Last minute single reizen bij Estivant

Wie een last minute single reis wil boeken, zit bij Estivant vakanties, specialist in single vakanties en 1 ouder vakanties goed. Estivant heeft een groot aanbod last minute singlereizen met vertrek in mei of juni 2017 in de aanbieding.

Met vertrekdatum donderdag 4 mei is er bijvoorbeeld een 8 daagse single reis naar Samos in Griekenland, op zondag 14 mei een singlereis naar Kreta en op 28 mei een vakantie voor alleenstaande singles naar Kos in Griekenland. Ook voor de maand juni zij er nog diverse last minute singlereizen beschikbaar bij Estivant.

Bij Estivant werken ze met haar single vakanties met leeftijdsgroepen. Dat geldt ook voor de last minute single reizen naar o.a. Spanje, Turkije, Griekenland en Kroatië. Je kunt deelnemen aan een last minute single reis voor singles in de leeftijdsgroep 25 tot 39 jaar, 35 tot 55 jaar, 30 tot 49 jaar of 40 tot 49 jaar.

Bij het overzicht last minute single reizen van Estivant naar Spanje, Griekenland, Turkije en Kroatië staat vermeld voor welke leeftijdsgroepen deze singlereizen bedoeld zijn. Een aantal van de last minute single reizen gaan per vliegtuig, anderen met de trein en auto.

Voor de liefhebbers van strand, zee en uitgaan. Er staat bij Estivant ook een 8 daagse single reis naar het aantrekkelijke Ibiza gepland. De vertrekdatum is zondag 11 juni en het is een 8 daagse Ibiza single vakantie voor singles van 30 tot 49 jaar.