Vind hier last minute singlereizen

Last minute singlereis? Hier vind je het grootste aanbod last minute singlereizen. Dit zijn voordelige groepsreizen voor alleenstaanden. Want last minute singlereizen worden meestal met een korting aangeboden. Je kunt tot een paar dagen voor vertrek nog een single reis boeken. Boek hier je last minute single reis binnen Europa of boek een verre single rondreis.

natuurlijkreizen single vakantie banner

Wat zijn last minute singlereizen?

Een last minute singlereis is een groepsreis voor singles die je op het laatste moment kunt boeken. Op deze website vind je een groot aanbod last minute singlereizen. Zowel binnen als buiten Europa. Dat zijn last minute reizen die als last minute aan singles ( ook alleenstaande ouders ) worden aangeboden. Je vindt hier een groot aanbod last minute singlereizen ( 20, 25+, 30, 40+, 50, 55+  60+)van onder andere Estivant, Shoestring, Crusj, TUI single reizen, Natuurlijk Reizen en andere specialisten in last minute singlereizen en eenoudervakanties.


groepsreis avond op het strand

Last minute single vakantie TUI

Je kent TUI misschien van all inclusive vakanties of goedkope pakketreizen maar TUI is ook gespecialiseerd in last minute reizen en heel specifiek last minute single groepsreizen. Hierbij kan je, indien beschikbaar, ook kiezen voor een goedkope single vakantie of weekendje weg dicht bij huis want TUI biedt ook korte single reizen aan binnen Nederland en de Benelux. Zie hier de actuele last minute TUI single reizen


ANWB, last minute single groepsreizen

De ANWB heeft met een eigen reisbureau en ook gericht op alleenstaanden een goede troef in handen want de merknaam ANWB staat garant voor betrouwbaarheid. Kortom, als je overweegt een single vakantie te boeken, is ANWB single reizen een uitstekende keuze, met name ook voor single groepsreizen buiten Europa. Kijk nu of er binnen het aanbod actuele single vakanties ANWB interessante last minute aanbiedingen bij zitten. Boek een last minute alleenstaanden groepsreis bij de ANWB als je van avontuur, cultuur en aangenaam gezelschap houdt.


Last minute wintersport

Ook voor een last minute wintersport singlereis zoals skivakantie. Een last minute singlereis is goedkoper dan een ‘gewone singlereis’, het last minute voordeel kan wel oplopen tot 30, 40 a 50%. Of je nu een last minute singlereis als jongere of 50 of 60 plusser wilt boeken, je vindt deze hier.


wintersport met vriendinnen

Last minute singlereizen Estivant

Estivant singlereizen, een begrip in de single reiswereld, presenteert zich als de grootste last minute single reizen specialist van Nederland. En dat is terecht. Of je nu een last minute singlereis als dertiger, 50 plusser of 55 plusser wilt boeken, er is altijd wel een last minute singlereis bij Estivant beschikbaar die aansluit bij jouw leeftijd en belangstelling. Je kunt bij Estivant terecht voor alle type singlereizen, ook voor actieve wandel single reizen, zeilreizen, wintersport reizen of fietsvakanties.


Niet een paar dagen voor vertrek boeken

Ofschoon Estivant single reizen in de regel een groot aanbod last minutes heeft voor alleenreizenden, raden we je toch aan jouw single reis niet als té last minute te boeken. Dus liever niet enkele dagen voor vertrek boeken. Liever tenminste 14 dagen voor vertrek. Je hebt dan meer keuze en kunt je opgeven voor de singlereis die het beste bij jouw leeftijd en hobby’s past. Daarnaast kun je via sociale media kennis maken met je medereisgenoten bij Estivant. Boek nu een last minute singlereis via Estivant naar bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk of Zweden. Ook voor een last minute single wintersport vakantie goedkoop.


