Adults Only Resorts

Adults Only Resorts, ideaal voor singles

Wil jij weten waarom Adults Only Resorts ideaal zijn voor jou als single?

de vakantie discounter banner

Alleen voor volwassenen

Adults Only Resorts vind je over de hele wereld. Deze luxe resorts met zwembad, spa en diverse wellness faciliteiten zijn de vakantieverblijven voor mensen die tot rust willen komen en willen genieten van een verwenvakantie zonder de aanwezigheid van gezinnen met kinderen of groepen jongeren. Ze zijn bij uitstek geschikt voor een alleengaande reis.


singlereizen plezier tijdens het eten

Meestal op basis van all inclusive

Resorts voor alleen volwassenen bieden vaak een geheel verzorgd verblijf op all inclusive basis aan. Overnachting, eten en drinken en soms zelfs amusement zit in de all inclusive prijs in. En bij buitenlandse reizen vaak met vliegtickets. Zo boeken veel singles in februari een all inclusive Canarische Eilanden of in december een all inclusive en adults only vakantie naar Cuba, Costa Rica of Thailand. Ja, ook in Azië zijn ze bekend met de principes Adults Only en All Inclusive. Deze luxe single reizen kunnen ook geboekt worden door niet singles.


Kaapverdië vissers

Adults Only Kaapverdië

Steeds meer landen met strandvakantie mogelijkheden in de winter bieden All Inclusive en Adults Only mogelijkheden aan. Eén van die landen is Kaapverdië. Indien je op zoek bent naar Adults Only Resorts in een vriendelijke en all inclusive vakantieland met winterzon, prachtige stranden en een prettige en ontspannen sfeer, is een all inclusive Kaapverdië wat voor jou. Je kunt in dit vakantieparadijs bijvoorbeeld een 10 daagse all in vliegvakantie boeken.


Individuele reizen

All inclusive reizen met verblijf in Adults Only Resorts zijn in 9 van de 10 gevallen individuele reizen. Echter, steeds vaker nemen single reis organisaties all inclusive groepsreizen in haar nieuwe programma’s op. Indien het concept All Inclusive- Adults Only je aanspreekt maar je bent meer op zoek naar een groepsreis zijn er vast en zeker ook wel mogelijkheden. Houd de single reizen van bijvoorbeeld Crusj, TUI, Estivant, Villavibes, ANWB Reizen en andere single reis specialisten in de gaten en kijk of er Adults Only single groepsreizen aangeboden met verblijf in wellness resorst op basis van het “alleen volwassenen” principe.