Christelijke single reizen

Christelijke single reizen

Wie alleenstaand en Christen is, is mogelijk geïnteresseerd in Christelijke single reizen. Dit zijn reizen georganiseerd door een christelijke reisorganisaties. Van en voor christelijke alleenstaanden. Christelijke single reizen zijn groepsreizen en kunnen ook georganiseerde bijbelreizen zijn. Je hebt voor diverse leeftijdsgroepen christelijke vakanties.

natuurlijkreizen single vakantie banner

Goed Idee Reizen

Een goed voorbeeld van een christelijke reisorganisatie is Goed idee Reizen. Voorheen was Goed Idee Reizen een zelfstandige christelijke reisorganisatie. Tegenwoordig valt Goed Idee Reizen onder TUI. Zij verzorgen christelijke single reizen door heel Europa en daarbuiten. Daarbij richten ze zich met name op alleenstaanden 50 plussers. Met een christelijke identiteit wel te verstaan.


single reis zonvakantie

Wat doet Goed Idee Reizen?

Deze christelijke reisorganisatie van TUI organiseert onder andere single reizen voor christenen in de leeftijdsgroep vanaf 50 jaar Naast verzorgde christelijke busreizen verzorgt Goed Idee Reizen ook vliegreizen en cruises. Bovendien zijn de kerstreizen en bijbelreizen geschikt als single reizen. Met kerstmis ben je immers niet graag alleen. De christelijke single reizen van Goed Idee Reizen zijn laagdrempelig en meestal betaalbaar.


Meer informatie Goed Idee Reizen.

Meer informatie over Goed Idee Reizen en de christelijke single reizen die zij verzorgen vind je hier. Christelijke single reizen.


Christelijke vakantieparken

Een ander idee om als christen op vakantie te gaan, is het boeken van een huisje of bungalow op een christelijk vakantiepark. Christelijke vakantieparken onderscheiden zich van traditionele bungalowparken omdat ze zich richten op de mensen die christen zijn en de zondagsrust belangrijk vinden. Ook bestaat er vaak de mogelijkheid om op zondag op het park naar een kerkdienst te gaan. Een vakantie vieren op zo een vakantiepark is ook aantrekkelijk als je een alleenstaande christen bent. Veel vrijgezelle christenen boeken daar hun zomervakantie.