Single reis Kras Reizen Sri Lanka

Ben je single en wil je een verre en avontuurlijke single reis maken? Dan is deelname aan de 17 daagse single reis van Kras Reizen naar Sri Lanka misschien wel wat voor jou. Kras Reizen is een onbetwiste specialist is verre single reizen.

De single groepsrondreis naar Sri Lanka is hier een goed voorbeeld van. Hier vind je informatie over de single reizen van Kras inclusief de reis naar Sri Lanka. Deze avontuurlijke groepsreis naar Sri Lanka met Nederlandse reisleider biedt je alles wat je van een verre en avontuurlijke reis mag verwachten. Je reist door de mooiste gebieden van Sri Lanka, overnacht in luxe hotels ( een persoons kamer ) en ontmoet andere singles die ook geïnteresseerd zijn in cultuur, verre reizen en avontuur. Wat dacht je van een bezoek aan de Leeuwenrots, een fietstocht, olifantenweeshuis en theetuin?

Met een aantal vrije dagen aan de Indische Oceaan en rondreis per luxe touringcar? Sri Lanka is de bakermat van de ayurveda en indrukwekkend. Dit is een van de avontuurlijke single reizen van Kras. Hier vind je meer informatie over rondreizen Sri Lanka.