Estivant singlereizen voor singles tot 70 jaar

Estivant, Grootste aanbod single reizen binnen Europa

Estivant heeft als Nederlandse reisorganisatie waarschijnlijk het grootste aanbod singlereizen in Europa. Zelfs meer dan TUI of Sawadee single reizen. Bijzonder hierbij is dat de singlereizen van Estivant bedoeld zijn voor een grote en brede doelgroep, namelijk avontuurlijke en gezellige singles van 25 tot 70 jaar. Bij Estivant ga je op vakantie met leeftijdsgenoten én gelijksgestemden.

Estivant single reizen banner

Je reist tijdens zo een single reis Estivant met leeftijdsgenoten

De single vakanties van Estivant zijn altijd opgedeeld in leeftijdsgroepen van 25-39, 30-49, 35-55, 50 plus en 40-59. Of je nu als jongere een leuke singlereis zoekt of als 50 of 55 plusser, bij Estivant vind je alle typen single vakanties, van strandvakanties tot culturele vakanties, van wandelreizen tot wintersport vakanties.


single reis zonvakantie

Super gezellig

Als je als single een leuke reis voor je komende vakantie wilt boeken, kan je nu al bij Estivant voor een uitgebreid programma terecht. Ook singlereizen jongvolwassenen en 50 en 55 plus. Boek nu je singlereis Estivant in bijvoorbeeld Italië, Spanje, Griekenland of Kroatië en ontdek dat deze alleenstaande reizen niet alleen super gezellig zijn maar dat het reisaanbod bij deze single reis specialist dermate gevarieerd is dat er altijd wel een reis bij zit die je aanspreekt.


Ook specialist in eenoudervakanties

Eenoudervakanties zijn georganiseerde reizen voor één ouder gezinnen. Hierbij ga je als alleenstaande moeder of vader met andere alleenstaande ouder gezinnen het avontuur aan. Je hebt vele soorten 1 ouder reizen, van kampeervakanties tot luxe reizen. Animatie is altijd onderdeel van een eenoudervakantie


single fietsvakantie

Veel meer dan fietsen of wandelen

De meeste georganiseerde single reizen zijn wandelvakanties of fiets reizen. Bij Estivant heb je een veel groter en vooral gevarieerde aanbod. Natuurlijk kan je bij Estivant wintersport single reizen boeken maar ook watersport, strandvakantie, stedentrips en zeilvakanties staan op het programma.

Estivant single reizen banner

Wat zijn de bestemmingen van Estivant?

De single reisbestemming van Estivant zijn onder andere Griekenland, Frankrijk, Slovenië, Italië en Kroatië. Voor wintersport Oostenrijk heeft men onder andere als bestemming Maria Alm, Wagrain, Zell am See en Anras gekozen. Dit zijn populaire wintersport bestemmingen met redelijke sneeuwzekerheid.