Estivant singlereizen voor singles tot 70 jaar

Estivant heeft als Nederlandse reisorganisatie waarschijnlijk het grootste aanbod singlereizen in Europa. Bijzonder hierbij is dat de singlereizen van Estivant bedoeld zijn voor een grote en brede doelgroep, namelijk avontuurlijke en gezellige singles van 25 tot 70 jaar.

Bij Estivant ga je op vakantie met leeftijdsgenoten

De single vakanties van Estivant zijn altijd opgedeeld in leeftijdsgroepen van 25-39, 30-49, 35-55 en 40-69. Of je nu als jongere een leuke singlereis zoekt of als 50 of 55 plusser, bij Estivant vind je alle typen single vakanties, van strandvakanties tot culturele vakanties, van wandelreizen tot wintersport vakanties.

Als je als single een leuke reis voor de zomervakantie 2017 wil boeken, kan je nu al bij Estivant voor een uitgebreid programma terecht. Ook singlereizen jongeren en jongvolwassenen. Boek nu je singlereis Estivant in bijvoorbeeld Italië, Spanje, Griekenland of Kroatië en ontdek dat deze alleenstaande reizen niet alleen super gezellig zijn maar dat het reisaanbod bij Estivant dermate gevarieerd is dat er altijd wel een reis bij zit die je aanspreekt.