Cirkel Reizen, de leukste singlereizen en een ouder vakanties

Cirkel Reizen is al sinds 1987 specialist in singlereizen en een ouder vakanties. Hiermee is Cirkel Reizen de organisatie met de meeste ervaring op het gebied van vakanties voor singles en alleenstaande ouders Cirkel Reizen organiseert zich van andere single reizen aanbieders door de unieke singlereizen, ook voor single ouders, de goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, het forum waar je veel informatie vindt over Cirkel Reizen, het reisprogramma, de mogelijkheid om reisgenoten voor je single vakantie te vinden en veel meer.

Last minute single vakantie

Je kunt bij Cirkel Reizen, mits beschikbaar, ook een last minute single vakantie boeken.

Je kunt natuurlijk ook zelf een last minute vakantiehuis huren, bijvoorbeeld een last minute vakantiehuis in Spanje. Zoek hier een last minute vakantiehuis

Ervaringen

Veel singles en alleenstaande ouders die eerder met Cirkel Reizen van een vakantie hebben genoten bevestigen dat Cirkel Reizen een prima reisorganisatie is om een single reis te boeken en dat deze reizen verrassend leuk, anders en compleet zijn. Kortom, wij van singlereizen-online.nl bevelen Cirkel Reizen van harte bij alle singles en alleenstaande ouders aan. Bekijk nu het fantastische reisprogramma van Cirkel Reizen en schijf je vandaag nog voor een van de Cirkel singlereizen of eenoudergezinnen reizen in. Jouw vakantie begint vandaag.

Singlereizen bij Cirkel Reizen vanaf 20 jaar tot 60 plus

Cirkel Reizen organiseert singlereizen voor een grote doelgroep. Ook singlereizen voor jongeren want cirkel reizen heeft een single programma voor jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. Andere single leeftijdsgroepen bij Cirkel Reizen zijn 25-45 jaar, 35 tot 55 jaar en 45+. Onder de leeftijds single groep 45 plus vallen alle singles boven de 45, dus ook bijvoorbeeld 60 plussers.

Vakantie voor Eenoudergezinnen bij Cirkel Reizen

Eenoudergezinnen vormen tegenwoordig een grote doelgroep. Cirkel Reizen heeft daarom een uitgebreid programma eenoudervakanties samengesteld met de volgende bestemmingen. België, Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk en Spanje. Daarnaast kan je bij Cirkel Reizen ook een eenoudervakantie in Nederland ( Zeeland, Brabant ) boeken. En omdat eenoudergezinnen ook dol zijn op een wintersportvakantie. Je kunt als eenoudergezin een onvergetelijke wintersportvakantie bij cirkel reizen boeken, de wintersportbestemmingen zijn de mooiste en gezelligste skigebieden in Oostenrijk en Italië.

Behalve Cirkel Reizen zijn er nog een paar reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in vakanties voor eenoudergezinnen, dat zijn onder andere Estivant en One2gethertravel. Op de website eenoudervakantie vind je alles over die andere een ouder reisorganisaties.

Wat voor soort vakantie kan je bij Cirkel Reizen boeken?

Je kunt bij Cirkel Reizen diverse types singlereizen en vakanties voor eenoudergezinnen boeken.

Denk hierbij aan strandvakanties, wintersportvakanties, cultuurvakantie, natuurvakantie of actieve vakantie. Vaak is een vakantie bij Cirkel Reizen een combinatie. Als je als alleenstaande ouder een vakantie boekt bij Cirkel Reizen is het vaak een kampeervakantie. Kinderen zijn gek op kamperen en het recreatieteam zorgt ervoor dat de kinderen extra vermaakt worden. Ook ideaal voor een familie vakantie.

Cirkel Reizen biedt singlereizen aan binnen en buiten Europa

Als je als single een singlereis wilt boeken, zit je bij Cirkel Reizen goed. Cirkel Reizen biedt niet alleen singlereizen aan binnen Europa maar ook ver daarbuiten. Cirkel Reizen werkt nauw samen met Mambo Reizen, specialist in singlereizen voor jongeren en jongvolwassennen buiten Europa tot ongeveer 39 jaar.

Binnen Europa

Binnen Europa zijn de reisbestemmingen van Cirkel Reizen onder andere Italië, Kroatië, Spanje en Oostenrijk, buiten Europa zijn dat Cuba, Marokko, Costa Rica, Sri Lanka en Thailand. Je kunt bij Cirkel Reizen een korte vakantie boeken, bijvoorbeeld 8 dagen maar ook 14 of 15 dagen een rondreis maken. Als je op de website van Cirkel Reizen klikt op ‘onze bestemmingen’ zie je precies welke singlereizen Cirkel Reizen allemaal organiseert. Wel even van tevoren selecteren, singlereizen of reizen eenoudergezinnen, dan krijg je de reizen te zien die bij jouw zoekopdracht passen.

Andere organisaties die singlereizen aanbieden

Wil je de reisorganisaties en hun reisprogramma singlereizen met elkaar vergelijken? Behalve Cirkel Reizen bieden nog een aantal reisorganisaties verzorgde singlereizen aan. Zowel singlereizen voor jongeren, singlereizen voor 50 en 60 plussers en alle leeftijdsgroepen die hier tussen zitten. Je kunt alle singlereizen met elkaar hier vergelijken. De singlereizen vergelijker is op leeftijd ingedeeld.

Wintersport reizen van Cirkel Reizen

Cirkel Reizen biedt, zowel voor singles als eenoudergezinnen, fantastische wintersportreizen aan. De topbestemmingen zijn Oostenrijk en Italië. In Italië worden deze wintersportreizen gehouden in de Dolomieten, hier vind je maar liefst 1200 kilometer aan skipistes, een overweldigende natuur en fantastische hotels. Je kunt tijdens je wintersportvakantie je ski techniek opvijzelen want er bestaat een mogelijkheid skiles te nemen. In Oostenrijk zijn de top bestemmingen voor een single of een ouder wintersportvakantie Tirol en Salzburgerland, ook hier vind je vele honderden kilometers skigebied, veel apres-skimogelijkheden en goede en gezellige hotels. Een buitenkans om met andere singles of alleenstaande ouders met kids de skilatten onder te binden en volop te genieten.

Ook andere reisorganisaties dan Cirkel Reizen bieden wintersportreizen aan voor singles en alleenstaande ouders met kinderen, wil je weten welke? Via onderstaande link kun je de single wintersportreizen ( groepsreizen ) met elkaar vergelijken. Hier vind je wintersportvakanties voor single parents en singles van andere reisorganisaties.

Cirkel Reizen, ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een georganiseerde singlereis of eenoudervakantie, maar het is wel belangrijk. Cirkel Vakanties is als solide reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dat geeft zekerheid en extra vertrouwen aan al diegenen die bij Cirkel Reizen hun jaarlijkse vakantie boeken.