Glutenvrij eten tijdens je singlereis

Eet je glutenvrij en zoek je een singlereis waar je tijdens je verblijf in het hotel of pension glutenvrij kan eten?
Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij bijna alle single reis organisaties, ook Estivant, Kras Reizen, Cirkel en One2gtethertravel.nl is het mogelijk om een reis te boeken waarbij je tijdens je reis glutenvrij kunt eten.

Ook als je een glutenvrije en lactosevrij dieet volgt, is er veel mogelijk. De enige voorwaarde is dat je bij de aanmelding van je singlereis opgeeft welk dieet je volgt en opgeeft wat je wel en niet mag. De betreffende organisatie waar jij je singlereis wilt boeken, heeft dan tijd genoeg om dit door te geven aan de hotels en pensions waar he tijdens je reis verblijft. En de kans is groot dat er meer singles een bepaald dieet volgen, bijvoorbeeld lactosevrij of vetvrij.

Het is in de meeste gevallen ook mogelijk een veganistisch en glutenvrij dieet te volgen, bijvoorbeeld als je een wellness vakantie als single bij Puur en Kuur boekt.

Puur en Kuur heeft overigens een groot aanbod singlereizen waarbij gezondheid en gezond eten centraal staan. Ook de detox reizen van Puur en Kuur zijn van hoge kwaliteit.