Weekendje weg met singles in Nederland

Weekendje weg met singles in Nederland?

Veel mogelijkheden via Tui single reizen.

Tui Single Groepsreizen Jeugd

Voor singles die een weekendje weg in Nederland willen boeken.

Ben je single, woon je in Nederland en ga je graag weekendjes weg?? Op deze pagina informatie en tips over weekendjes weg voor alleenstaanden in Nederland. Of je nu een weekendje Zuid-Limburg, Veluwe of Zeeland wilt boeken, in heel Nederland worden er uitjes en weekendjes weg georganiseerd. Ook als je als single een last minute weekendje Nederland wilt boeken. Je kunt er zelf op uit gaan of deelnemen aan een single weekend Nederland. Voor singles van alle leeftijden, mannen en vrouwen, sportief of niet.


Wandelweekend met andere singles in Nederland.

Wandelen is één van de meest populaire sporten in Nederland. Er zijn honderden wandelverenigingen en honderdduizenden mensen gaan in hun vrije tijd regelmatig wandelen. Als je van deze activiteit wandelen houdt en graag onder de mensen ben is een wandelweekend met singles in Nederland ideaal. Onder andere Tui single reizen, organiseert het hele jaar door wandel weekenden voor singles. Populair zijn Zuid-Limburg, Gelderland en Overijssel.

Villavibes Single Weekend Banner

wandelvakantie voor singles

Weekendje weg met singles in Nederland en zeilen.

Een zeilweekend is alleen weggelegd voor sportieve singles want tijdens zo een weekend zeil je actief mee. Onder andere Amorgos organiseert zeil weekenden in Nederland. Naast zeilen is surfen ook heel leuk. Ga bijvoorbeeld surfen op het IJsselmeer, de Friese Meren of het Veerse Meer in Zeeland.


Fietsweekend met singles in Nederland boeken.

Tui organiseert ook actieve weekenden in Nederland voor alleenstaanden. Met activiteiten zoals wandelen, fietsen, zeilen of yoga beoefenen.

single fietsvakantie

Wandelen of fietsen

Met name de 50 plus single wandel- en fiets weekenden van Tui doen het goed. Je vindt tijdens zo een fietsweekend veel gezelligheid en je slaapt in goede hotel, vaak met ontbijtbuffet. Leuk om tijdens je weekendje in Nederland te doen.


Yoga weekenden singles Nederland.

Wij schreven al eerder over de optie yoga weekenden in Nederland. Een leuk manier om op een actieve wijze bezig te zijn en aan je lichaam en geest te werken. Yoga en mindfulness gaan prima samen.


yoga meditatie op het strand

Lees onze eerdere blog over yoga weekendjes weg. Je kunt het hele jaar door yoga weekenden in Nederland boeken. Ook via een reisorganisatie zoals Puur en Kuur. Ook veel yoga scholen organiseren uitjes voor hun leerlingen. Voor een weekendje weg met singles in Nederland die yoga als hobby hebben.


Villavibes Single Weekend Banner