yoga weekend voor singles

Meld je aan voor een single friendly yoga weekend.

Meer dan 200.000 singles in Nederland en België beoefenen yoga. Je kunt yoga thuis beoefenen, naar een yoga school gaan of lekker een yoga weekend of vakantie boeken, bijvoorbeeld via Puur en Kuur uit Amsterdam. De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn voor het overgrote deel single friendly.

Dat betekent dat er vooral singles aan deze yoga weekenden meedoen en de programma’s en overnachtingsmogelijkheden afgestemd zijn op alleenstaanden. Zo kan je bijna altijd een slaapkamer voor jezelf krijgen en zijn de programma’s ook ingericht op samen activiteiten ondernemen, een goede sfeer en gezelligheid. Iedereen kan meedoen aan een yoga weekend voor singles. Ook als je nog geen kennis van yoga hebt of een beginner bent.

BookYoga single banner

Yoga weekenden op de mooiste locaties.

Als je als single wel zin hebt in een yoga weekend met gelijkgestemden dan zul je niet alleen kunnen smullen van heerlijke vegetarische of veganistische maaltijden maar ook kunnen verblijven op de mooiste locaties. j kunt via Puur en Kuur een single friendly yoga weekend in Nederland, Duitsland, Marokko, Thailand, Cyprus, Spanje of Indonesië boeken. Omdat een weekend kort is voor bijvoorbeeld een yoga weekend in Marokko, Thailand of Indonesië, kan je daar beter een yoga vakantie boeken. Bijvoorbeeld een 6 daagse yoga vakantie in Indonesië of een 8 daagse yoga retreat in India. Je ontmoet er andere singles en verlegt er je grenzen. Deze single yoga reizen zijn tevens spirituele reizen.


Single yoga weekend met detox kuur volgen?

Het is bij Puur en Kuur ook mogelijk een single yoga weekend te volgen met detox programma. Daarbij werkt je aan het reinigen van je lichaam door een detox kuur en aangepast voedingsprogramma. Het is een van de vele mogelijkheden om bij Puur en Kuur een single friendly weekend te boeken. Zie ook de detox vakantie mogelijkheden binnen Europa.