Eenoudervakantie Gids

Alle eenoudervakanties op een rij.

Ben je alleenstaande ouder en op zoek naar een goedkope eenoudervakantie?  Op de website een-ouder-vakantie.nl hebben we een overzicht gemaakt van de reisorganisaties die eenoudervakanties organiseren. Op onze eenoudervakantie gids vind je niet alleen betaalbare vakanties voor eenoudergezinnen in Nederland maar ook in landen als Zweden, Kroatië, Zwitserland, Italië;, Spanje, Turkije, Griekenland en Frankrijk.

Eenoudergezinnen met kinderen tot 18 jaar kunnen zich inschrijven voor een 1 ouder vakantie. Bij de reisorganisatie One2gethertravel.nl kunnen eenoudergezinnen met oudere kinderen tot 21 jaar zich opgeven.

Wat is het verschil tussen een single reis en eenoudervakantie?

Bij single reizen zijn de deelnemers alleenstaanden zonder dat er kinderen mee op de single groepsreis gaan. Bij een eenoudervakantie bestaat de groep uit eenoudergezinnen, de single ouders en de kinderen. Daarnaast worden er voor de kinderen vele activiteiten georganiseerd zodat papa of mama ook tot rust kan komen en met elkaar kunnen kennis maken. In de eenouder vakantiegids vind je alle informatie.

Welke reisorganisaties bieden een eenoudervakantie aan?

Een aantal reisorganisaties die single reizen aanbieden, bieden ook eenoudervakanties aan. Voorbeelden hiervan zijn Estivant en Cirkel Reizen. Maris Life biedt alleen 1 ouder reizen aan.