Sawadee, last minute singlereizen naar verre bestemmingen

Sawadee single reizen, aanrader als je een verre en avontuurlijke single reis zoekt.

wandelvakantie voor singles

Last minute singlereizen Sawadee

Voor diegenen die een last minute singlereis naar een verre bestemming zoeken, de kans is aanwezig dat je deze bij Sawadee vindt. Sawadee is specialist in verre groepsreizen, singlereizen en rondreizen. Voor de singles hebben ze verschillende leeftijdsgroepen gemaakt, onder andere 20 tot 35 jaar en de groep 40 tot 55 jaar. Of je nu 20 jaar,35, 40 50, 550 of 65 jaar bent, er is altijd wel een single reis naar een verre bestemming die past bij jouw leeftijdsgroep, interesse en budget.


Iedere week ander aanbod last minutes?

Wat betreft de last minute singlereizen van Sawadee betreft, er kan iedere week een ander aanbod last minutes zijn. Het is daarom goed om de website van Sawadee wekelijks te bekijken op mogelijke last minute singlereizen. Sawadee heeft voor haar singelreizen verre bestemmingen zoals Nepal, Indonesië, Nieuw Zeeland, Peru, Sri Lanka en Thailand. Als je het niet zo veel uitmaakt naar welk ver land jij een singlereis met Sawadee gaat maken, is de kans groot dat je bij deze sympathieke en duurzame reisorganisatie een geweldige last minutes singlereis zult vinden. Kijk nu binnen het aanbod singlereizen van Sawadee welke reizen voor alleenstaande als last minute singlereizen worden aangeboden.


yoga groep in de natuur

Luxe single reizen

Ook luxe alleenstaande groepsreizen zijn in de regel als last minute te boeken ook al is het aanbod kort voor vertrek nooit gegarandeerd. Vin hier het laatste aanbod luxe single groepsreizen.


Last minute wellness, ook voor alleenstaanden

Houd je van wellness en ben je als alleenstaande op zoek naar aanbiedingen?? Op de pagina last minute welness van de website last minute citytrip.nl vind je de beste aanbiedingen en last minutes op het gebied van wellness. Denk aan een last minute wellness hotel, compleet verzorgd wellness weekend of wellness vakantie. Maar, het is ook mogelijk een last minute sauna te boeken, ook in een spa } wellness resort. Deze aanbiedingen zijn ook ideaal voor alleen reizenden en singlesss. Wellness is iets van alle tijden maar als last minutes steeds meer in opkomst. Ook ideaal voor een last minute wellness weekend.


puur en kuur single wellness banner

Last minute singlereizen hoger opgeleiden

Hoger opgeleide singles die een last minute vakantie willen boeken en het prettig vinden om met gelijkgestemden op reis te gaan, boeken bijvoorbeeld een last minute singlereis voor hoger opgeleiden via bijvoorbeeld Crusj. Je gaat dan op reis met singles die een opleiding hebben genoten op wetenschappelijk of universitair niveau en tenminste een hbo opleiding afgerond hebben. Het lijkt voor de niet hoog opgeleide wellicht wat “bla blad” en een brug te ver maar blijkbaar hebben hoger opgeleide vrijgezellen behoefte aan deze categorie alleenstaanden groesreizen.


50, 55 en 60 plussers

Er zijn ook last minutes singlereizen zoals busreizen en actieve reizen voor 50, 55 en 60 plussers. Met name de reisorganisatie TUI, specialist in singlereizen voor alle leeftijden, heeft regelmatig last minute aanbiedingen 50 en 60 plussers in haar pakket. Bij een last minute singlereis kan je, indien beschikbaar, reizen voor singles boeken naar bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Nederland of Italië. Er zijn echter ook regelmatig last minute aanbiedingen voor singles naar verre bestemmingen zoals India, Nepal, Sri Lanka, Zuid-Afrika en Mexico. Kijk nu welke last minute single reis bij jouw interesse en leeftijdsgroep past.


Uit de praktijk

Uit de praktijk van vele jaren blijkt dat deze hbo + singlereizen hoog gewaardeerd worden en er langdurige vriendschappen uit deze reizen ontstaan. In veel gevallen is het ook mogelijk een last minute singlereis hoger opgeleiden te boeken. Je vindt je last minute singlereis hoger opgeleiden hier.