Goed Idee Reizen, de christelijke reisorganisatie voor single reizen

Christelijk single reizen zijn dun gezaaid. Goed Idee Reizen is één van de bekendste christelijke reisorganisaties die single reizen voor christenen in de leeftijd van 50 tot 60 plus en 65+ organiseren. Onder andere busreizen, cruises, vliegreizen, bijbelreizen en kerstreizen voor christelijke singles. Ook voor een single vakantie Nederland.

natuurlijkreizen single vakantie banner

Goed Idee Reizen is gericht op alleenstaanden 50 Plus

Goed Idee Reizen is niet alleen een christelijke reisorganisatie, ze zijn gericht op alleenstaanden | singles. Met name singles in de leeftijdsgroepen 50, 55, 60 en 65 plus kunnen een fantastische single reis bij Goed Idee Reizen boeken. Goed Idee Reizen wordt door veel christelijke ouderen organisaties goed beoordeeld.


Daarnaast heeft Goed Idee Reizen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en kunt u voor minder dan 200 euro een single reis met leeftijdsgenoten bij deze Christelijke reisorganisatie boeken. Kijk nu welke christelijke single reizen  van Goed Idee u het meeste aanspreken. Hier vindt u alle christelijke single reizen van Goed Idee Reizen.

wandelweekend wandelvakantie

Busreizen Goed Idee Reizen voor singles

Goed Idee Reizen heeft een groot aanbod busreizen voor christelijke singles. Hieronder een groot aanbod kerstreizen. Voorbeelden van kerstreizen voor singles 50, 55 en 60 plus van Goed Idee Reizen zijn de 5 daagse kerstreizen naar Bochum ( Duitsland ), de 5 daagse kerstreis in Brabant of de kerstreis naar Niederrhein. U boekt al een dergelijke kerstreis bij deze christelijke reisorganisatie vanaf 500,00 euro. U reist per luxe touringcar, verblijft in 3 of 4 sterren hotels en krijgt heerlijke kerstmaaltijden. Bij de meeste kerstreizen van Goed Idee Reizen voor singles verblijft u in een eigen één persoonskamer en betaalt u hiervoor meestal geen toeslag.


Kerstreizen

De kerstreizen van Goed Idee Reizen staan bekend om de prettige sfeer en betaalbare prijzen. U reist met andere christelijke singles in de leeftijdsgroep 50, 55 en 60 plus en er is meestal een goede verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen dat meedoet aan een dergelijke christelijke single reis. Naast kerstreizen per bus, organiseert deze christelijke reisorganisatie het hele jaar door single reizen voor christenen. Dus ook bijvoorbeeld single reizen met Pasen en Pinksteren. De single reizen van Goed Idee Reizen zijn meestal op basis van volpension of halfpension. Anders dan bij een all inclusive vakantie zijn drankjes niet inbegrepen.


Excursies en meer

Excursies zijn meestal in de prijs inbegrepen. Bij iedere single reis van Goed Idee Reizen staat vermeld wat het programma is. Dit geldt uiteraard ook voor de busreizen voor alleenstaanden van Goed Idee Reizen. Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die naast single reizen per bus ook vliegreizen organiseert. Zie voor de vliegreizen voor singles de informatie hieronder.

single groepsreis excursie

De vliegreizen van Goed Idee Reizen

De vliegreizen van Goed Idee Reizen zijn niet per definitie bedoeld voor singles maar uit de praktijk blijkt dat er wel veel christelijke singles aan deze vliegreizen deelnemen.


Vliegvakantie boeken via Goed Idee Reizen

U kunt met Goed Idee Reizen onder andere een vliegreis boeken naar Israël ( bijbelse reis ), Portugal, Turkije, Marokko, Andalusië, Spanje en Oostenrijk ( Tirol). Ook hier geldt dat deze christelijke reisorganisatie, Goed Idee Reizen zich vooral richt op christenen van 50, 55 en 60 plus. U bent, ook als u een vliegvakantie met Goed Idee Reizen boekt, in goed gezelschap.

Tui Single Groepsreizen

Overwinteren met Goed Idee Reizen

Geen zin in de koude winter in Nederland? U kunt via Goed Idee Reizen overwinteren in onder andere Spanje en Portugal. Dat kan vanaf een maand tot wel 106 dagen. Overwinteren is Spanje of Portugal is goedkoper dan u denkt. En omdat vele andere christelijke singles en alleengaanden ook via Goed Idee Reizen overwinteren, zult u er zeker prettig gezelschap hebben. Kijk nu binnen het programma overwinterings reizen van Goed Idee waar u de volgende winter misschien wel zult verblijven.

single reis zonvakantie

Bijbelreizen

Goed Idee Reizen is naast specialist in het organiseren van christelijke single reizen, ook gespecialiseerd in bijbelreizen. Zo wordt de 8 daagse bijbelreis van Goed Idee zéér hoog gewaardeerd en nemen veel 50+ en 55+ singles deel aan deze fantastische reis naar Israël. U bezoekt onder andere de klaagmuur en een Nederlands sprekende gids begeleidt u en uw groep op deze bijbelreis naar Israël. U kunt ook in 2017 weer de bijbelreis naar Israël boeken.


Waarom een single reis via Goed Idee Reizen boeken

Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die onder andere gericht is op single reizen voor 50, 55, 60 en 65 plussers. De reizen zijn uitstekend verzorgd en zéér betaalbaar. Als christelijke single vindt u bij Goed Idee Reizen het beste van 2 werelden, interessante en betaalbare single reizen verzorgd door een van de bekendste christelijke reisorganisaties.