autoverzekeringen vergelijken

Hoe je premie op je autoverzekering kunt besparen.

Ben je de trotse bezitter van een auto en zou je willen weten of je premie kunt besparen op je autoverzekering? Ook als je single bent, is het mogelijk om op een eenvoudige manier geld te besparen. Bijvoorbeeld door de premies van autoverzekeringen of zorgverzekeringen te vergelijken.

Ieder jaar veranderen de premies van de autoverzekeringen en daarnaast verandert jouw situatie. Ben je bijvoorbeeld net 24 geworden of heb je een andere occasion gekocht dan is de kans groot dat je door het veranderen van autoverzekeraar veel premie kunt besparen. Door premies autoverzekeringen te vergelijken, weet je snel wat de mogelijke premieverschillen zijn en of het de moeite waard is van verzekeraar te veranderen.

Hoe kun je autoverzekeringen vergelijken?

Het vergelijken van autoverzekeringen is vandaag de dag heel eenvoudig. Je kunt via de website auto-verzekeringenvergelijken.eu door het invullen van het kenteken van je auto en de gewenste dekking binnen enkele minuten zien waar je autoverzekering het goedkoopst is en tevens welke mogelijkheden er zijn de wa dekking uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld je auto wa + verzekeren. Dat is de wettelijke autoverzekering + een dekking voor diefstal en ruitbreuk. Zo kun je dezelfde dekking bij meer dan 10 autoverzekeraars vergelijken en vergelijk je geen appels met peren.

Auto en motorverzekering.

Heb je een auto en motor?

Door bij een verzekeraar je autoverzekering en motorverzekering onder te brengen, kan je meer geld besparen.  Zie de uitleg.

Overstappen met je autoverzekering is eenvoudig.

Als je een autoverzekering gevonden hebt die goedkoper is dan je huidige verzekering, moet je nog wel eerst je oude verzekering opzeggen. In de polisvoorwaarden staat vermeld hoe dat moet. Als je een andere auto hebt gekocht kan je zo ie zo elders je verzekering regelen. Je hebt voor de korting bij je nieuwe autoverzekering van je oude autoverzekeraar wel altijd een royementsverklaring nodig. Hier staat in hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Door de goedkoopste autoverzekering af te sluiten, kun je meestal meer dan 100 euro per jaar besparen, zelfs bij alleen een wa verzekering.