Rondreizen voor singles Costa Rica, Cuba, Thailand, Sri Lanka

Zin in een verre reis? Boek dan een rondreis met singles. Rondreizen voor singles hebben veelal een verre bestemming zoals Costa Rica, Cuba, Sri Lanka of Thailand.

Bij Cirkel Reizen kan je voor minder dan 1.000 euro per persoon een rondreis Sri Lanka of Thailand maken en voor minder dan 1400 euro een prachtige rondreis Costa Rica of Cuba.

Het bijzondere van deze avontuurlijke en volledig georganiseerde rondreizen is dat je niet alleen nieuwe landen en culturen leert kennen maar ook dat je deze reizen beleeft met singles van ongeveer je eigen leeftijd. Dat betekent veel plezier maken en veel nieuwe kennissen en vrienden maken.

Je vindt hier de rondreizen van Cirkel Reizen voor singles. Als je een als alleenstaande een rondreis wilt maken en je niet per definitie met andere singles wilt reizen, kan je ook kiezen voor een rondreis waarbij de deelnemers niet alleen uit alleenreizenden bestaan. Je vindt deze verre rondreizen op de startpagina rondreis. Op deze pagina vind je ook rondreizen binnen Europa.