Tui single reizen

Tui single reizen, uniek en groot aanbod

Wie op zoek is naar single reizen voor 40 tot 60 plussers, moet zeker eens naar het aanbod van Tui single reizen kijken. Tui heeft een uniek aanbod single groepsreizen met vele bestemmingen binnen en buiten Europa. Je kunt bij Tui ook een single reis Nederland boeken. Ook voor een Tui single wandelweekend Nederland.

Tui Single Groepsreizen

Bestemmingen Tui single reizen

Misschien heeft Tui wel het meest gevarieerde aanbod single reizen van alle reisorganisaties. En via “Goed Idee Reizen” een christelijke reisorganisatie en dochter van Tui kan je zelfs een christelijke vakantie en groepsreis boeken als alleenstaande. Hieronder wat voorbeelden van single reizen van Tui. Op dit moment van schrijven, 20 april 2022, heeft Tui een aanbod van maar liefst 49 single groepsreizen.


Populaire single reizen binnen Europa

Wie voor Tui kiest wat betreft je single reis binnen Europa, heeft wat te kiezen. En dat is ook van toepassing als je een 5, 8, 10, 12 of 15 daagse single reis bij Tui wilt boeken. Bestemmingen binnen Europa zijn onder andere Griekenland, Italië, Portugal, Spanje, Estland, Duitsland en Noorwegen.


single groepsreis excursie

Verre single reizen Tui buiten Europa

Wie een verre single groepsreis via Tui wil boeken kan kiezen uit bestemmingen zoals New York, Canada, China, Marokko, Cuba en Sri Lanka. Het betreft dan verre 9 daagse tot 17 daagse single groepsreizen. Als je samen met andere singles het avontuur van je leven wilt beleven. Zo een single groepsreis met verre bestemming is avontuurlijk en cultureel. Ook interessant en aantrekkelijk voor alleenstaanden van 50 plus. Veel deelnemers aan deze Tui singe reizen buiten Europa zijn 50 of 55 plusser of zelfs al gepensioneerd.

Tui Single Groepsreizen Jeugd


Wandelen met andere singles

Tui heeft een groot en uniek aanbod single reizen waarbij wandelen centraal staat. Daarbij kan je ook kiezen voor een single wandelvakantie of wandelweekend Nederland. Denk aan een single wandelweekend in Overijssel, Noord-Brabant of Limburg. Daarnaast kan je ook een single fietsvakantie via Tui boeken. Een fietsvakantie met andere alleenstaanden.

wandelweekend wandelvakantie

Liever alleen op reis?

Als je alleenstaand bent en overweegt om een vakantie te boeken, is het nog naar de vraag of een single groepsreis voor jou het meest ideale is. Want misschien ben je, net zoals tienduizenden andere singles, niet zo iemand voor een groepsvakantie. Eerder schreven we een artikel over liever alleen op reis gaan. Alleen op vakantie gaan, heeft zeker ook zo zijn voordelen.