luxe single reizen

Luxe single reizen

Luxe single reizen vergelijken en boeken

Op zoek naar een luxe single reis?
Hier vind je een overzicht van reisorganisaties die luxe single reizen aanbieden. Ook voor een luxe ski vakanties of wintersport reis voor singles. Hieronder geven we per reisorganisatie een overzicht van luxe single reizen. Of je nu een luxe single reis zoekt in Nederland, Spanje, Italië of Griekenland of op zoek bent naar luxe single reizen buiten Europa, bijvoorbeeld in India, Sri Lanka, Thailand of Mexico, je vindt hier alle luxe single reizen, ook voor 50, 55 en 60 plussers.
Kijk nu per reisorganisatie welke luxe single reizen zij aanbieden.

One2gethertravel, luxe single reizen 50, 55 en 60 plussers
One2gethertravel is met name specialist in luxe single reizen voor singles in de leeftijds categorie 50, 55 en 60 plus. Denk hierbij aan luxe zeil vakanties, wintersportreizen, citytrips en strandvakanties. One2gethertravel heeft echter ook een groot aanbod luxe single reizen voor singles in de leeftijdsgroepen 25- 35 jaar, 30 tot 40 jaar en 40 tot 50 jaar. Er is zelfs een aan bod luxe reizen voor alleenstaande ouders.
As we het aanbod luxe single reizen voor 50, 55 en 60 plussers bekijken, dan valt voor al het grote aanbod luxe wintersport reizen op en luxe single reizen naar verre bestemmingen.
De wintersport bestemmingen zijn onder meer Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Voor wat betreft de luxe single reizen naar verre bestemmingen vallen de luxe reizen naar onder meer Zuid Afrika, Curacao en Kaapverdië op. One2gethertravel is de absolute specialist als het om luxe single reizen binnen en buiten Europa gaat.

Luxe wellness reizen voor singlesPuur en Kuur is specialist in wellness en gezondheidsreizen. Deze Nederlandse wellness reisorganisatie heeft een specifiek aanbod luxe wellness reizen voor singles. Daarnaast hebben ze een specifiek programma voor singles die van yoga en ayurveda houden. Denk daarbij ook aan yoga en wellness retreats. De luxe wellness reizen van Puur en Kuur worden gehouden in landen zoals India, Sri Lanka, Thailand, Spanje, Italië en Griekenland. Maar je kunt als single ook een luxe wellness vakantie in Nederland boeken.
Je kunt bij Puur en Kuur als single een korte wellness reis boeken, bijvoorbeeld voor 3, 4 of 5 dagen maar ook 10, 11, 12 of 14 dagen genieten van luxe en wellness. Veel van de wellness- en yoga reizen van Puur en Kuur worden gehouden in luxe hotels, bijvoorbeeld die met 3, 4 of 5 sterren alsmede in spa retreats. Veel van de luxe hotels en retreats liggen aan de zee of kust.

Luxe cruises, ook aantrekkelijk voor singles
Luxe cruises zijn ook aantrekkelijk onder singles. Tijdens een cruise word je heerlijk verwend, je ontmoet leuke mensen en geniet van alles wat je onderweg ziet. Veel luxe cruiseschepen hebben tegenwoordig een zwembad. bioscoop, restaurant en wellness. Dé kenmerken voor een luxe vakantie.
Dat is wat luxe cruise reizen zo aantrekkelijk maakt voor singles. Met een cruise vaar reis kan je op bijna iedere plek op de wereld komen, als er maar water is om te varen. Binnen Europa zijn populaire bestemmingen onder meer Noorwegen, de Griekse Eilanden, Spanje en Italië. Buiten Europa zijn Oceanië, Alaska, Noord Amerika en Dubai populair. Als je als single een luxe reis zoekt, is een cruise misschien wel wat voor jou. Luxe single reizen zoals cruises zijn goedkoper dan je denkt.

Shoestring, luxe single reizen naar verre bestemmingen


Shoestring - Singlereizen
Verre reizen maken, velen van ons kijken daar naar uit en verlangen naar een bijzondere reis naar een verre bestemming. Shoestring, een betrokken reisorganisatie en gespecialiseerd in bijzondere en verre reizen, heeft een speciaal programma "luxe"single reizen naar verre bestemmingen. Hieronder ook luxe én avontuurlijke single reizen. Je kunt als single deelnemen aan luxe reizen naar Cuba, Sri Lanka, China, Vietnam, Marokko, Nepal en vele andere bestemmingen. Het luxe aan deze verre reizen voor singles zit hem niet altijd in de hotels en vervoer maar meer dat je mag reizen naar prachtige gebieden, kennis kunt maken met andere singles en de zingeving van het leven beter begrijpt na zo een verre reis.
Veel singles die met Shoestring reizen, hechten veel waarde aan zingeving, duurzaamheid en authenticiteit. Dat is dan ook waarom de reizen van Shoestring zo waardevol en anders zijn. Kennis maken met andere culturen, mooie landen ontdekken en vriendschappen sluiten met andere singles. Dat is waarom wij de single reizen van Shoestring als luxe reizen beschouwen.