Single vakantie, leuk of niet?

Als je single bent en op vakantie wilt, heb je een aantal overwegingen om een keuze te maken. Alleen op vakantie gaan, je aanmelden voor een rondreis of groepsreis of wellicht op single vakantie gaan? Hierbij wat informatie over de voor- en nadelen van de verschillende types vakanties voor singles en alleenreizenden.

Deel nemen aan een single vakantie?

Als je vrienden en vriendinnen hebt die al langere tijd single zijn, hebben ze vast wel eens deelgenomen aan een single vakantie.  De beste manier om te weten te komen, hoe zijn hun single groepsreis ervaren hebben, is hen persoonlijk om hun ervaringen te vragen. Wellicht zijn ze enthousiast en raden ze je een dergelijke groepsvakantie aan. Of ze hebben negatieve ervaringen en ze raden je een single vakantie af. Uit onze ervaringen weten we dat ongeveer 80 a 90 % van de deelnemers aan single groepsvakanties positief is. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je die single vakantie uitzoekt die past binnen je eigen interesses en je aansluiting vindt bij de groep.

Deelnemen aan een verre rondreis?

Droom je er al jaren van om Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika of Noord-Amerika te bezoeken?? Op safari in Zimbabwe? Zou je een verre rondreis willen maken?? Het hele jaar door worden en verre rondreizen georganiseerd waaraan jij kunt deelnemen. Deze reizen zijn toegankelijk voor iedereen, singles, gezinnen, senioren, enzovoort. Er worden ook verre rondreizen voor alleenstaanden georganiseerd. Maak je droom nu waar en geeft je op voor een verre rondreis. Een ervaring die onuitwisbaar zal zijn.