Single reis kerstmis

Single reis kerstmis boeken?

Kerstmis 2023 valt dit jaar op 25 en 26 december. Indien je er met kerstmis 2023 een aantal dagen op uit wilt gaan, zijn er diverse mogelijkheden. Je vindt deze met name bij Sawadee. Je kunt bijvoorbeeld een single reis of groepsreis met vertrekdatum 23 december 2023 boeken maar her is ook mogelijk om te eerder te vertrekken of op 25, 26 of 27 december 2024. Indien je een 7, 8, 9 of 14 daagse single reis kerst boekt, vier je de jaarwisseling 2023/ 2024 met andere singles.


kerst single diner samen

Bij wie kan je een single kerstreis boeken?

Er zijn diverse reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in single groepsreizen en een aantal daarvan organiseren ook single reizen met kerstmis. Ook in kader all inclusive vakantie. Mogelijkheden, waaronder verre reizen, vind je onder andere bij Sawadee, Shoestring en TUI. Dit onder het voorbehoud dat de single kerstreizen 2024 bij deze aanbieders van single groepsreizen nog niet zijn volgeboekt. Hier vind je de bij ons bekende single Kerstreizen 2024


groepsreis Costa Rica regenwoud

Groepsreis of rondreis maken in de kerstvakantie

Naast de bekende single reizen zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om tijdens de kerst en jaarwisseling erop uit te gaan. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen een rondreis van 9, 15 of 2 weken te maken. Dit kan je doen binnen Europa maar ook bijvoorbeeld rondreizen Thailand of groepsrondreizen India zijn in de kerstperiode zéér gewild.

Dating voor hoger opgeleiden

Deze single rondreizen zijn géén dating uitjes. Maar omdat toeval niet bestaat, weet je maar nooit wie je ontmoet op zo een alleenstaanden groepsrondreis. Meer weten over dating voor hoger opgeleiden? Zie deze dating site hoger opgeleide singles.