Sawadee single groepsreizen

Lees hier meer over Sawadee single groepsreizen.

Sawadee heeft meer dan 50 single groepsreizen in haar aanbod. Veel single reizen met gegarandeerd vertrek. Aan deze alleenstaande reizen voor groepen kan je deelnemen als je tenminste 30 jaar bent en maximaal 70 jaar. Dit zijn “ongeveer leeftijden”.

Sawadee Single Groepsreizen

Meeste Sawadee groepsreizen voor singles zijn verre reizen

Boek je bijvoorbeeld bij Estivant, TUI en Natuurlijk Reizen vooral groepsreizen singles binnen Europa, bij Sawadee is het een mix van single reizen binnen en buiten Europa. Vooral gericht op avontuur en belevenis. Verre en avontuurlijke bestemmingen zijn onder andere Peru, Uganda, Nepal, Costa Rica, Colombia en Thailand.


groepsreis Costa Rica regenwoud

Meedoen aan een groepsreis van Sawadee niet per sé voor singles

Je kunt bij Sawadee ook deelnemen aan een groepsreis die niet alleen voor singles is. Aan deze algemene groepsreizen kunnen alle avontuurlijke reizigers deelnemen, in principe ook families en vrienden groepen. De praktijk leert dat bij verre groepsrondreizen veel 40 en 50 plus vrijgezellen deelnemen. Als je de voorkeur geeft aan een niet single reis, zal je binnen het reisgezelschap zeker wel andere vrijgezellen ontmoeten.


Single groepsreizen binnen Europa

Bij Sawadee kan je ook zeker deelnemer aan een single groepsreis binnen Europa. Er zijn bijvoorbeeld single groepsreizen met bestemming Schotland, Georgië, Madeira, Albanië, Azoren, Montenegro en Slovenië. Vaak zijn dit single wandelreizen. Maar bij de single groepsreizen van Sawadee staat ook natuur, cultuur en relaxen centraal. Je bent tenslotte op reis om te ontspannen, te onthaasten en weer nieuwe energie op te doen.


groepsreis avond op het strand

Single reizen met gegarandeerd vertrek

Bij Sawadee kan je kiezen voor een single groepsreis met gegarandeerd vertrek en dat is best wel een belangrijk aandachtspunt. Bij sommige reisorganisaties is het wel of niet doorgaan van een groepsreis afhankelijk van het aantal deelnemers en bij te weinig deelnemers vindt de groepsvakantie geen doorgang. Soms krijgt je dat pas kort voor vertrek te horen en is er geen beschikbaarheid meer bij andere single groepsreizen.

Sawadee Single Groepsreizen

Sawadeee presenteert zich als duurzame reisorganisatie

Als je een single reis bij Sawadee boekt, is het goed om te weten dat deze sympathieke reisorganisatie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Op de website van Sawadee staat vermeld, reizen op een duurzame manier en met respect voor dier, mens en natuur.