming in Azië of Amerika? Kijk voor luxe single reizen naar het actuele aanbod.


crusj single reizen banner

Verre single reizen die luxe zijn

Zin om er met andere singles een 15 of 22 dagen tussen uit te gaan? Op zoek naar luxe single reizen met verre bestemmingen? Op deze pagina, single reizen met verre bestemmingen, vind je naast verre single groepsreizen ook luxe reizen voor singles. Of je nu als 30, 40, of 50 jarige een verre en luxe groepsreis voor alleenstaanden zoekt of al de 60 jaar gepasseerd bent. Deze bijzondere single reizen zijn luxe.


 

gezond eten bij het zwembad

Luxe wellness reizen voor singles

Puur en Kuur is specialist in wellness en gezondheidsreizen. Deze Nederlandse wellness reisorganisatie heeft een specifiek aanbod luxe wellness reizen voor singles. Daarnaast hebben ze een specifiek programma voor singles die van yoga en ayurveda houden. Denk daarbij ook aan yoga en wellness retreats. De luxe wellness reizen van Puur en Kuur worden gehouden in landen zoals India, Sri Lanka, Thailand, Spanje, Italië en Griekenland. Maar je kunt als single ook een luxe wellness vakantie in Nederland boeken.


puurenkuur single wellness banner

Luxe wellness reis

Je kunt bij Puur en Kuur als single een korte wellness reis boeken, bijvoorbeeld voor 3, 4 of 5 dagen maar ook 10, 11, 12 of 14 dagen genieten van luxe en wellness. Veel van de wellness- en yoga reizen van Puur en Kuur worden gehouden in luxe hotels, bijvoorbeeld die met 3, 4 of 5 sterren alsmede in spa retreats. Veel van de luxe hotels en retreats liggen aan de zee of kust.


spadreams wellness vakantie banner

wellness behandeling

Shoestring, luxe single reizen naar verre bestemmingen

Verre reizen maken, velen van ons kijken daar naar uit en verlangen naar een bijzondere reis naar een verre bestemming. Shoestring, een betrokken reisorganisatie en gespecialiseerd in bijzondere en verre reizen, heeft een speciaal programma “luxe”single reizen naar verre bestemmingen. Hieronder ook luxe én avontuurlijke single reizen. Je kunt als single deelnemen aan luxe reizen naar Cuba, Sri Lanka, China, Vietnam, Marokko, Nepal en vele andere bestemmingen. Het luxe aan deze verre reizen voor singles zit hem niet altijd in de hotels en vervoer maar meer dat je mag reizen naar prachtige gebieden, kennis kunt maken met andere singles en de zingeving van het leven beter begrijpt na zo een verre reis.

Veel singles die met Shoestring reizen, hechten veel waarde aan zingeving, duurzaamheid en authenticiteit. Dat is dan ook waarom de reizen van Shoestring zo waardevol en anders zijn. Kennis maken met andere culturen, mooie landen ontdekken en vriendschappen sluiten met andere singles. Dat is waarom wij de single reizen van Shoestring als luxe reizen beschouwen.


single reizen hoger opgeleiden

Huisjes met hottub

Misschien een  goed idee voor jou?  Een vakantiehuisje met hottub of huisje met sauna huren? Als je even geen behoefte hebt aan anderen maar wel heerlijk wilt relaxen is een huisje met hottub of privé sauna huren ideaal. Je doet lekker je eigen ding en kunt na een wandeling of fietstocht lekker relaxen in je eigen wellness huisje. Vind hier een huisje met hottub en Vind hier een huisje met sauna.


tui single groepsreizen jeugd