Goedkope singlereizen voor iedereen

Op zoek naar een goedkope singlereis? Goedkope singlereizen zijn met name te boeken in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Italië.

Je boekt deze bijvoorbeeld bij TUI Single reizen, ook voor een single wandelweekend. Maar ook kun je soms goedkope singlereizen naar verre bestemmingen boeken, bijvoorbeeld als er iemand op het laatste moment geannuleerd heeft of als er bepaalde singlereizen als last minute worden aangeboden. Hieronder een overzicht van een aantal single reisorganisaties die goedkope singlereizen aanbieden. Ook voor een goedkoop weekendje weg met andere singles, bijvoorbeeld een wandelweekend op de Veluwe of een zeilweekend in Zeeland. Kijk nu binnen het aanbod reizen voor singles welke reizen als last minute worden aangeboden en welke singlereizen goedkoop zijn zonder speciale aanbieding.

Onze tip: Een last minute single reis is altijd goedkoper.  Kijk maar eens naar het aanbod op last minute vakantie deals. Ook voor een last minute stedentrip of last minute zonvakantie. Je kunt op deze site ieder type "last minute" boeken.

Effeweg, goedkope singlereizen voor 50, 55 en 60 plussers. Veelal compleet verzorgde busreizen, stedentrips, goede hotels. Je boekt al een goedkope singlereis bij Effeweg vanaf 150 euro.
Estivant.nl goedkope singlereizen binnen Europa, onder andere naar Italië en Frankrijk. Ook goedkope singlereizen voor alleenstaande ouders met kids. Ook goedkope singlereizen wintersport, o.a. Oostenrijk.
Cirkel Vakanties, goedkope singlereizen en goedkope reizen voor éénoudergezinnen.  Ook goedkope kampeervakanties voor alleenstaanden.  Ook goedkope singlereizen voor jongeren 20, 25, 30. Ook voor een goedkope skivakantie met andere singles.

Goedkope singlereizen naar verre bestemmingen

Tui Single reizen, ook voor een single weekend. Sawadee
Shoestring
Singles reizen verre bestemmingen
Last minute rondreis naar een verre bestemming boeken.

Ook als je een singlereis buiten Europa wilt boeken, kan je nog kiezen uit een aantal goedkope singlereizen. Vaak is het dan wel zo dat de reisduur wat korter is en je niet in de meest luxe hotels verblijft. Maar omdat je niet alleen op reis bent en andere singles op dezelfde manier reizen, is dan misschien wel de charme van dergelijke goedkope singlereizen.

Reisorganisaties die goedkope singlereizen naar verre bestemmingen aanbieden zijn onder andere Sawadee, Fox Reizen en Shoestring. Zij bieden goedkope singlereizen naar vele verre bestemmingen aan voor singles van alle leeftijden. Of je nu 20, 30, 35, 40, 55 of 60 bent, er is altijd wel een goedkope singelreis te boek, eventueel een last minute. Bij Sawadee Reizen zijn er budget singlereizen te boek onder de 1.000 euro, denk hierbij aan een 10 daagse rondreis in Andalusië of een goedkope 8 daagse wandelsinglereis in Madeira.

Bij Fox Reizen ( van de ANWB ) zijn er verre singlereizen, bijvoorbeeld naar Thailand of Cambodja, al te boek onder de 2.000 euro.  En voor diegenen die Turkije ver genoeg vinden, je kunt al een goedkope singlereis naar Turkije boeken bij Fox Reizen onder de 990,00 euro.

Ook Shoestring heeft een uniek aanbod goedkope groepsreizen voor singles. Ook hier kan je tussen de 1.000 en 1500 euro al een goedkope singlereis boeken naar een verre bestemming.

Goedkope singlereizen wintersport

Het is ook mogelijk om, als single, een goekope wintersportvakantie te boeken. Onder andere bij Kras Reizen, Cirkel Vakanties en Bizz Travel kan je goedkope singlereizen voor de wintersport boeken. Populaire wintersportbestemmingen voor singles zijn Oostenrijk ( o.a. Tirol en Salzburgerland ), Italië en Frankrijk. Bizz Travel, specialist in goedkope wintersportreizen.

Goedkope groepsrondreizen

Als alleenstaanden kan je je opgeven voor een georganiseerde single reis, individueel op vakantie gaan of deel nemen aan een groepsreis of groepsrondreis. Er zijn honderden mogelijkheden om een goedkope rondreis te boeken, bijvoorbeeld een rondreis Schotland, Italië, Portugal of Griekenland.

Groepsrondreizen binnen Europa en wandelreizen zijn relatief goedkoop. Zodra je echter een rondreis in een ver land gaat maken, bijvoorbeeld een rondreis Canada, Australië of Costa Rica worden deze reizen zéér prijzig. Ons advies is dan ook een goedkope rondreis boek je met een bestemming binnen Europa of eigen land. Een overzicht van goedkope rondreizen, verre rondreizen   en andere georganiseerde reizen vind je op de startpagina rondreizen. Met een aanbod rondreizen met kinderen en alleengaanden.