er leuk uitzien met vintage kleding

Als je als single een singlereis hebt geboekt en met andere vrijgezellen op reis gaat, wil je er natuurlijk zo leuk mogelijk uit zien. Maar welke kleding neem je mee op reis, welke kleding is duurzaam en comfortabel en ook nog eens modieus? Aan vintage kleding gedacht?

Vintage kleding is de jaren 40, 50 en 60 kleding met de vrolijke kleuren, bloemetje of stippeltjesmotief. Vintage jurken, schoenen en sieraden zijn tijdloos en anno 2017 nog heel erg in.

Een bijkomend voordeel van vrouwelijke vintage kleding is dat deze meestal van katoen of een ander natuurproduct is gemaakt en heerlijk zit. Precies wat je wilt met kleding tijdens een single vakantie.

En het belangrijkste tijdens een single reis, vintage kleding is vrolijk, misschien wel een tikkie verleidelijk. Je voelt je prettig is kleding die lekker zit en lekker draagt.  Je ziet er extra leuk uit met vintage. Ga maar eens naar de vintage jurkjes of vintage schoenen kijken op de website vintagekledingwinkel.nl. Daar koop je online de leukste vintage kleding!